Vittel – Fransk olympisk topcenter

Olympisk center for den franske elite og træningssted for landshold fra mange andre europæiske nationer. Det er her de sliber knivene forud for store mesterskaber.
Det er derfor ikke umuligt at møde nogle af de største internationale svømmere under opholdet. Det er naturligt også et center, der bruges til store internationale konkurrencer på grund af den høje standard.

Træningen foregår indendørs i et 50 meters bassin eller udendørs i et 25 meters bassin, hvis vejret tillader det. Derudover er der et veludstyret fitnesscenter, som lever op til alle tænkelige forventninger uanset træningsformål.
Alle faciliteter er samlet på et sted. Overnatning foregår I små huse med seks værelser og fire senge. Værelserne er med eget toilet og bad. Lederne sover I dobbelt– eller enkeltværelser.

Forplejningen er ernæringsrigtig buffet til svømmere, der skal yde det maksimale til træning og hurtigt restituere sig efterfølgende.

Vittel ligger først i Frankrig og dermed I fin afstand I forhold til bustransport fra Danmark. Undervejs på køreturen er der mulighed for at opleve seværdigheder eller spændende storbyer, hvis man har lyst til at gøre et stop.

Pris

Kontakt os for at høre om mulighederne

Svømning

Lad os tage en snak

Skal I afsted på en sportsrejse eller træningslejr?

Der kan være mange gode spørgsmål, når man skal ud at rejse, så tag gerne kontakt.

Ring mig op

Se også disse destinationer