Maribo – Det største idrætsanlæg på Lolland

Serviceniveauet er højt – “Her kan alt lade sig gøre”

Maribo Idrætscenter er Lollands største idrætsanlæg med bl.a. to håndboldhaller, svømmehal, fitnesscenter, keglebaner og mødelokaler. Svømmehallen indeholder infrarød sauna, som adskiller sig fra almindelig sauna ved at kroppen bliver opvarmet af infrarøde stråler. Det giver en helt speciel fornemmelse og velvære i kroppen og er gavnligt for en masse kropsfunktioner, bl.a. kan det have en positiv effekt på muskelinfiltrationer og gigt. Der ud over sætter den også forbrændingen i vejret.

Det store bassin i svømmehallen er et 25 meter bassin med 6 baner – med en vanddybde på 3,8 meter i den dybe ende. Ved det store bassin er der et 5 meter udspringstårn, en 3 meter vippe samt en 1 meter vippe.

Overnatningen foregår i de nybyggede hytter, der er bygget i 2020. Her er plads til 6 personer i hver. Hytterne indeholder eget badeværelse og lille køkken. Der er mulighed for selv at lave mad eller tilkøbe fuld forplejning.

Lolland har masser af interessante udflugtsmål, som kan besøges under opholdet. Der er øl- og vinbryggeri til de voksne. Dodokalitterne og Danmarks længste badebro til vandhundene, hvis de ikke har fået nok vand til træning.

Pris

Kontakt os for at høre om mulighederne

Svømning

Lad os tage en snak

Skal I afsted på en sportsrejse eller træningslejr?

Der kan være mange gode spørgsmål, når man skal ud at rejse, så tag gerne kontakt.

Ring mig op

Se også disse destinationer