SVØMNING2022-03-22T20:52:56+01:00

SVØMNING

Som kunde hos os hjælper vi hele vejen med planlægningen ned til mindste detalje.

Gennem flere år har vi arbejdet på, at finde de bedste lokationer rundt i og udenfor Europa. Vi har indgået aftaler med mange dygtige samarbejdspartnere, der kan tilbyde flotte faciliteter, der helt sikkert vil give jer et perfekt afsæt og en god oplevelse. Alle centre kan tilbyde moderne faciliteter, der matcher ethvert behov. Vi kan bl.a tilbyde højdetræning i Armenien og Tyrkiet. Destinationer med flere 50 meter bassiner. Udendørstræning i dejligt tempereret klima og mange andre muligheder.

HOLD – ELITE OG BREDDE
Hvis I skal afsted som hold, så sammensætter vi den perfekte træningslejr lige efter jeres ønsker. Vi har gode overnatningssteder, der lever op til jeres forventninger – uanset budget. Derudover sørger vi også for den ønskede træningstid i bassinerne, fitnesscenteret eller et helt tredie sted – mulighederne er mange. Har I ønsker til alternative aktiviteter, så sørger vi også for det. Vores destinationer kan bl.a. tilbyde cykeludlejning, faciliteter til andre sportsgrene, afslapningsmuligheder eller turistoplevelser.

KLUBBER
Det bliver stadig mere populært, at rejse afsted samlet som klub, for at styrke sammenholdet og få en god oplevelse sammen. Når en hel klub skal afsted stiller det store krav til destinationen – der skal være mange sovepladser, flere bassiner og muligheder for andre aktiviteter. Heldigvis har vi flere mulige destinationer, der har god erfaring med at huse hele klubber. Men de er også meget populære; så det er en god idé at tage kontakt til os i god tid før I skal afsted.

SKOLER /SPORTSLINJER
For skoler kan vi tilbyde uforglemmelige oplevelser. Flere af vores destinationer ligger i nærheden af nogle af de smukkeste storbyer i Europa, hvor der er mulighed for kultur, shopping og ikke mindst sport. Særligt for sportslinjer kan vi arrangere ture med træning og samtræning med andre skoler/akademier – uanset tidspunkt på året. Derudover sørger vi også for spændende aktiviteter mellem træningerne, som styrker de sociale fællesskaber og giver minderige oplevelser.

Danmark

I Danmark byder vi svømmere velkommen i København og Esbjerg – tæt på lufthavne og færgetrafik. Særdeles attraktive træningsfaciliteter, der tilgodeser både bredde og elite. Der er muligheder for at træne i 25 og 50 meter bassiner, derudover giver svømmehallernes øvrige faciliteter mulighed for leg, afslapning og restitution.

Overnatningsmulighederne spænder fra de fineste vandrehjem til de lækreste hoteller, som særligt egner sig til sportsfolk, når det gælder indretning, restitution og bespisning.

FLOTTE TRÆNINGS- OG OVERNATNINGSFACILITETER 

Den flotte by Kolding er placeret på Jyllands østkyst – tæt på motorvejsnetværket. Byens beliggenhed betyder, at det er nemt og hurtigt at komme hertil fra alle dele af landet. Men også fra vores nabolande, et det enkelt at arrivere byen. Der er kun 100 km til grænsen til Tyskland og 40 km til lufthavnen i Billund. 

Kolding er kendt for et rigt handelsliv og mange historiske bygninger. Oplev middelalderborgen Koldinghus fra 1100-tallet og fortab dig i byens gamle bydel. 

Slotssøbadet er byens store vandland. Her er masser af plads og mulighed for at træne i et af de to bassiner på 25 meter – 14 baner i alt.  

Her er hele syv forskellige bassiner, vipper og vandrutsjebane til børn og barnlige sjæle i alle aldre. Kolding er derfor den perfekte destination for alle vandhunde, der ikke er til at drive op af bassinerne. Stedet har et stort tilknyttet fitnesscenter. Her er udstyr til alle former for fysisk træning – både styrke og kredsløbstræning. 

Overnatningen foregår på et flot nærliggende hostel – 900 meter fra Slotsøbadet. Her er gode værelser og dejlig mad. 

PRIS 

Fra 399,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning

DANMARKS STØRSTE VANDLAND 

Vores fantastiske destination i Esbjerg er Danmarks største svømmestadion. Her er kæmpe vandland og stor konkurrenceafdeling – bassinerne er 25 meter og 50 meter. Det tropiske badeland er med rutsjebaner, modstrømskanal, bølgebassin samt børnebassiner og et cafeområde, romersk afdeling, aktivitetsbassin, springtårn og vipper.
Derudover er der nyligt etableret et dejligt 600 m2 stort spa- og wellnessområde, med mulighed for at tilkøbe diverse traditionelle kurbadsbehandlinger. Hvis man trænger til det efter mange timer i træningsbassinet og kroppen er lidt slidt.  

Overnatning og indlogering foregår på det nærliggende hostel. Bare 100 meter fra svømmehallen. Her er gode værelser, høflig betjening og dejlig mad. Stedet er vent til mange svømmere, så de ved hvad der skal til, for at kunderne får den bedste service og oplevelse. 

