Rødding – Næsten alt under ét tag

Mellem Ribe og Kolding findes dette unikke center. Her kan man både få opfyldt ønskerne om gode træningsfaciliteter og masser af fine muligheder for at lave aktiviteter mellem træningerne.

Indendørs i centeret findes to håndboldhaller, skydebane, svømmehal, fitnesscenter, bowlingbaner, billard, bordtennisborde og biograf.

Udenfor er der padelbaner, tennisbaner, legeplads, minigolf og fodboldbaner. Nogle af aktiviteterne er en del af opholdet, mens andre kan benyttes mod en mindre betaling, hvis de er ledige.

Svømmehallen råder over et bassin på 25 meter, samt masser af afslapningsmuligheder i form af sauna, tyrkisk bad, tylarium, koldvandskar og spa til de trætte og restitutionstrængende kroppe.

Overnatningen foregår i lækre nybyggede sovesale, værelser og hytter. Udøverne indlogeres i rum med plads til mange, mens de lederne sover i enkelt eller dobbeltværelser. I alt råder stedet over 95 sengepladser, samt muligheder for overnatning på den nærliggende skole, hvis I tager hele klubben med.

Pris

Kontakt os for at høre om mulighederne

Svømning Rødding

Lad os tage en snak

Skal I afsted på en sportsrejse eller træningslejr?

Der kan være mange gode spørgsmål, når man skal ud at rejse, så tag gerne kontakt.

Ring mig op

Se også disse destinationer