Loutraki – Stort sportsresort nær Athen

Destinationen ligger ca. 75 km vest for Athen og 5 km fra den kosmopolitiske kurby Loutraki. Her er en smuk udsigt over Gerania-bjergene og Corinth-golfen. Det er virkelig unikke rammer, der omkranser sportsresortet.

Destinationen benyttes af forskellige landshold, hvilket fortæller om stedets mange kvaliteter. Resortet råder over mange faciliteter til forskellige sportsgrene. Nogle ligger på destinationen, mens andre hurtigt kan nås gående eller med kort transport.

Hotellet har 55 værelser med plads til mellem 2 og 16 personer på hver. Hotellets store restaurant tilbyder måltiderne som spændende buffeter, så maden let kan tilpasses aktivitetsniveauet.

Det udendørs 50 meter bassin ligger 3,5 km fra de øvrige sportsfaciliteter og hotellet. Transporten til bassinet arrangeres i små busser. På destinationen er der også et 25 meters bassin, der kan benyttes til træning. På området er et kæmpe fitnesscenter tilgængelig for vores gæster.

På forespørgsel kan andre aktiviteter såsom klatring, bueskydning, vandring eller mountainbiketure arrangeres og endda en tur på stedets paintballbane er en mulighed. Men Grækenland er også fyldt med historiske monumenter, naturskønne perler og kulturskatte, så vi anbefaler et indslag på turen i det perspektiv, som et kulturelt alternativ til de mange fysiske træningsoplevelser på resortet.

 

Pris

Kontakt os for at høre om mulighederne

Svømning

Lad os tage en snak

Skal I afsted på en sportsrejse eller træningslejr?

Der kan være mange gode spørgsmål, når man skal ud at rejse, så tag gerne kontakt.

Ring mig op

Se også disse destinationer