Hamborg – Herlig og hjertelig storby

Med sine næsten 2 millioner indbyggere er Hamborg en af Europas største byer. Byen er særlig kendt for den store vigtige industrihavn, som er central for Tyskland og mange andre lande i Europa. Derudover er byen kendt for sine mange farverige kvarterer, hvor der er masser af mulighed for at shoppe og have en sjov aften.

Byen har to store fodboldklubber Hamburger SV og St. Pauli. Begge klubber har været en del af den bedste række, men pt er de begge placeret i 2. bundesliga. Der er altid smæk på, når de spiller på hjemmebane og særligt, når de mødes i de indbyrdes kampe, så koger stadionerne.

På træningslejren bliver I indkvarteret i Tornesch, som ligger ca. 15 km udenfor centrum af Hamborg. På overnatningsstedet er der værelser med to og tre senge.

Træningsbanerne ligger i kort afstand fra overnatningsstedet, det er dog nødvendigt at have bus til rådig under opholdet til transporten.

Under opholdet er det muligt at træne og spille kampe mod lokale hold.

Vi anbefaler en stadionrundtur på Hamburger SVs imponerende hjemmebane Volksparkstadion, samt en hjemmekamp med St. Pauli eller Hamburger SV, hvis holdene spiller hjemme, når I er på besøg.

Fodbold

Lad os tage en snak

Skal I afsted på en sportsrejse eller træningslejr?

Der kan være mange gode spørgsmål, når man skal ud at rejse, så tag gerne kontakt.

Ring mig op

Se også disse destinationer