SVØMNING2019-03-04T15:04:40+00:00

SVØMNING

Som kunde hos os hjælper vi hele vejen med planlægningen ned til mindste detalje.

Gennem flere år har vi arbejdet på, at finde de bedste lokationer rundt i og udenfor Europa. Vi har indgået aftaler med mange dygtige samarbejdspartnere, der kan tilbyde flotte faciliteter, der helt sikkert vil give jer et perfekt afsæt og en god oplevelse. Alle centre kan tilbyde moderne faciliteter, der matcher ethvert behov. Vi kan bl.a tilbyde højdetræning i Armenien og Tyrkiet. Destinationer med flere 50 meter bassiner. Udendørstræning i dejligt tempereret klima og mange andre muligheder.

HOLD – ELITE OG BREDDE
Hvis I skal afsted som hold, så sammensætter vi den perfekte træningslejr lige efter jeres ønsker. Vi har gode overnatningssteder, der lever op til jeres forventninger – uanset budget. Derudover sørger vi også for den ønskede træningstid i bassinerne, fitnesscenteret eller et helt tredie sted – mulighederne er mange. Har I ønsker til alternative aktiviteter, så sørger vi også for det. Vores destinationer kan bl.a. tilbyde cykeludlejning, faciliteter til andre sportsgrene, afslapningsmuligheder eller turistoplevelser.

KLUBBER
Det bliver stadig mere populært, at rejse afsted samlet som klub, for at styrke sammenholdet og få en god oplevelse sammen. Når en hel klub skal afsted stiller det store krav til destinationen – der skal være mange sovepladser, flere bassiner og muligheder for andre aktiviteter. Heldigvis har vi flere mulige destinationer, der har god erfaring med at huse hele klubber. Men de er også meget populære; så det er en god idé at tage kontakt til os i god tid før I skal afsted.

SKOLER /SPORTSLINJER
For skoler kan vi tilbyde uforglemmelige oplevelser. Flere af vores destinationer ligger i nærheden af nogle af de smukkeste storbyer i Europa, hvor der er mulighed for kultur, shopping og ikke mindst sport. Særligt for sportslinjer kan vi arrangere ture med træning og samtræning med andre skoler/akademier – uanset tidspunkt på året. Derudover sørger vi også for spændende aktiviteter mellem træningerne, som styrker de sociale fællesskaber og giver minderige oplevelser.

Danmark

I Danmark byder vi svømmere velkommen i København og Esbjerg – tæt på lufthavne og færgetrafik. Særdeles attraktive træningsfaciliteter, der tilgodeser både bredde og elite. Der er muligheder for at træne i 25 og 50 meter bassiner, derudover giver svømmehallernes øvrige faciliteter mulighed for leg, afslapning og restitution.

Overnatningsmulighederne spænder fra de fineste vandrehjem til de lækreste hoteller, som særligt egner sig til sportsfolk, når det gælder indretning, restitution og bespisning.

Spanien – Andorra

Mange topklasse destinationer i altid dejlige Spanien. Her er lækre udendørs svømmefaciliteter, som ofte ligger i nær tilknytning til smukke badetrande. Spanien er den perfekte destination, hvis man ønsker at variere indendørstræningen med frisk luft og masser af sol.

I forbindelse med svømmefaciliteterne findes ofte rigtig gode fitnesscentre, som egner sig godt til at kombinere bassintræningen med styrketræning eller bare som alternativ træning.

Overnatningen foregår på super fine hoteller, ofte er der flere at vælge i mellem, så der er muligheder for alle uanset budget. Hotellerne er udstyret med store lækre buffer, som sikrer sund og næringsrig kost, så der er benzin i tanken til mange timers intensiv træning.

De spanske destinationer er velegnet til alle, men særligt er der også plads til de store grupper, der gerne vil afsted sammen. Husk blot at bestille i god tid, da Spanien er et voldsomt populært rejsemål for svømmere på træningslejr.

Calella venter med et dejligt udendørs svømmebassin, som er opvarmet til 27 grader året rundt. Bassinet har olympiske mål og hele 10 baner. Bassinet benyttes udelukkende af svømmere på træningslejr. Stedet tilbyder også pools til afslapning og andre aktiviteter.

