Algarve – Danskerfavorit i det sydlige Portugal

Algarvekysten frekventeres ofte af danske turister pga den smukke natur og det dejlige klima. Vores destination ligger i byen Vila Real de Santo Antonio, som har kort afstand til lufthavnen i Faro. Hotellet ligger tæt på den hyggelige lille havn i byen.
Værelserne på hotellet er dejligt lyse og udstyret med altaner, fladskærms-tv og badeværelse med badekar. Hotellet har også en pool til afslapning og der er mulighed for at leje cykler, så man kan komme lidt hurtigere rundt eller se mere af byen.

Svømmebassinerne er en del af et større sportsanlæg. Anlægget disponerer over to store bassiner, det ene er et 8 baners 25 meter bassin og det andet er et 50 meters bassin, hvor det er muligt at leje tre baner ad gangen. Begge bassiner er indendørs. Sportsanlægget er med rigtig gode styrketræningsfaciliteter, fitnesscenteret indeholder frie vægte og maskiner til alt slags træning. Derudover er der bl.a. atletikbane, der kan bruges til konditionstræning, hvis det er en del af programmet.

Hotellet ligger central i landsbyen, så der er kort til det hele, både sportsanlægget og havnen ligger i kort afstand fra sportsanlægget.

Pris

Kontakt os for at høre om mulighederne

Svømning Algarve

Lad os tage en snak

Skal I afsted på en sportsrejse eller træningslejr?

Der kan være mange gode spørgsmål, når man skal ud at rejse, så tag gerne kontakt.

Ring mig op

Se også disse destinationer