Amphion Publier – Spektakulære omgivelser

Måske vores smukkeste destination. I det sydøstlige hjørne af Frankrig – lige ved en af Centraleuropas største ferskvandssøer, Genevesøen ligger denne spektakulære perle. Her er den skønneste natur – en oplevelse for øje og sjæl. Det er meget oplagt at pakke vandreskoene med i rejsetasken for at gå på opdagelse og nyde den fantastiske bjergrige natur, når der er pause fra gymnastiktræningen.

Stedet har rigtig gode faciliteter til gymnastik. Her er blandt andet 3 tumbling baner, trampoliner og masser af andet udstyr. I alt disponeres der under tag over 1750 m2, så der er rigeligt plads – også til den store forening eller efterskole. Der er også tilknyttet et fitnesscenter, som kan bruges til styrketræning eller genoptræning af skadede gymnaster.

Fritiden kan gå med afslapning i spa og poolområdet, hvis man foretrækker at blive indendørs fremfor at tage på tur I bjergene eller nyde en gåtur langs Genevesøens promenade.

Overnatning og indlogering foregår i små hyggelige lejligheder med egen altan eller terrasse. Her er to soverum, fint badeværelse og mindre køkken.

Book altid i god tid, så er I sikre på, at der er plads.

Gymnastik

Lad os tage en snak

Skal I afsted på en sportsrejse eller træningslejr?

Der kan være mange gode spørgsmål, når man skal ud at rejse, så tag gerne kontakt.

Ring mig op

Se også disse destinationer