Spisetider bliver naturligvis tilpasset jeres træning og der er gratis kaffe til trænerne ved bassinkanten. 

Det er nemt at komme til Esbjerg. Her er færgehavn i byen, kort afstand til lufthavnen i Billund og bare 90 km fra den dansk/tyske grænse. 

PRIS

Fra 569,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

POPULÆR DESTINATION NÆR GRÆNSEN TIL TYSKLAND 

Bare 30 km fra den tyske grænse ligger dette fantastiske sportscenter. Centeret er udstyret med alt hvad man behøver, for at afvikle den perfekte træningslejr. Sportscenteret består af 2 sportshaller, fitnesscenter og svømmehal Svømmehallen disponerer over et 25 meters bassin med 6 baner og vipper. 

Som adspredelse fra træningen kan centeret også tilbyde flotte bowlingbaner og Gokart i nærheden. Aktiviteter der altid er populære og er med til at skabe gode oplevelser og binde holdet sammen. 

Derudover er der ikke langt til Danmarks ældste by Ribe, ferieparadiset Rømø, samt Nationalpark Vadehavet. I Vadehavet kan man se på sæler, opleve fænomenet “Sort sol”, tage på østerssafari eller bare nyde den billedskønne natur, der er særdeles velegnet til fotominder.  

Overnatningen foregår i lækre ferielejligheder med plads til 7 personer. Her er eget bad og toilet, samt veludstyret køkken. Køkkenet kan bruges til det lille mellemmåltid, mens dagens tre store måltider serveres i centeret. 

Centeret har stor erfaring med mad til mange og ernæringsbevidste sportsfolk. Derfor er maden altid en god oplevelse.  

PRIS

Fra 429,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

NÆSTEN ALT UNDER ET TAG 

Mellem Ribe og Kolding findes dette unikke center. Her kan man både få opfyldt ønskerne om gode træningsfaciliteter og masser af fine muligheder for at lave aktiviteter mellem træningerne.  

Indendørs i centeret findes to håndboldhaller, skydebane, svømmehal, fitnesscenter, bowlingbaner, billard, bordtennisborde og biograf.  

Udenfor er der padelbaner, tennisbaner, legeplads, minigolf og fodboldbaner. Nogle af aktiviteterne er en del af opholdet, mens andre kan benyttes mod en mindre betaling, hvis de er ledige. 

Svømmehallen råder over et bassin på 25 meter, samt masser af afslapningsmuligheder i form af sauna, tyrkisk bad, tylarium, koldvandskar og spa til de trætte og restitutionstrængende kroppe. 

Overnatningen foregår i lækre nybyggede sovesale, værelser og hytter. Udøverne indlogeres i rum med plads til mange, mens de lederne sover i enkelt eller dobbeltværelser. I alt råder stedet over 95 sengepladser, samt muligheder for overnatning på den nærliggende skole, hvis I tager hele klubben med. 

PRIS 

Priser fra 399,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

EN AF DANMARKS STØRSTE INDENDØRS SPORTSCENTRE  

Anlægget består af 6 haller, der er velegnet til basketball, volleyball og håndbold. Hallerne bruges ofte også til messer og udstillinger.
Stedet huser også et stort fitnesscenter med alt tænkeligt udstyr og et smukt bowlingcenter med 10 moderne baner.  Derudover inkluderer anlægget et stort svømmecenter med tropisk vandland, Vipper på 1 meter, 3 meter og 5 meter På træningslejren kan den olympiske 50 meter bassin bruges. Bassinet kan også konverteres til 2 x 25 meter. Bassinet har seks baner – i alt 50 x 15,5 meter.  

Indkvartering og helpension foregår på det nærliggende vandrerhjem (300 meter fra sportscenteret). Her er 4 personers-værelser med eget bad og toilet til udøverne og enkel eller dobbeltværelser til lederne. Maden serveres som buffet, så ingen går sultne fra måltidet. 

Stedet er meget populært og skal derfor reserveres i god tid. Det er kun muligt at booke træningstider uden for centerets offentlige åbningstider.  

Fredericia ligger på Jyllands østkyst ca. 100 km fra den dansk / tyske grænse. Afstand til lufthavnen i Billund Ca. 50 km.  

PRIS 

Fra 595,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

GODE FÆRGEFORBINDELSER FRA NORGE

I det nordlige Jylland ligger Hirtshals Idrætscenter. Her tilbydes svømmehal med et 25 meters bassin. Derudover indeholder centeret en sportshal og et ambitiøst fitnesscenter, som kan bruges til fysisktræning, der støtter op om bassintræningen.  

Overnatning foregår i centerets tilknyttede værelser i køjesenge til udøverne og enkelt eller dobbeltværelser til lederne. Der er totalt mulighed for 70-75 overnattende gæster.  Idrætscenteret har et fællesrum, hvor der bl.a. er mulighed for at se TV og lave sociale aktiviteter sammen.  Lokalet er ligeledes udstyret med white-board og den ideelle ramme om kurser, møder, gruppediskussioner, middage eller bare ren afslapning.  Udenfor er der anlagt en lille hyggelig og lukket terrasse med havemøbler og grill, som er helt perfekt i det gode vejr. 