I en afstand af mindre end 200 meter fra bassinerne er det muligt at indlogere sig på både et 3- og 4-stjernet hotel. Værelserne er med eget bad og aircondition. Det 3-stjernede hotel passer særdeles godt til store grupper.

Øvrigt tilknyttede faciliteter tæller fitnesscenter, vægtløftningsrum og sundhedscenter.

Afstanden til lufthavnen i Barcelona er bare 60 km

I Mataro ligger det udendørs svømmebassin nærmest på stranden. Bassinet er 50 meter langt, med 10 baner og opvarmet hele året. Her er plads til mange og mulighed for gode træningstider.

Hotellerne har stor erfaring med håndtering af svømmegrupper og afstanden fra bassin til hotellerne er kort. Uanset om I vælger 3 eller 4 stjerner, så kan I gå om bord i store og lækre buffeter, når energidepoterne skal fyldes op.

Til stedet er tilknyttet et motiverende fitnesscenter.

Mataro ligger 40 km fra lufthavnen i Barcelona.

Det er Spaniens største svømmeklub. 3 bassiner – 2 med olympiske mål, et under tag og et udendørs, som er opvarmet hele året. Det sidste bassin måler 33 meter og er bl.a. ideelt til vandpolo.

Under opholdet er der også mulighed for at benytte stedets fitnesscenter.

Alt i alt nogle helt fantastiske faciliteter.

Der er muligheder for både 3- og 4 stjerner på hoteldøren. Alle værelser er med egne badeværelser og aircondition. På det 3-stjernede hotel er der ingen ekstra gebyr for enkeltværelser.

Rejser I mange sammen, så er der tilknyttet en lokal guide under hele opholdet.

Bare 30 minutter fra Barcelona

Nyt indendørs svømmebassin – åbnet 2014, som måler 50 meter.

Her er vejret dejligt fra februar, hvor stranden og det fantastiske badeland er obligatoriske mål, når der er pause i træningen.

Destinationen har høj kapacitet og dermed velegnet til store grupper.

Fin standard på hotellerne, der rummer restauranter med store varierede buffeter og stor pool til afslapning.

Afstanden til nærmeste lufthavn i Barcelona er 90 km.

Udendørs 50m bassin med 8 baner og 2 indendørs 25m bassiner med hver 8 baner.

Anlægget benyttes til svømmekonkurrencer.

Udendørs område med café ved bassinerne, derudover er supermarked og butikker lige i nærheden.

Det 2-stjernet hotel har glimrende værelser med eget badeværelse og Air condition.

Hotellet er placeret 5,5 km fra svømmebassinerne. Derfor serveres morgenmaden på hotellet og de øvrige måltider indtages i cafeteriet v. bassinerne.

På området er der også etableret et fitnesscenter, som kan benyttes til styrketræning.

I nærheden er det muligt at bruge fritiden i et dejligt vandland (50 km) eller i fantastiske Barcelona (30 km.), som byder på lidt af hvert.

Destinationen ligger i 1000 meters højde omkranset af de smukkeste bjerge. Udover et syn for øjet, så giver bjergene mulighed for mange spændende fysiske aktiviteter, som er et dejligt varierende alternativ til den normale træning.

Svømmebassinet er et indendørs 50 meter bassin.

Overnatning foregår 20 minutters gang fra bassin på et lækkert 4-stjernet hotel. Værelserne har naturligvis eget badeværelse. Restauranten byder på stor buffet, hvor det er muligt at udvælge den mad, som passer til træningsbehovet.

I Andorra findes masser af Tax free butikker.

Destinationen ligger 185 km fra lufthavnen i Toulouse og 200 km fra Barcelona

Placeringen i det sydlige Spanien sikrer dejligt vejr, næsten uanset hvornår man besøger destinationen, derfor skal man naturligvis også give sig tid til nyde Malagas strande i løbet af turen.

Stedet er formentlig et af de billigste i Spanien og meget velegnet til store grupper. Placeringen er dejlig tæt på den nærliggende lufthavn.

Indkvartering

Hotellet med flotte 4 stjerner er blevet renoveret i 2014 og ligger 20 minutters gang fra bassinet og 25 minutter fra stranden. Værelserne er med air condition.

