Rio Maior – Svømmeelitens foretrukne i Portugal

Sportscenter af meget høj kvalitet med lækre overnatningsmuligheder. Det hele er samlet ét sted. Hotellet ligger ved bassinet og det veludstyrede fitnesscenter, som har alt tænkeligt udstyr til de seriøse sportsfolk.
Træningsfaciliteterne er både inde og ude. Olympisk svømmebassin med 10 baner under tag og 25 meters bassin i det fri. Faciliteterne udendørs kan også bruges til udspring.

Centeret har faciliteter til mange forskellige sportsgrene, det benyttes derfor af mange sportsfolk, som arbejder seriøst og systematisk med deres træning. Her behøver man ikke gå på kompromis, man har de bedste muligheder for at forbedre resultaterne.
Sportscenteret har testfaciliteter og lokale fysioterapeuter tilknyttet. Den olympiske pool har HD-kamera, der kan tage billeder under vandet og er tilgængeligt til analyseformål, hvis man ønsker at gå I dybden med de tekniske elementer af træningen.

Til afslapning er der sauna, jacuzzi og tyrkisk bad. Isbade kan bestilles efter træning, hvis man ønsker at forkæle ømme muskler og nedbringe restitutionstiden.

Pris

Kontakt os for at høre om mulighederne

Svømning Rio Maior

Lad os tage en snak

Skal I afsted på en sportsrejse eller træningslejr?

Der kan være mange gode spørgsmål, når man skal ud at rejse, så tag gerne kontakt.

Ring mig op

Se også disse destinationer