Samorin – Slovakiets topidrætscenter

Masser af muligheder for alle tænkelige sportsgrene. Her kan alle komme på træningslejr. Der er super gode faciliteter til 17 forskellige idrætsgrene. Centeret er et af Europas største og bruges af hele den slovakiske elite.

Centeret er placeret ca. 30 km fra hovedstaden Bratislava og 1 time og 30 minutter fra lufthavnen i Wien, Østrig. Begge byer er oplagte udflugtsmål mellem træningerne eller som flyforbindelse fra Danmark.

Samorin har et indendørs bassin på 25 meter og udendørs olympisk bassin på 50 meter. Derudover er der mulighed for open water svømning i floden Donau, hvis man hellere vil træne i den verdenskendte flod. Derudover er der på stedet flere andre mindre bassiner, som kan bruges til sjov og afslapning. Sportscenteret i Samorin kan bruges af elite og bredde svømmere, samt den sportsglade efterskole.

Hotellerne har tilsammen fire gode restauranter, hvor grupper på træningslejr tilknyttes. Måltiderne på restauranten serveres som buffet, så man selv kan sammensætte kosten. Stedet råder over 282 værelser, så der er plads til alle.

Pris

Kontakt os for at høre om mulighederne

Svømning

Lad os tage en snak

Skal I afsted på en sportsrejse eller træningslejr?

Der kan være mange gode spørgsmål, når man skal ud at rejse, så tag gerne kontakt.

Ring mig op

Se også disse destinationer