Paris – Metropolen over dem alle

Forestil jer at gå rundt en forårsdag, hvor de mange tusind blomster er sprunget ud og parkerne dufter dejligt, så er titlen som verdens smukkeste by måske ikke helt skudt forbi, men det er naturligvis individuelt, hvad man synes.

Er man endnu ikke overbevist så kan et besøg på Louvre eller udsigten ud over Paris fra trappen foran den store, hvide Sacre-Coeur kirke i Montmartre måske overbevise den sidste skeptiker.

Paris er også ikoniske Notre Dame, Eiffeltårnet og Triumfbuen.

Udenfor Paris er Versailles-slottet og Disneyland overvejelserne værd. Lidt længere væk ligger Normandiets slagmarker fra D-dag og den amerikanske kirkegård, som et historisk indspark til fantastiske Paris.

Tæt på centrum findes masser af gode hostels og billige hoteller, som sørger for den autentiske stemning allerede fra morgenstunden, når der serveres croissanter og dejlige franske oste til dagens første måltid.

Paris er bare den perfekte by til kombinationen af sport og kulturelle oplevelser. Træning i fine omgivelser, gode kampe, besøge en storklub eller se en topkamp. Samtidig med at man oplever byens mange muligheder.

Pris

Kontakt os for at høre om mulighederne

Håndbold Paris

Lad os tage en snak

Skal I afsted på en sportsrejse eller træningslejr?

Der kan være mange gode spørgsmål, når man skal ud at rejse, så tag gerne kontakt.

Ring mig op

Se også disse destinationer