Pilsen – Sportsby tæt på Tyskland

Byen er Tjekkiets fjerde største. Her bor ca. 160.000 mennesker. Pilsen ligger bare 70 km fra den tyske grænse, så afstanden er kortere end man regner med. Byen er en rigtig sportsby, så indbyggere og gæster forkæles med masser af gode sportsfaciliteter. Byens store svømmecenter indeholder muligheder for træning i 50 meters bassiner – indenfor og udenfor. Det udendørs bassin kan benyttes mellem maj og september. Centeret indeholder også mindre bassiner og faciliteter til sociale aktiviteter og hyggelig adspredelse fra svømmetræningen.

I svømmecenteret er der også mulighed for dry-land træning uden yderligere beregning.

I Pilsen har vi flere overnatningsmuligheder. I næsten ekstravagante omgivelser på 4-stjernet hotel bare 1400 meter fra overnatningsstedet, hvilket betyder en rask gåtur på ca. 15 min, så er man fremme. Det er dog også muligt at bruge den lokale sporvogn et par stop. Det er nemt og skånsomt, hvis svømmerne er trætte efter træningen.

Men også et knapt så fint hotel små 5 km fra svømmecenteret er en mulighed. Hvis man vælger dette hotel, så benyttes den medbragte bus, som transportmiddel frem og tilbage mellem svømmecenter og hotel. Dette hotel har et lille wellness område, samt fitnesscenter.

 

Pris

Kontakt os for at høre om mulighederne

Svømning

Lad os tage en snak

Skal I afsted på en sportsrejse eller træningslejr?

Der kan være mange gode spørgsmål, når man skal ud at rejse, så tag gerne kontakt.

Ring mig op

Se også disse destinationer