Trænerkonventerne2020-07-08T12:39:19+00:00

TRÆNERKONVENTERNE

TRÆNERKONVENTERNE 2020/21

18. september – 16. oktober – 27. november – 22.januar – 26. februar – 26. marts

 

Seks forrygende fredage i Frederiksberghallerne, København og Lillebæltshallerne, Middelfart
SportTeamNetwork og John Speedy Larsen inviterer til inspirerende dage med højt fagligt indhold, underholdning og socialt samvær.
Instruktørerne er tidligere, nuværende og kommende landstrænere – ligatrænere og specialister.

TRÆNERKONVENTERNE ER ET MASH UP AF:
– Trænerkurser med topinstruktører fra ind- og udland. Høj faglighed med fokus på nye trends og forskellige temaer i spillet – eks. stregspilleren i moderne håndbold, individuel træning og 5:1 forsvar.– Inspiration til træning og kamp. Forskellige producenter og specialister vil præsentere deres unike produkter og mange muligheder.
– Netværking, hygge og erfaringsudveksling med andre trænere og ledere, som elsker håndbold og gode diskusioner.

(Forventet) DAGSPROGRAM

Kl. 16.00-18.00
Ankomst, tjek ind, udlevering af billetter og messe

Kl. 18.00-19.30
Teori og praktiske øvelser

Kl. 19.30-20.00
Pause – mulighed for at købe lækker mad

Kl. 20.00-21.30
Teori og praktiske øvelser/underholdene håndboldindslag

Kl. 21.30
Nedtakt

Trænerkonventerne er for ungdoms- og seniortrænere i hele landet, Sverige, Norge og Færøerne, som ønsker inspiration og at dygtiggøre sig til træning og kamp.
Instruktørerne og underholdende indslag offentliggøres løbende.
Hold øje med SportTeamNetworks kanaler:

Hjemmeside: www.sportteamnetwork.com

Facebook: https://www.facebook.com/SportTeamNetwork

Tilmelding til Jens Pedersen – jp@sportteamnetwork.com – + 45 81 73 44 74

Priser

Særlig klubpris – tilmeld op til 10 trænere:

2500 kr. pr. gang
8000 kr. for hele sæsonen

Pris pr person

400 kr. pr. gang
1600 kr. for hele sæsonen

Instruktører

Kim Rasmussen

Tidligere landstræner for Polen og Ungarn
Derudover har Kim bl.a. også trænet de østeuropæiske storklubber ZRK Vardar og CSM Bucuresti.
Kim vil på kurset fortælle om oplevelserne i Østeuropa – håndboldkulturen og de mange forskellige indtryk. Derudover vil Kim på gulvet have særligt fokus på spillestilen med det ungarske landshold.

Vi glæder os rigtig meget til at blive inspireret og opleve Kims tilgang til håndboldspillet.

Henrik Kronborg

Vores assisterende herrelandstræner bliver også en del af konventerne. Henrik vil komme med tanker omkring playermakerens tekniske kompetencer – inspireret af bl.a. stærke udenlandske topspillere, som han har analyseret utallige gange. Kompetencerne adskiller sig fra den måde vi i Danmark ofte træner vores playmakere. Vi glæder os til nye perspektiver og inputs.

Nicolej Krickau

Nicolej Krickau er cheftræner for GOGs ligahold, som netop er kåret som sølvmedaljevindere i sæsonen 2019/20. GOG har altid været kendt for et stærkt 6:0 forsvar, en uhyggelig god omstilling til kontra/hurtig midte og spændende og varieret angrebsspil. Til konventet vil Nikolej give et indblik i, hvordan han arbejder i GOG. Særligt med fokus på stregspillerens samarbejde med playmakeren.

Kristian Kristensen

Ribe/Esbjergs cheftræner Kristian Kristensen på Trænerkonventerne 2020 Kristian bliver også en del af vores dygtige instruktørkorps i Trænerkonventerne 2020. Teamaet for oplægget bliver forsvarsspil – særligt med fokus på 5:1. Der vil være inputs om de taktiske muligheder i denne forsvarsformation, samt hvilke individuelle kvaliteter de forskellige forsvarsspillere skal have for at kunne løse deres opgaver.

Mikkel Voigt Frederiksen

U-Landstræner og talentchef på Skanderborg Håndbold Elite Akademi. I sit daglige virke som ansvarlig for et af landets førende talentudviklingsmiljøer, arbejder Mikkel med mange dygtige ungdomsspillere, som skal hjælpes på vej til en tilværelse i seniorelitehåndbolden. Til Trænerkonventerne vil Mikkel give indblik i, hvordan han i praksis sammensætter den gode ungdomstræning og samtidig har et individuelt fokus.