Hagetmau – Gymnastik for foden af Pyrenæerne

Stort sportskompleks, der har specialiseret sig i mange idrætsgrene. Der er derfor rig mulighed for alternative aktiviteter, når der er pause fra gymnastikken. Der er bl.a. svømmehal med vandrutsjebane, spa og sauna. Derudover er der fitnesscenter med meget forskelligt udstyr. Udenfor disponeres der over fodboldbaner, atletikstadion, golfbane og mange tennisbaner.
Den 600 m2 store gymnastik hal er udstyret med redskaber og måtter fra Gymnova.

Overnatning foregår på 4-mands værelser med køjesenge. Dobbelt- og enkeltmands værelser kan tilkøbes. I alt er der ca. 100 sengepladser til overnattende atleter. Til alle måltider er der en stor varierende buffet tilpasset sportsfolk, der serveres I et af kompleksets to restauranter.

Udenfor døren er Pyrenæerne kun et øjeblik væk, hvis man har lyst til at udforske dem. Her er masser af aktivitetsmuligheder og flotte udkigsposter. De smukke franske atlanterhavskyster kan nås på 20-25 minutter. De Sydfranske kyster er helt fantastiske, særligt om sommeren er der masser af liv og gode oplevelser I vente. Hagetmau skal prøves, hvis man ønsker at give gymnasterne en oplevelser udover det sædvanlige, som de garanteret ikke har prøvet før.

 

gymnastik

Lad os tage en snak

Skal I afsted på en sportsrejse eller træningslejr?

Der kan være mange gode spørgsmål, når man skal ud at rejse, så tag gerne kontakt.

Ring mig op

Se også disse destinationer