Bespisningen foregår i hotellets buffetrestaurant.

Træningsfaciliteter

Udendørs bassin – 50 meter med 8 baner

Indendørs bassin – 50 meter med 8 baner

Fitnesscenter – tæt på det udendørs bassin

Tørsvømningsområde

Udspringsområde

Videomuligheder i forbindelse med træningen

Transport

Lufthavnen i Malaga – 7km

En af de danske favoritter når sommerferien peger sydpå. Men på trods af sol, varme og vand, så er der ikke så mange træningsmuligheder for svømmere. Men vi har et samarbejde med et privatejet selskab, der har et lækkert svømmebassin, som udelukkende bruges til træning.

Bassinet er udendørs og opvarmet til 26 grader hele året.

Derudover er der dejlige indkvarteringsrammer på et nyt 3-stjernet hotel lige ved bassinet. Her er høj komfort og mange muligheder for den helt rigtige kost i restaurantens buffet.

Skal det være endnu mere komfortabelt, så er der også muligheder for overnatning på et 4-stjernet hotel, som har ekstra faciliteter i form af auditorium, pool, spa og sauna til restitution og afslapning, samt fitnesscenter til den fysiske træning.

Lufthavnen i Palma er 40 km fra destinationen.

Sport – Sport – Sport

Dette er et af de bedste sportscentre i hele Europa. Stedet bruges hvert år af mange klubber i mange forskellige idrætsgrene, da rammerne er helt fantastiske.

Til svømmerne er der et udendørs olympisk bassin med 10 baner og et 25 meter bassin med 6 baner – begge er opvarmet til 27 grader.

Det dejlige tempererede klima året rundt gør destinationen oplagt til træningslejre i vinterhalvåret.

Når der er pause i bassintræningen, så er der mulighed for at dyrke en masser andre aktiviteter og sportsgrene. På denne destination er det en kunst at holde sig i ro, da man hele tiden bliver draget af de mange muligheder.

Det 3-stjernede hotel, som ligger 1,5 km fra bassinerne ligger tæt på stranden. Restauranten er med stor buffet – perfekt til sportsfolk, der har brug for træningstilpasset kost.

Transport

Lufthavnene på Tenerife ligger indenfor 30-60 min fra destinationen

Portugal

NØGLEORD FOR DENNE DESTINATION

Træningssted for eliten i Portugal, Konkurrencecenter, 45 minutter fra Lissabon, 30 minutter fra stranden, Veludstyret fitnesscenter, Testcenter

INDKVARTERING

Sportscenter af meget høj kvalitet med gode overnatningsmuligheder (3-stjernet niveau), 100m fra bassinet, 2-4 personers værelser, Restaurant, Take-away måltider er en mulighed, Lokaler til fysioterapi

TRÆNINGSFACILITETER

 • Indendørs olympisk bassin med 10 baner
 • Indendørs 25m bassin med 6 baner
 • Udendørs bassin til udspring
 • Faciliteter til mange andre sportsgrene i nærheden
 • Testmuligheder i bassinet

TRANSPORT

Lufthavnen i Lissabon – 75 km

TURISTATTRAKTIONER I NÆRHEDEN

Lissabon

De portugisiske strande

NØGLEORD FOR DENNE DESTINATION

Dejligt klima – gennemsnitstemperatur på 15-22 grader, Extraordinær havudsigt, Stort svømmeanlæg, Fantastiske seværdigheder og attraktioner

INDKVARTERING

3-stjernet hotel, 4,5 km fra svømmebassinet (kørsel inkluderet), Renoveret i 2012, 1-3 personers værelser, Buffetrestaurant, Fitnesscenter, Pool til afslapning

TRÆNINGSFACILITETER

 • Indendørs bassin med olympiske mål
 • Indendørs bassin – 25m
 • Fitnesscenter

TRANSPORT

Funchal Lufthavn, Maderia (20km)

TURISTATTRAKTIONER I NÆRHEDEN

Udkigspunktet Cabo Girão i næsten 600 meters højde

Funchal’s marked

Klatring og cykelture

Catamaranbådture

NØGLEORD FOR DENNE DESTINATION

Dejlig by, Olympisk svømmeanlæg, Kæmpe shopping center, God offentlig transport

INDKVARTERING

3-stjernet hotel, 4,5 km fra svømmebassinerne, 1-3 personers værelser, Buffet (morgenmad) på hotellet, Frokost og aftensmad på restaurant 100 m fra hotellet, Tæt på togstationen i Coimbra

