Dansk

Prøv en interessant og anderledes måde at forberede sæsonen.

 

SportTeamNetwork har alle muligheder for de perfekte sæsonforberedelser. Club2Club er vores helt nye tiltag.

Club2Club er et træningssamarbejde mellem ambitiøse klubber, der søger den optimale optakt til sæsonen.

I kan samtræne, spille træningskampe, eller andet, som passer til jeres forventninger. Et træningssamarbejde med en anden klub giver inspiration og højere niveau, da spillerne bliver mere motiverede af, at træne sammen med andre gode spillere.

 

Vi finder en klub, der passer til jeres niveau og i et samarbejde med jer tilrettelæger vi træningsugen.

 

I bestemmer selv, om I ønsker at være vært og byde en anden klub velkommen hos jer, eller om I ønsker at gæste en anden klub og opleve en anden kultur, hvilket kan være meget berigende og inspirerende.

 

Som vært skal I udelukkende sørge for træningsfaciliteter. Vi klarer resten, styrer processen og planlægger ned til den mindste detalje.

 

Hvis I ønsker nyt gulv under fødderne, så kan I vælge at gæste en anden klub. Vi sørger for, at finde klubber, der matcher jeres niveau og forventninger, derudover står vi også for indkvartering og forplejning.

 

Vi tror på, at Club2Club bliver et populært tiltag, som mange vil benytte sig af nu og i fremtiden. Derfor anbefaler vi, at I kontakter os allerede nu for at høre om mulighederne, uanset om I ønsker at være værter eller gæster.