Neumünster – Lige over grænsen

Byen er belliggende i det nordlige Tyskland i delstaten Slesvig-Holsten – bare 100 km fra den dansk/tyske grænse. Neumünster er derfor særlig oplagt, hvis man ikke ønsker den lange transporttid.
Byen er særligt, blandt danskere, kendt for det store Outlet-shopping center, som sælger alle de kendte mærkevarer til gode priser.

Svømmehallen er perfekt med et 50 meter bassin. Hallen blev åbnet i december 2017 og fremstår derfor flot og lækkert. Bassinet er med 8 baner. Svømmehallen har et tag, der kan rulles fra, hvis vejret er til det. Vi kan derfor særligt anbefale byen som destination i de måneder, hvor der er størst sandsynlighed for godt vejr.

Overnatningen foregår på et fint hostel, som er placeret 2,5 km fra svømmehallen og med gåafstand til centrum af byen. Afstanden mellem hostel og svømmehal kræver, at man har transport tilgængelig under opholdet. Det kan være biler, minibusser, stor bus eller cykler.

På hostellet er flersengsværelser til udøverne og enkelt/dobbeltværelser til lederne. Alle værelser er udstyret med eget toilet og bad.

 

Pris

Kontakt os for at høre om mulighederne

Svømning Neumunster

Lad os tage en snak

Skal I afsted på en sportsrejse eller træningslejr?

Der kan være mange gode spørgsmål, når man skal ud at rejse, så tag gerne kontakt.

Ring mig op

Se også disse destinationer