Eaubonne – Sportscenter tæt på Paris

20 km udenfor Paris ligger dette multisportscenter. Her er haller til håndbold, volleyball og basketball. Udendørs baner til fodbold og rugby. Derudover en kæmpe indendørs atletikhal med løbebane, springgrav osv.

Ikke mindst har sportscenteret en 690 m2 stor gymnastikhal med måtter, redskaber osv. Multisportscenteret har også et stort fitnesscenter.

Eaubonne er perfekt, hvis man gerne vil have noget mere med hjem end gymnastikken. I nærheden ligger Disneyland og så ligger den fantastiske franske hovedstad bare 20-30 min. væk. Her er mulighed for shopping, madoplevelser og selvfølgelig kulturelle og arkitektoniske seværdigheder i verdensklasse.

Vi sørger for, at I har en guide med hele vejen. Vi kan arrangere en rundtur i byen med en dansktalende guide, hvis I ønsker det. Men der er selvfølgelig også mulighed for at opleve byen på egen hånd.

Multisportscentreret har egne værelser og spisefaciliteter, så alt er samlet et sted. Maden er tilpasset hårdtarbejdende sportsfolk – sund med masser af kulhydrater og proteiner. Overnatningen foregår på værelser med eget bad og toilet.

Gymnastik

Lad os tage en snak

Skal I afsted på en sportsrejse eller træningslejr?

Der kan være mange gode spørgsmål, når man skal ud at rejse, så tag gerne kontakt.

Ring mig op

Se også disse destinationer