Copenhandball

– nyt stort internationalt Påskestævne

Velkommen til Copenhandball

Tag holdet med på en uforglemmelig tur til København.

I Påsken 2024 afholdes CopenHandball for første gang. Stævnet er et samarbejde mellem de Københavnske klubber Ajax København, Amager SK, DGI og SportTeamNetwork.

Stævnet er for piger og drenge i rækkerne U9-U19.

Intentionerne er at skabe et fantastisk internationalt håndboldstævne, der giver mange uforglemmelige oplevelser sammen og bygger bro mellem deltagerne – sportsligt og socialt.

Stævnet afholdes i og omkring København. Kampene afvikles i haller centralt placeret i hele byen. Indkvartering foregår på skoler, hostels og hoteller.

CopenHandball er et internationalt stævne, hvor der vil være spændende muligheder for at møde hold fra forskellige nationer og med en anden håndboldkultur.

Som deltager i CopenHandball er der mulighed for at besøge og benytte byen under stævnet. København byder på mange forskellige oplevelser og attraktioner. På hjemmesiden kan du læse om nogle af mulighederne.

CopenHandball bestræber sig på at afvikle stævnet med stort fokus på bæredygtighed og økologisk mad. Transporten rundt i byen foregår med det veludviklede offentlige transportsystem, som er overvejende eldrevet, og dermed ikke udleder så meget CO2, som andre transportmidler. Der er mulighed for at benytte Metro, busser, S-tog og havnebusser under stævnet.

Størstedelen af maden, der serveres, vil være økologisk produceret med fokus på dyrevelfærd, uden sprøjtemidler og under gode forhold for dyr og mennesker.

Velkommen til nogle fantastiske dage i København.

Besøg vores hjemmeside for mere information og tilmelding: Copenhandball.dk

Copenhandball
Copenhandball
Copenhandball
Copenhandball
Copenhandball