TRÆNINGSFACILITETER

 • 25m og 50m indendørs bassiner
 • Fitnesscenter ved bassinerne
 • Gratis at booke andre træningsfaciliteter

TRANSPORT

Lufthavnen i Porto – 130 km

Lufthavnen i Lissabon – 200 km

TURISTATTRAKTIONER I NÆRHEDEN

Byerne Coimbra og Porto

NØGLEORD FOR DENNE DESTINATION

Tæt på to supermarkeder, Smukt anlæg, Offentlig transport, Havudsigt fra de fleste værelser, Fine mødelokaler

INDKVARTERING

Vandrehjem, Fem minutters gang til svømmebassinerne, 1-6 personers værelser, Delt bad og toiletter, Udsigt til floden Douro fra nogle værelser, Buffetrestaurant

TRÆNINGSFACILITETER

 • 50m indendørs bassin – 4 baner (2m brede)
 • 1,40 meter dyb
 • Opvarmet til 27 grader
 • 25x40m bassin – Opvarmet til 28 grader
 • 25m bassin – 6 baner
 • Banetov
 • Fitnesscenter

TRANSPORT

Lufthavnen i Porto – 14 km

TURISTATTRAKTIONER I NÆRHEDEN

Serralves park

Café Majestic

Zona Ribeirinha

Broen Dom-Luís I

Frankrig

NØGLEORD FOR DENNE DESTINATION

Dedikeret sportsby, Mange forskellige hoteller og overnatningsmuligheder, Tæt på floden

SERVICES

Wifi, Vaskeri, Sportsbaner, Lobby, Center til behandling ,Wellnessområde

INDKVARTERINGSMULIGHEDER

1: Hostel, 20 min gang fra bassinet, Forskellige muligheder for ekstra komfort, 1-4 personers værelser med fælles badeværelse, Buffetrestaurant

2: Sportscenter – 800 meter fra bassinet, 1-3 personers værelser med eget badeværelse

3: 2-5 stjernet hoteller, 200m til 5 km fra bassinet, Værelser med eget badeværelse, Bespisning på overnatningsstedet eller på restaurant ved bassinet

TRÆNINGSFACILITETER

 • Udendørs olympisk bassin 50m – 8 baner
 • Indendørs 25m bassin
 • Wellnessområde

TRANSPORT

Lufthavnen i Lyon – 200 km

Lufthavnen i Paris – 400 km

Dansk/tyske grænse – 1400 km

NØGLEORD FOR DENNE DESTINATION

Stor gæstfrihed, Fantastisk udsigt, Tæt på søen Bourget

SERVICES

Wifi, Vaskeri, Fitnesscenter, Wellnessområde, Bar

INDKVARTERINGSMULIGHEDER

3-stjernet hotel, 1,5 km fra bassinet, Gode værelser med eget badeværelse, Wellnessområde og fitnesscenter, Restaurant «a la carte»

TRÆNINGSFACILITETER

 • Olympisk udendørs bassin 50m – 8 baner
 • Indendørs bassin 25m – 5 baner
 • Startskamler
 • Banetov

TRANSPORT

Lufthavnen i Geneve – 70 km

Lufthavnen i Lyon – 100 km

NØGLEORD FOR DENNE DESTINATION

Nyt bassin, Dejligt vejr, Cannes er vært for den årlige filmfestival

SERVICES

Wifi, Vaskeri, Fitnesscenter tæt på hotellet, Cykeludlejning

INDKVARTERINGSMULIGHEDER

1: Værelserne er placeret på Sports Campus, 3,5 km fra bassinet, 2-3 personers værelser – 1 personers værelser muligt til lederne, Delt badeværelse, Buffetrestaurant

2: 3-5 stjernet hoteller, 300 meter – 5 km fra bassinet, Værelser med eget bad, Wifi, Aircondition

TRÆNINGSFACILITETER

 • Olympisk udendørs 50m bassin – 10 baner
 • Indendørs 25m bassin – 5 baner
 • Mulighed for at træne synkronsvømning
 • Startskamler

