Manresa – Tæt på storbyen Barcelona

Hvis turen skal være smuk og eksotisk, så kan vi anbefale et ophold i Catalonien – nær smukke Barcelona. Destinationen er særdeles velegnet, hvis man gerne vil have behagelige temperaturer, specielt i vinterhalvåret.

Med en befolkning på mere 1,5 millioner er Barcelona en storby med mange impulser, men bevarer samtidig sin egen identitet og den særlige olympiske ånd, som man mærker manges steder i byen. Barcelona er nem at forelske sig i. Flotte seværdigheder, strand og meget hyggelig atmosfære og så ligger den fantastisk ud til Middelhavet.

Vores gymnastikcenter ligger I Manresa – ca. 70 km fra lufthavnen I Barcelona, så det er hurtigt og nemt at komme til. Faciliteterne I centeret er godkendt af FIG og bruges ofte til stævner og konkurrencer. I centeret er der udstyr I form af springgrav, måtter, redskaber osv. samt forskellige sale til mange former for træning.

Overnatning og forplejning foregår I dejlige hotellejligheder af høj standard. Her er køkkenområde, eget bad og toilet.

I pauserne mellem træningerne tilbyder Manresa flotte udkigsposter, som er ethvert postkort værdigt. Derudover er der i området smukke grotter og huler der bare kalder på at blive udforsket.

gymnastik Manresa

Lad os tage en snak

Skal I afsted på en sportsrejse eller træningslejr?

Der kan være mange gode spørgsmål, når man skal ud at rejse, så tag gerne kontakt.

Ring mig op

Se også disse destinationer