Lloret de Mar – Kystby nord for Barcelona

Den populære badeby Lloret de Mar ligger cirka 100 km nord for Barcelona, i den sydlige del af Costa Brava-kysten.

Her kan man nyde fremragende træningsfaciliteter i form af en moderne svømmehal med et indendørs 50 meters bassin, opført i 2014. I umiddelbar nærhed af svømmehallen findes desuden et stort fitnesscenter med udstyr til alle typer træning. Svømmehallen er centralt placeret i byen og kun 800 meter fra den populære strand i Lloret.

Overnatning tilbydes på et komfortabelt 3-stjernet hotel i Lloret de Mar, inden for gåafstand til svømmehallen. Hotellet har flere dejlige pools, der indbyder til afslapning og hygge som en kontrast til den intensive træning.

Området er yderst attraktivt for turister, især i sommerperioden, med rig mulighed for aktiviteter, især omkring de nærliggende strande, når der ikke trænes i svømmehallen.

For at tilføje en ekstra dimension til opholdet anbefales det at tilbringe en dag i Barcelona, hvor der er en overflod af kulturelle oplevelser, shoppingmuligheder og sportsaktiviteter. Storbyen kan besøges i begyndelsen eller slutningen af turen eller som et behageligt afbræk midt på ugen.

Pris

Kontakt os for at høre om mulighederne

Svømmehal

Lad os tage en snak

Skal I afsted på en sportsrejse eller træningslejr?

Der kan være mange gode spørgsmål, når man skal ud at rejse, så tag gerne kontakt.

Ring mig op

Se også disse destinationer