TRANSPORT

Lufthavnen i Nice – 27 km

TURISTATTRAKTIONER I NÆRHEDEN

Laser Game

Bowling

Leje robåde

Marineland

City tour

NØGLEORD FOR DENNE DESTINATION

Alle faciliteter er på stedet, Fransk Olympisk Center, Tæt på Danmark, Benyttes af mange landshold

SERVICES

Wifi, Vaskeri, Mødelokaler, Rum til afslapning, Center til behandling, Vand til træning er inkluderet

INDKVARTERINGSMULIGHEDER

1: Sportcenter, Tæt på bassinerne, Små huse med 6 værelser a 4 senge, Store værelser med køjesenge, 1 værelse til lederen, 1-2 personers værelser – i en anden bygning, TV og eget bad, Buffetrestaurant – tilrettelagt for atleter

2: 2-stjernet hotel, Tæt på bassinerne, 1 personerns værelser, Eget toilet og bad, TV, Buffetrestaurant – tilrettelagt for atleter

TRÆNINGSFACILITETER

 • Indendørs olympisk 50m bassin – 8 baner
 • Indendørs 25m bassin – 5 baner
 • Fitnesscenter
 • Banetov
 • Wellnessområde

TRANSPORT

Ca. 1000 km fra den dansk/tyske grænse

Lufthavnen i Paris – 350 km

Italien

NØGLEORD FOR DENNE DESTINATION

Alle faciliteter er på destinationen, Billige flybilletter til Pisa/Firenze, Store værelser, 2 km fra havet

SERVICES

Wifi tilgængeligt flere steder, Vaskerum, Bar & restaurant, Andre sportsfaciliteter, Cykeludlejning

INDKVARTERING

Lejligheder 30-60 m2 – op til 5 personer, Badeværelse og lille køkken i hver lejlighed, Buffet til alle måltider, Døgnåben reception, Mineralvand og dansk vand til alle måltider, Minimarked – 10 min gang fra destinationen

TRÆNINGSFACILITETER

 • Udendørs svømmebassin – 50 m
 • Opvarmet til 27-28 grader
 • Banetov
 • 1,70m dybt
 • Ikke åbent for andre svømmere
 • Omklædningsrum
 • Fitnesscenter

TRANSPORT

Lufthavnen i Pisa – 1 times kørsel

Lufthavnen i Firenze – 1 1/2 times kørsel

Lufthavnen i Rom – 2 3/4 times kørsel

TURISTATTRAKTIONER I NÆRHEDEN

Det skæve tårn i Pisa

Byen Firenze

Romerske bade i Calidario, Venturina, – 39 grader

NØGLEORD FOR DENNE DESTINATION

Alt er på destinationen, 2 km til privat strand, Skov og park, God til store sportsgrupper, Indendørs sportsfaciliteter

SERVICES

Wifi til rådighed i nogle områder, Gratis vaskeri, Bar / Restaurant

INDKVARTERING

Sportscenter – med i alt 2500 senge, 2-5 personers værelser med badeværelse, Buffetrestauranter, Bar og restauranter, Fitnesscenter

TRÆNINGSFACILITETER

 • Indendørs olympisk bassin m. 8 baner
 • Bassin reserveret til træning
 • Indendørs 25m basin m. 6 baner
 • Undervands højttalere
 • Omklædningsrum

TRANSPORT

Lufthavnen i Venedig – 1 time

Lufthavnen i Trieste – 45 min

TURISTATTRAKTIONER I NÆRHEDEN

Venedig

Trieste

Aquasplash Lignano

NØGLEORD FOR DENNE DESTINATION

100m fra havet, Kun åben for svømning i påsken

SERVICES

Wifi, Bar, Reception 24/24, Butikker

INDKVARTERING

3-stjernet hotel, 300m fra bassinerne, Værelser og lejligheder 1-4 personer, Buffetrestaurant, Parkering, Supermarked tæt på hotellet, 5 min gang fra stranden

TRÆNINGSFACILITETER

 • 50m udendørs bassin – 8 baner
 • 25m indendørs bassin
 • Startskamler
 • Banetov

