Arques – Kæmpe center i Nordfrankrig

I Nordfrankrig tilbyder vi et af Europas største gymnastikcentre med masser af træningsmuligheder.

Centeret er opdelt i forskellige afdelinger. I den største afdeling findes alle tænkelige remedier til redskabsgymnastik – herunder tumblingbaner. Derudover er der en sal med trampoliner, en stor sal til rytmisk gymnastik og endelig en sal til dans/aerobic. Centeret indeholder også fitnesscenter og restitutionsområde.

Hotellet er placeret 5-10 minutters kørsel fra træningsfaciliteterne. Her er 2-3 personers værelser til udøverne og mulighed for enkeltværelser til lederne. Alle værelser er med eget badeværelse, TV og fri wifi.

På ud- eller hjemrejsen kan vejen ligges forbi Belgiens hovedstad Bruxelles. Bruxelles er hovedsæde for NATO og mange af EU-institutionerne, inklusive EU-Kommissionen og er det ene af Europa-Parlamentets to mødesteder. Fra Arques er der ca. 50 km til Dunkerque. Byen er kendt for D-dag, de allieredes landgang under 2. verdenskrig. Der findes museer og historiske monumenter på stranden og i byen, som markerer landgangen. Byen er derfor et oplagt besøg, hvis man ønsker lidt kulturel adspredelse.

PRIS

Kontakt os for at høre om mulighederne

Gymnastik

Lad os tage en snak

Skal I afsted på en sportsrejse eller træningslejr?

Der kan være mange gode spørgsmål, når man skal ud at rejse, så tag gerne kontakt.

Ring mig op

Se også disse destinationer