Limassol – Udendørs opvarmet bassin året rundt

Limassol ligger i det sydlige Cypern ca. 45 minutters kørsel fra Larnaca Lufthavn. Alternativt kan flyrejsen også være til Paphos – afstanden er stort set den samme.

Cypern er det bedste sted, hvis man gerne vil væk fra det ofte triste danske vejr i de mørke måneder. De dejlige temperaturer på øen året rundt betyder at vi anbefaler, at afholde træningslejre her allerede fra april.

Det lækre 4-stjernede hotel ligger direkte ved havet omgivet af en skov – omkring 2,5 km fra byens centrum. Hotellet har egen sauna og lille fitnesscenter, samt pool med mulighed for solbadning udenfor døren. Der er derfor umuligt ikke at komme i feriestemning, når man opholder sig på området. Derudover er der mødelokaler, som kan bruges til møder, sociale arrangementer og bearbejdning af træningstimerne.

Bassinet på 50 meter er behageligt opvarmet til 27-28 grader året rundt. Ved siden af det store bassin findes et mindre bassin med længde på 23,5 meter.

I fritiden kan stranden og havets mange muligheder udforskes. Her kan man dykke, stå på vandski eller bare tage en svømmetur.

 

Pris

Kontakt os for at høre om mulighederne

Svømning

Lad os tage en snak

Skal I afsted på en sportsrejse eller træningslejr?

Der kan være mange gode spørgsmål, når man skal ud at rejse, så tag gerne kontakt.

Ring mig op

Se også disse destinationer