Fodbold

– Træningslejre og rejser i hele Europa

Vi hjælper hele vejen med planlægningen ned til mindste detalje

En tur kan have forskellige formål og behov. Derfor har vi sammensat forskellige muligheder, der passer til jeres forventninger.

Find den rette fodboldrejse

Vi kan hjælpe jer med at finde en destination, der passer til jeres prisklasse og behov. Lad os tage en snak.

Lad os tage en snak

Destinationerne

Her kan du læse mere om de lande vi har destinationer i

Sverige

Sverige

Tæt på grænserne til Danmark og Norge er størstedelen af vores destinationer placeret, hvilket gør det enkelt, at komme dertil med færge eller bus. Sverige er et godt valg til den første udlandstur eller hvis man ikke ønsker en lang rejse.

Kendetegnende for vores destinationer i Sverige er, at at de ligger tæt på mange svenske klubber. Det betyder, at der er gode muligheder for kampe mod spændende lokale hold. Overnatningsfaciliteterne i top og hallerne er lyse og moderne. Vores værter er vant til gæster, og de leverer altid god service og løser store og små udfordringer, som kan opstå undervejs.

Danmark

Danmark

Gode faciliteter i alle hjørner af landet

fodboldkulturen i Danmark er stærk, uanset hvor i landet man er på besøg, så det er altid nemt at møde gode modstandere og få en fantastisk sportslig oplevelse.

I Danmark har vi mange destinationer som passer perfekt til klubber og skoler – danske, såvel som nordiske naboer.

Derfor kan man også ofte møde gæster fra vores nordiske nabolande eller fra Tyskland, når man kommer rundt til vores samarbejdspartnere. Vores samarbejdspartnere er meget erfarende og vant til sportsfolk og unge mennesker. Det er altid dejligt at opleve.

Vores muligheder er placeret bredt rundt i landet og er nemme at komme til uanset hvilken rejseform der foretrækkes.

Tyskland

Tyskland

Træningslejr på budget.

I Tyskland er organiseringen altid i top, der er styr på det hele. I er derfor i sikre hænder, hvis I vælger at tilbringe turen på en af vores tyske destinationer. På vores forskellige, spændende destinationer får I også en smagsprøve på den dejlige tyske gæstfrihed.

Tyskland er et godt valg, hvis I ønsker at benytte bus som transportmiddel og dermed holde budgettet på et minimum. Vores destinationer ligger i fin køreafstand fra den dansk/tyske grænse.

Uanset om I er i nord, syd, øst eller vest i Tyskland, har vi faciliteter, der matcher jeres ønsker og budget. Overnatning på luksuriøse hoteller eller mere prisvenlige hostels – valget er jeres.

I Tyskland kan I også opleve stjernerne i Bundesligaen –  der er altid høj intensitet og fantastisk stemning på de mange store stadions rundt om i landet.

Frankrig

Frankrig

Den franske fodboldkultur er kendt for sit fokus på teknisk dygtighed, taktisk finesse og flair på banen. Spillere som Zinedine Zidane og Michel Platini er blevet ikoner for deres elegante spillestil og evne til at dominere spillet på den internationale scene.

Samlet set har fransk fodbold en rig arv og en lys fremtid. Med en stadig strøm af talentfulde spillere, passionerede fans og en stærk klubinfrastruktur vil Frankrig forblive en betydelig magtfaktor indenfor fodbold i mange år fremover.

Vi tilbyder derfor oplevelser fra øverste hylde, både på og udenfor banerne. I Frankrig er vores destinationer særligt centeret omkring hovedstaden Paris. Træningen og kampene foregår både gode baner og i flotte franske omgivelser – vi hjælper selvfølgelig med at arrangere træningskampe mod lokale klubber.

Hvis I har ønsker andre steder end omkring Paris, så kan vi selvfølgelig også løse det.

Overnatning foregår på fine hoteller eller hostels, som er specialister i overnattende sportsfolk. Her er ro og forplejning, der giver energi til mange timers træning.

Vil du vide mere?

Lad os tage en gratis og uforpligtende snak om jeres næste fodboldrejse.

Spanien

Spanien

Spanien har længe været et af de mest dominerende og ikoniske fodboldlande i verden. Med en rig historie, enestående talent og lidenskabelige fans har sporten været en central del af den spanske kultur i årtier.

En af de mest fremtrædende egenskaber ved spansk fodbold er kvaliteten af dens klubber. La Liga, den spanske øverste fodboldliga, huser nogle af verdens mest prestigefyldte og succesrige hold, herunder FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid og Sevilla FC.

Vi kan tilbyde ophold på flere af de kendte spanske rejsedestinationer; Barcelona, Tenerife, Lloret de Mar, Malaga og Mallorca.

Udover at være særdeles turistvenlige, så er der også gode faciliteter til alle former for træning og afslapning. Destinationerne er særdeles velegnet, hvis man gerne vil have behagelige temperature, specielt i vinterhalvåret.

Tjekkiet

Tjekkiet

Landet er lig med gode oplevelser, attraktive priser og en meget venlig lokalbefolkning, som altid er klar til at hjælpe og give gode råd.

Vi anbefaler ture til Prag og Pilsen, som begge leverer gode faciliteter og fede kulturelle muligheder.