TRANSPORT

Lufthavnen i Nice – 110 km

TURISTATTRAKTIONER I NÆRHEDEN

Stranden Loano

Genoa

Trieste

Aquasplash Lignano

NØGLEORD FOR DENNE DESTINATION

Smukke omgivelser, God til store grupper, Dejligt vejr fra marts til oktober, Havudsigt fra de fleste værelser

SERVICES

Wifi, Lobby, Sportsfaciliteter, Udflugter

INDKVARTERING

Alt nødvendigt på destinationen, 1-3 personers værelser, Muligheder for havudsigt fra de fleste værelser, Buffet med alt det bedste fra Italien

TRÆNINGSFACILITETER

 • Udendørs 50m bassin – 9 baner
 • Banetov
 • Startskamler
 • Mindre fitnesscenter

TRANSPORT

Lufthavnen i Palermo – 20 km

TURISTATTRAKTIONER I NÆRHEDEN

Kathedralen i Palermo

Dykkemuligheder

Turistudflugter

Cypern

NØGLEORD FOR DENNE DESTINATION

Smuk destination – specielt for svømmere, Et af de bedste hoteller vi kan tilbyde, Fantastisk vejr fra marts til november, Tæt på strand og lufthavn, Engelsktalende guide som følger jer under hele opholdet

SERVICES

Lobby, Wifi, Wellness område, Conference center, Mange sportsfaciliteter

INDKVARTERINGSMULIGHEDER

1: 4-stjernet hotel, 15 min gang fra svømmebassinet, Store rummelige lejligheder med plads til 2-5 personer, Lille køkken og separeret badeværelse, Wifi, 6 pools til afslapning og hygge, Buffetrestaurant, Fitnesscenter

2: 4-stjernet hotel, 20 min gang fra svømmebassinet, Lækre 1- og 2-personers værelser, Havudsigt fra de fleste værelser, Stor buffetrestaurant, Wellnessområde og fitnesscenter, Pools

TRÆNINGSFACILITETER

 • Udendørs 50m bassin med 10 baner
 • Banetov
 • Startskamler
 • Omklædningsrum

TRANSPORT

Lufthavnen i Paphos – 10km (15min)

Lufthavnen i Larnaca – 140km (90min)

Grækenland

NØGLEORD FOR DENNE DESTINATION

Behagelig klima, Dynamisk, imødekommende og historisk by, Opvarmet pool hele året, Tæt på havet

INDKVARTERINGSMULIGHEDER

1: 3-stjernet hotel, 3,5km fra bassinet (kørsel organiseres), 1-3 personers værelser med eget badeværelse, TV, Telefon, pengeskab, minibar, Wifi, Buffetrestaurant

2: 5-stjernet hotel, 150m fra bassinet, 1-3 personers værelser med eget badeværelse, Air-condition, TV, Telefon, pengeskab, minibar ,Balcon ,Wifi på hele hotellet, Lille fitnesscenter

TRÆNINGSFACILITETER

 • 50m udendørs bassin, 10 baner – opvarmet til 26°-28°C
 • Banetov
 • 2-2,10 m dyb
 • Opvarmningsmuligheder – inde og ude

TRANSPORT

Lufthavnen i Athen – 15 km

Tyrkiet

NØGLEORD FOR DENNE DESTINATION

Dejligt klima, Et af de bedste steder i verden til svømmetræning, Mange faciliteter på destinationen, Det franske landshold træner ofte her, Stort fitnesscenter, Medicinsk center

SERVICES

Booking af udflugter, Wifi, Shopping

INDKVARTERING

4-stjernet hotel, 50m fra bassinet, 1-2 personers værelser – m. badeværelse, Wifi, Buffetrestaurant

TRÆNINGSFACILITETER

 • Udendørs 50m bassin – 10 baner
 • Indendørs 50m bassin – 5 baner
 • Udendørs 25 x 33m bassin
 • Banetov
 • Startskamler
 • Fitnesscenter (500 m2)

TRANSPORT

Lufthavnen i Antalya – 30 min

TURISTATTRAKTIONER I NÆRHEDEN

Belek og Antalya by

Strande og golfbaner på resorted

Armenien

NØGLEORD FOR DENNE DESTINATION

Alle faciliteter er på destinationen, Blandt de bedste muligheder for højdetræning i verden, Træningscenter for det russiske landshold

