OM OS2021-12-06T14:49:37+01:00

OM TEAM SPORT NETWORK

SPORT TEAM NETWORK

Gennem flere år har vi arbejdet på, at finde de bedste lokationer rundt i Europa. Det synes vi er lykkedes rigtig godt.

Vi har indgået aftaler med mange dygtige samarbejdspartnere, der kan tilbyde flotte faciliteter, der helt sikkert vil give jer et perfekt afsæt og en god oplevelse. Alle centre kan tilbyde moderne faciliteter, der matcher ethvert behov.

Her i kataloget kan I læse om nogle af vores mange muligheder.

HOLD – ELITE OG BREDDE
Hvis I skal afsted som hold, så sammensætter vi den perfekte træningslejr lige efter jeres ønsker. Vi har gode overnatningssteder, der lever op til jeres forventninger – uanset budget. Derudover sørger vi for det ønskede antal træninger og træningsmodstandere, der matcher jeres niveau.

Har I ønsker til alternative aktiviteter, så sørger vi også for det.

KLUBBER
Det bliver stadig mere populært, at rejse afsted samlet som klub, for at styrke sammenholdet og få en god oplevelse sammen. Når en hel klub skal afsted stiller det store krav til destinationen – der skal være mange sovepladser, flere haller og muligheder for andre aktiviteter.

Vi har blandt vores mange muligheder fantastiske samarbejdspartnere, som har stor erfaring med at huse hele klubber. Men de er også meget populære; så det er en god idé at tage kontakt til os i god tid.

SKOLER
For skoler kan vi tilbyde uforglemmelige oplevelser. Vi har muligheder for at sende jer til en række af de smukkeste storbyer i Europa, hvor der er mulighed for kultur, shopping og ikke mindst sport. Vi sørger for at I får adgang til de bedste kampe – uanset sportsgren.

Vil I hellere ud i naturen – måske på skitur. Så arrangerer vi ture, hvor der er mulighed for alpint, langrend, bobslæde og kælkerace på kilometerlange løjper.

SPORTSLINJER
Særligt for sportslinjer kan vi arrangere ture med træning, samtræning med andre skoler/akademier og træningskampe – uanset tidspunkt på året.

Gennem vores store netværk kan vi også arrangere besøg hos de største klubber. Her kan I opleve de bedste spillere træne og møde dem til interviews. Ønsker I at se en spændende turneringskamp eller Champions League, så hjælper vi med billetter til meget gode priser.

DET NYE KATALOG ER PÅ GADEN

50 destinationer i 15 lande – Træningslejre og sportsoplevelser i særklasse
Bestil vores nye katalog her

KONTAKT OS

KONTAKT OS

ALLEREDE IDAG

ALLEREDE IDAG

KONTAKT NU