Fredericia – Et af Danmarks største sportscentre

Anlægget består af 6 haller, der er velegnet til basketball, volleyball og håndbold. Hallerne bruges ofte også til messer og udstillinger.
Stedet huser også et stort fitnesscenter med alt tænkeligt udstyr og et smukt bowlingcenter med 10 moderne baner. Derudover inkluderer anlægget et stort svømmecenter med tropisk vandland, Vipper på 1 meter, 3 meter og 5 meter. På træningslejren kan den olympiske 50 meter bassin bruges. Bassinet kan også konverteres til 2 x 25 meter. Bassinet har seks baner – i alt 50 x 15,5 meter.

Indkvartering og helpension foregår på det nærliggende vandrerhjem (300 meter fra sportscenteret). Her er 4 personers-værelser med eget bad og toilet til udøverne og enkel eller dobbeltværelser til lederne. Maden serveres som buffet, så ingen går sultne fra måltidet.

Stedet er meget populært og skal derfor reserveres i god tid. Det er kun muligt at booke træningstider uden for centerets offentlige åbningstider.

Fredericia ligger på Jyllands østkyst ca. 100 km fra den dansk / tyske grænse. Afstand til lufthavnen i Billund Ca. 50 km.

Pris

Kontakt os for at høre om mulighederne

Svømning

Lad os tage en snak

Skal I afsted på en sportsrejse eller træningslejr?

Der kan være mange gode spørgsmål, når man skal ud at rejse, så tag gerne kontakt.

Ring mig op

Se også disse destinationer