SERVICES

Wifi, Taxis, Booking af udflugter

INDKVARTERING

4-stjernet hotel, 50m fra bassinet, 1-2 personers værelser m. eget badværelse, Wifi i receptionen og restauranten, Buffetrestaurant

TRÆNINGSFACILITETER (2050m højde)

 • Indendørs 50m bassin med 8 baner
 • Banetov
 • Startskamler
 • Fitnesscenter

TRANSPORT

Lufthavnen i Yerevan – 1t 15min

TURISTATTRAKTIONER I NÆRHEDEN

Erevan (by)

Sevan (sø)

Slovenien

NØGLEORD FOR DENNE DESTINATION

Det hele er samlet ét sted, Kun for svømmere fra april-juni, Tæt på byens centrum, Aquapark, God til store grupper

SERVICES

Vaskeri, Cykeludlejning

INDKVARTERINGSMULIGHEDER

1: Bungalows og små huse, Ligger lige ved poolen, 1-5 personer, Alle er udstyret med TV og eget bad, Buffetrestaurant, Wifi i hotellets lobby

2: 4-stjernet hotel, Ligger lige ved poolen, 1- og 2-personers værelser, Buffetrestaurant, Wellness område med jaccuzzi

TRÆNINGSFACILITETER 

 • Udendørs olympisk pool med 8 baner
 • Åbent fra april til oktober
 • Kun åbent for svømmegrupper i april-juni
 • Flot fitnesscenter

TRANSPORT

Lufthavnen i Ljubljana – 120 km

Lufthavnen i Zagreb – 100 km

NØGLEORD FOR DENNE DESTINATION

Alle faciliteter på destinationen, Kun åbent for svømmegrupper i april-juni, Et af de største tropiske badelande i Slovenien, Vandrutsjebaner, Mange aktivitetsmuligheder på stedet

SERVICES

Vaskeri, Cykel- og biludlejning

INDKVARTERINGSMULIGHEDER

1: Små huse – 300-500 meter fra bassinet, 1-5 personer, Udstyret med TV, badeværelse osv., Buffetrestaurant

2: 3-stjernet hotel, Ligger ved bassinet, 1- og 2-personers værelser, Buffetrestaurant

3: 4-stjernet hotel, Ligger ved bassinet, 1- og 2-personers værelser, Buffetrestaurant

TRÆNINGSFACILITETER 

 • Udendørs olympisk pool med 8 baner
 • Åbent fra april til oktober
 • Kun åbent for svømmegrupper i april-juni

TRANSPORT

Lufthavnen i Ljubljana – 120 km

Lufthavnen i Zagreb – 20 km

Slovakiet

NØGLEORD FOR DENNE DESTINATION

Et af de største indendørs centre i Europa, Træningsmuligheder for 17 forskellige idrætsgrene, Flot vandland, Kun én time fra lufthavnen i Wien, 350 km fra Prag

SERVICES

Konferencelokaler, Wifi, Wellnessområde

INDKVARTERING

4-stjernet hotel, Tæt på bassinet, 1-4 personers værelser, Buffetrestaurant af høj standard

TRÆNINGSFACILITETER 

 • 50m udendørs bassin – 10 baner
 • 25m indendørs bassin – 8 baner
 • Stort fitnesscenter
 • Wellnessområde

TRANSPORT

Lufthavnen i Wien – 100 km

Lufthavnen i Bratislava – 20 km

Ungarn

NØGLEORD FOR DENNE DESTINATION

Hotellet er tæt på byens centrum, Alle faciliteter er på destinationen, Mange muligheder på destinationen

SERVICES

Wifi, Fitnesscenter, Parkeringsmuligheder, Bar

INDKVARTERING

3-stjernet hotel, 300 meter fra bassinet, 1-2 personers værelser, Badeværelse med hårtørrer, Welnessområde, Buffetrestaurant

TRÆNINGSFACILITETER 

 • 50m indendørs bassin med 10 baner
 • 25m indendørs bassin med 6 baner
 • Banetov
 • Startskamler

