Toulouse – Topcenter i bunden af Frankrig

Helt nyt og et af de største træningscentre for gymnaster i Frankrig. Derfor er det helt naturligt også et af samlingspunkterne for eliten – både til træning, opvisning og konkurrence.

Her er plads til den store skole eller forening med mange gymnaster, som ønsker at gå de dygtigste i bedene.

Centeret har forskellige sale til forskellige former for træning. Udstyret er de nyeste redskaber og måtter fra Gymnova.

Der er flere forskellige muligheder for overnatning alt efter jeres forventninger. Der er mulighed for at bo på lækkert nærliggende hotel I dobbeltværelser eller på hostel, her er værelserne med køjesenge, hvor det sociale fællesskab virkelig kan sættes i spil.

Centeret er beliggende I udkanten af Toulouse og tæt på lufthavnen. Men er I mange afsted, så anbefaler vi altid at køre I bus. Det er praktisk I forhold til at komme rundt under opholdet og så er det som regel også del billigere end at flyve sig frem.

Toulouse ligger I det sydlige Frankrig. Byen er kendt for de smukke rødstensbyggede huse og har fået tilnavnet “Den lyserøde rose”. Men byen er mest kendt for flyfabrikken Airbus, som har sit hovedsæde I byen.

Lad os tage en snak

Skal I afsted på en sportsrejse eller træningslejr?

Der kan være mange gode spørgsmål, når man skal ud at rejse, så tag gerne kontakt.

Ring mig op

Se også disse destinationer