Piombino – Billedskønne omgivelser i Toscana

Smukt ved Toscanas vestkyst ligger Piombino – tæt på Pisa. Området er kendt for det krystalklare havvand, naturparker og smukke landskab, der ofte prydes af kilometervis af vinranker, som regionen er særlig kendt for.

Svømmeanlægget er med udendørs 50 meter pool, som disponerer over 6 baner. Bassinet er altid træningsvenlige 27-28 grader varmt, uanset temperaturen på den omgivende luft. Udover træning i det lækre bassin, så er der også mulighed for at slappe af i mindre bassiner, eller spille tennis og volleyball på de tilknyttede baner. Anlægget har også tilknyttet et lille fitnessrum, som kan benyttes uden beregning under opholdet.

Destinationen i hjertet af Italien er velegnet om sommeren, men særligt på træningslejre i foråret og efteråret er det et godt sted, for klimaet er stadig dejligt og velegnet til udendørs træning.

Overnatning foregår i lejligheder med lille køkken og eget bad. Alle måltider er med stor buffet i restauranten, så I selv kan tilpasse maden til jeres træningsaktiviteter. Når man tager på træningslejr i Italien, så er maden altid i top. Så hvis det er en prioritet, så er det afsted til Piombino.

Pris

Kontakt os for at høre om mulighederne

Svømning Piombino

Lad os tage en snak

Skal I afsted på en sportsrejse eller træningslejr?

Der kan være mange gode spørgsmål, når man skal ud at rejse, så tag gerne kontakt.

Ring mig op

Se også disse destinationer