Lignano – Lækkert svømmecenter på østkysten

Mellem Venedig og Trieste i det nordlige Italien ligger denne fantastiske destination. Det er super oplagt at benytte stedet, hvis træningslejren skal være i Italien i de kolde mørke danske måneder, da det varme og milde vejr strækker sig over en længere periode sydpå. Placeringen i det nordlige Italien er også med til at gøre transporten overkommelig.

De gode svømmefaciliteter bruges ofte til nationale og internationale konkurrencer. 50 meter bassinet har otte baner, mens 25 meters bassinet stiller seks baner til disposition. Derudover er der fitnesscenter, sauna, tyrkisk bad og massagerum på stedet, som kan bruges på fysisk træning og restitution.

Overnatningsmulighederne er mange, da byen om sommeren huser masser af tilrejsende turister. Uanset om I er mange eller få, så finder vi de rette overnatningsfaciliteter til jer, hvor der er sørget for fuld forplejning.

Som kontrast til træningen anbefaler vi, at I besøger Venedig, som regnes for en af de smukkeste byer i verden, særligt hvis I vælger at rejse udenfor de traditionelle feriemåneder, da Venedig er særdeles velbesøgt af turister fra hele verden.

Pris

Kontakt os for at høre om mulighederne

Svømning

Lad os tage en snak

Skal I afsted på en sportsrejse eller træningslejr?

Der kan være mange gode spørgsmål, når man skal ud at rejse, så tag gerne kontakt.

Ring mig op

Se også disse destinationer