I nærheden af Prags centrum kan vi tilbyde et moderne sportshotel. Hotellet har topkvalitet og en fantastisk beliggenhed ved en charmerende sø. Værelserne er stilfulde, og faciliteterne inkluderer spa, pool, sauna og mulighed for at booke massage.

Et ophold i Prag åbner døren for at opleve en ny og spændende foddboldkultur fyldt med passion og engagement. Ud over de fremragende træningsfaciliteter byder Prag på en overflod af kulturelle oplevelser, shopping og meget mere. Lufthavnen ligger blot 10 minutters kørsel fra hotellet, hvilket gør din rejse let og bekvem.

Kroatien

Kroatien

Kroatien – fodbold, Passion og moderne luksus

Kroatien byder på en uovertruffen kombination af fodbold, intens passion og betagende omgivelser. Det minder meget om Italien, men er typisk mere budgetvenligt, selvom hotellerne imponerer med store swimmingpools. Hvis I er en stor gruppe, er der også mulighed for at bo i lejligheder eller bungalows.

Kroatien rangerer som en af vores mest spektakulære destinationer, og her er alt, hvad I behøver. Masser af aktivitetsmuligheder i fritiden eller mulighed for ren afslapning ved poolen eller på stranden. Moderne styrketræningsfaciliteter med avancerede maskiner og frie vægte står til rådighed. Kroatien er på alle niveauer en stærk fodboldnation, hvilket garanterer topkvalitet i træningsmodstanderne – vi finder dem, der matcher jeres niveau perfekt.

Italien

Italien

Der er fuld fart på fodbolden i Italien. Både landshold og klub har stolte traditioner og masser af historie.

Fodbolden i Italien kan opleves på mange måder. Vi har stærke destinationer i nord, som er nemme at komme til og som tilbyder fantastiske faciliteter – både til træning og afslapning. Bo i bjergene eller ved de skønne sandstrande ud til Adriaterhavet.

Længere sydpå – i hovedstaden Rom har vi et super spændende samarbejde med en af italiensk fodbold største spillere og ikoner Fransisco Totti. Han har et lækkert fodboldakademi i udkanten af byen. På akademiet kan man leje baner, spille mod de lokale hold eller blive trænet af et en eller flere af akademiets dygtige trænere.

Slovakiet

Slovakiet

Foldbold, kendt som “futbal” på slovakisk, er en af de mest populære sportsgrene i Slovakiet. Landet har en lang tradition for fodbold, og sporten nyder en betydelig følgende både på amatør- og professionelt niveau.

Den slovakiske fodboldliga, kendt som Fortuna Liga, tiltrækker fans fra hele landet til at støtte deres lokale hold. Nogle af de mest fremtrædende klubber inkluderer Slovan Bratislava, MŠK Žilina og AS Trenčín. Disse klubber konkurrerer ikke kun om nationale mesterskaber, men også i europæiske turneringer, hvor de ofte repræsenterer Slovakiet med stolthed.

Vores destination i Samorin har ofte besøg af de største østeuropæiske klubber pga. de lækre faciliteter. Sportscenteret kan bruges af elite- og breddeklubber, samt den sportsglade efterskole. 

Holland

Holland

Fodbold i Holland er kendt for sin tekniske finesse, taktiske innovation og passionerede tilhængere,

Holland er traditionelt en stærk fodboldnation med en god kultur og et godt talentudviklingssystem, der har udviklet mange internationale topspillere, derfor har Holland længe været en af Europas mest fremtrædende fodboldnationer.

På landsholdsniveau har Holland også haft stor succes. De har nået flere finaler i både VM og EM, selvom de endnu ikke har formået at vinde en verdensmesterskabstitel. Ikke desto mindre har det hollandske landshold været kendt for sit talentfulde og underholdende spil, hvilket har vundet dem beundrere over hele verden.

Holland er derfor et godt sted at tage hen, hvis man vil være sikker på at opleve et stærkt træningsmiljø og møde spændende modstandere.

Træningslejre

Hvis I ønsker at optimere holdet – individuelt og kollektivt, så skal I på træningslejr. Træningslejren giver mulighed for at træne og spille kampe mod nøje udvalgte hold, som matcher jeres niveau.

Træning og kampe foregår på gode baner i nærheden af overnatningsstedet. Vi forsøger altid at samle jeres aktiviteter, så I kun skal fokusere på det sportslige.

Oplevelser med fodbold

Det bliver stadig mere populært at tage med holdet eller skolen til en pulserende storby, hvor byens mange tilbud kan opleves. Det kan være kultur, historie eller shopping i kombination med en uforglemmelig fodboldoplevelse. I kan enten tage på stadionbesøg, træne og spille kampe mod lokale hold, eller se en topkamp i Champions League eller de nationale ligaer – vi sørger for billetterne til kampen.

Klubtur

Spillerne synes det er fantastisk at være afsted med en masse andre fra klubben.

Gennem fælles oplevelser får man en større samhørighed i klubben og på tværs af holdene, hvilket giver glæde, lyst til at spille fodbold og et kæmpe engagement, som vil komme til udtryk, når der skal løses store og små opgaver i klubben. Hvis man kender hinanden godt, så har man også lyst til at bruge mange timer sammen.

Skab derfor en god tradition i klubben ved at tage på en årlig klubtur, hvor der er fokus på det sociale fællesskab og store oplevelser sammen.

Kontakt os for at høre om vores mange muligheder.