Nørresundby – Sportscenter nær Aalborg

I Nørresundby – lige udenfor Aalborg ligger dette attraktive sportscenter med masser af faciliteter.

Her er to idrætshaller, stor svømmehal med 50 m. bassin, to indendørs tennisbaner, fire squashbaner, boksetræningslokale, mindre fitnesscenter, udendørs boldbaner med 11 og 7 mands fodbold, beachvolley, minigolf, svævebane og mulighed for at leje MTB.

Hver år frekventerer mere end 150 sportshold – elite og bredde dette dejlige sted. Sammenlagt med 30 års erfaring, så ved personalet altid, hvilke forventninger de skal imødekommende, når de får gæster på besøg. Der findes altid gode løsninger på uforudsete problemer.

Overnatning foregår i gode 2-4 sengs værelser til udøverne og enkeltværelser til lederne. Værelserne har eget bad og toilet.

Centeret ligger tæt på Aalborg Lufthavn og færgebyerne Hirtshals og Frederikshavn. Destinationen er derfor god for norske klubber, som ikke ønsker at rejse så langt efter ankomst til Danmark. Klubber fra Danmark er selvfølgelig også velkommen i det nordjyske, hvis man gerne vil opleve, hvad Aalborg og resten af Nordjylland kan byde på – sportsligt og kulturelt.

Pris

Kontakt os for at høre om mulighederne

Svømning

Lad os tage en snak

Skal I afsted på en sportsrejse eller træningslejr?

Der kan være mange gode spørgsmål, når man skal ud at rejse, så tag gerne kontakt.

Ring mig op

Se også disse destinationer