Mulhouse – Frankrig med et tysk twist

På kanten af Tyskland, i den smukke franske region Alsace ligger Mulhouse. Regionen har gennem historien været skiftevis på tyske og franske hænder. Dette har haft en kolossal påvirkning på hele regionen. Resultatet ses blandt andet i arkitekturen, madkulturen og bynavnene. Påvirkningen ses også I Mulhouse, som ligger bare 1000 km fra den dansk/tyske grænse.

I byen er det muligt at slentre rundt i de hyggelige gader, tage på veteranbilmuseum eller i zoologisk. På den anden side af grænsen I Tyskland – ca. 90 km fra Mulhouse ligger Tysklands største forlystelsespark Europa-Park, som fint kan være den perfekte afslutning på træningslejren, når I kører hjem.

I gymnastikcenteret i Mulhouse er udstyret hentet hos Gymnova og Dima, hvilket sikrer høj kvalitet, sikkerhed og perfekte udfoldelsesmuligheder under træningslejren. I har alle tænkelige faciliteter og redskaber stillet til rådig under opholdet.

Udover masser af plads til gymnastiktræningen, så er der også et veludstyret fitnesscenter, som kan benyttes under opholdet.

Overnatningsstedet er hyggeligt og med dejlig gårdhave. Værelserne har eget toilet og bad. Forplejningen foregår I stedets restaurant, hvor maden serveres som buffet.

PRIS
Kontakt os for at høre om mulighederne

gymnastik Mulhouse

Lad os tage en snak

Skal I afsted på en sportsrejse eller træningslejr?

Der kan være mange gode spørgsmål, når man skal ud at rejse, så tag gerne kontakt.

Ring mig op

Se også disse destinationer