TRANSPORT

Lufthavnen i Debrecen – 8 km

Lufthavnen i Budapest – 240 km

DESTINATIONER UDENFOR EUROPA

Qatar

NØGLEORD FOR DENNE DESTINATION

Verdens største sportscenter, Dejligt vejr året rundt, Helt fantastisk hotel

SERVICES

Wifi, Roomservice døgnet rundt, Sportsmedicinsk center, Shoppingcenter knyttet til hotellet

INDKVARTERINGSMULIGHEDER

1: 3-stjernet hotel, 5 og 10 km fra det olympiske bassin, 1-2 personers værelser, Eget badeværelse

2: 5-stjernet hotel, Tæt på bassinet (Aspire Complex), Hotellet er formet som den olympiske fakkel, Smukke værelser med king size senge, 360° restaurant på øverste etage

TRÆNINGSFACILITETER 

 • Hamad aquatic – 2 indendørs bassiner 50m – 10 baner
 • Aspire – Indendørs Olympisk 50m bassin og bassin til udspring
 • Al Waab aquatique complexe – Indendørs Olympisk 50m bassin og bassin til udspring

TRANSPORT

Lufthavnen i Doha – 25 km

Thailand

NØGLEORD FOR DENNE DESTINATION

Hotel dedikeret til sportsudøvere, Svømmetræning i Thailand er en drøm for mange svømmere, En af de største fitnesscentre placeret på et hotel

SERVICES

Wifi, Mange forskellige instruktører på destinationen

INDKVARTERING

4-stjernet hotel – 50 meter fra sportsfaciliteterne, Store 1-3 personers værelser, Eget badeværelse, TV og wifi, Airconditon, Lækker buffetrestaurant med fokus på lokal mad

TRÆNINGSFACILITETER 

 • Udendørs bassiner – 50 og 25 meter
 • Kæmpe fitnesscenter – 900 m2
 • Center til behandling
 • Wellnessområde – sauna, jacuzzi og massagemuligheder
 • Atletikbane 500m
 • Tennis- og beach volleybaner

TRANSPORT

Lufthavnen i Phuket – 15 km

TURISTATTRAKTIONER I NÆRHEDEN

Markeder

Phuket’s strande

Phang Nga place

Dykning omkring Similan Island

Sydafrika

NØGLEORD FOR DENNE DESTINATION

Kendt af alle i Sydafrika, Performancecenter for sydafrikanske landshold, 1400 m over havets overflade

SERVICES

Wifi, Mange sportsfaciliteter, Vaskeri, Bar

INDKVARTERING

Sport center / hotel, 1-4 personers værelser, Placeret i kæmpe sportscenter, 5 min gang fra bassinet, Buffetrestaurant

TRÆNINGSFACILITETER 

 • 50m udendørs bassin – 12 baner
 • Fitnesscenter

TRANSPORT

Lufthavnen i Johannesburg – 50 km

USA

NØGLEORD FOR DENNE DESTINATION

Dejligt klima, Favorit tilhørsdestination for mange franske klubber, Mange muligheder for aktiviteter på stedet, De flotteste strande i USA

SERVICES

12 personers Minivan udlejning, Wifi, Shopping

INDKVARTERING (FORT LAUDERDALE)

3-stjernet hotel, 7,5 km fra bassinet, B&B eller halvpension, TV og wifi

TRÆNINGSFACILITETER 

 • 50m og 25m undendørs bassiner
 • Minivan kan lejes til transport mellem hotel og træningsfaciliteter

INDKVARTERING (PLANTATION)

3-stjernet hotel, 5 km fra bassinet, 2-3 personers værelser til svømmere (1 pers værelse til lederne), Toilet og badeværelse

TRÆNINGSFACILITETER

 • 2 udendørs 50m bassiner
 • Minivan kan lejes til transport mellem hotel og træningsfaciliteter

INDKVARTERING (CLERMONT)

3-stjernet hotel, 7,5km fra bassinet, B&B eller halvpension, TV og wifi 

TRÆNINGSFACILITETER

 • Udendørs bassin – 8 baner
 • Fitnesscenter

TRANSPORT

Lufthavnen i Miami – 50 km

FODBOLD

HÅNDBOLD

GYMNASTIK

KONTAKT OS

KONTAKT OS

ALLEREDE IDAG

ALLEREDE IDAG

KONTAKT NU