Hirtshals Idrætscenter har mange års erfaring i at afholde træningsophold for klubber i mange sportsgrene. I kan derfor være sikre på professionel service og forplejning. 

Centeret er placeret i kort afstand til motorvej og færgeleje.  

PRIS 

Fra 489,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

SPORTSCENTER NÆR AALBORG 

I Nørresundby – lige udenfor Aalborg ligger dette attraktive sportscenter med masser af faciliteter.  

Her er to idrætshaller, stor svømmehal med 50 m. bassin, to indendørs tennisbaner, fire squashbanerboksetræningslokale, mindre fitnesscenter, udendørs boldbaner med 11 og 7 mands fodbold, beachvolley, minigolf, svævebane og mulighed for at leje MTB. 

Hver år frekventerer mere end 150 sportshold – elite og bredde dette dejlige sted. Sammenlagt med 30 års erfaring, så ved personalet altid, hvilke forventninger de skal imødekommende, når de får gæster på besøg. Der findes altid gode løsninger på uforudsete problemer. 

Overnatning foregår i gode 2-4 sengs værelser til udøverne og enkeltværelser til lederne. Værelserne har eget bad og toilet. 

Centeret ligger tæt på Aalborg Lufthavn og færgebyerne Hirtshals og Frederikshavn. Destinationen er derfor god for norske klubber, som ikke ønsker at rejse så langt efter ankomst til Danmark.  Klubber fra Danmark er selvfølgelig også velkommen i det nordjyske, hvis man gerne vil opleve, hvad Aalborg og resten af Nordjylland kan byde på – sportsligt og kulturelt.  

PRIS 

Kontakt os for et tilbud 

LÆKKERT CENTER PÅ FALSTER 

Træningsfaciliteterne er professionelle og lever op til alle forventninger. I Nykøbing Falster er der styr på tingene og servicen er rigtig god. 

Svømmebassinet er på 25 meter og med 8 baner. Bassinet er derudover udstyret med en 1 meter vippe og en 3 meter vippe. Temperaturen i vandet er altid omkring 27 grader og luften i svømmehallen er stabile 29 grader. Bassinet er fra 1,2 – 3,5 m. dybt. I det subtropiske område af hallen kan man suse afsted i den 66 meter lange vandrutsjebane eller slappe af i wellnessområdet med spa, sauna og tyrkisk bad. Stedet tilbyder yderligere et fitnessrum, møderum og muligheder for tøjvask. 

Udover gode træningsfaciliteter gør stedet ekstra meget ud af forplejningen, der skal være sund, rigelig og nærende og som kan fuldende en aktiv dag. Forplejningen og overnatningen foregår på det nærliggende hotel.  

Falster som er en del af Sydhavsøerne er i rivende udvikling. Vi kan derfor anbefale at besøge nogle af de spændende steder under træningsopholdet. Særligt sker der omkring tunnelbyggeriet I Rødbyhavn en masse aktiviteter og spændende er det at se byggeriets udvikling. Derudover har Marienlyst en af Danmarks bedste og mest velbesøgte strande. Her er altid liv og glade dage. 

PRIS

Kontakt os for et tilbud 

STØRSTE IDRÆTSANLÆG PÅ LOLLAND 

Serviceniveauet er højt – Her kan alt lade sig gøre”  

Maribo Idrætscenter er Lollands største idrætsanlæg med bl.a. to håndboldhaller, svømmehal, fitnesscenter, keglebaner og mødelokaler.  Svømmehallen indeholder infrarød sauna, som adskiller sig fra almindelig sauna ved at kroppen bliver opvarmet af infrarøde stråler.  Det giver en helt speciel fornemmelse og velvære i kroppen og er gavnligt for en masse kropsfunktioner, bl.a. kan det have en positiv effekt på muskelinfiltrationer og gigt. Der ud over sætter den også forbrændingen i vejret.  

Det store bassin i svømmehallen er et 25 meter bassin med 6 baner – med en vanddybde på 3,8 meter i den dybe ende. Ved det store bassin er der et 5 meter udspringstårn, en 3 meter vippe samt en 1 meter vippe. 

Overnatningen foregår i de nybyggede hytter, der er bygget i 2020. Her er plads til 6 personer i hver. Hytterne indeholder eget badeværelse og lille køkken. Der er mulighed for selv at lave mad eller tilkøbe fuld forplejning. 

Lolland har masser af interessante udflugtsmål, som kan besøges under opholdet. Der er øl- og vinbryggeri til de voksne. Dodokalitterne og Danmarks længste badebro til vandhundene, hvis de ikke har fået nok vand til træning.  

PRIS 

Kontakt os for et tilbud 

Spanien

Mange topklasse destinationer i altid dejlige Spanien. Her er lækre udendørs svømmefaciliteter, som ofte ligger i nær tilknytning til smukke badetrande. Spanien er den perfekte destination, hvis man ønsker at variere indendørstræningen med frisk luft og masser af sol.

I forbindelse med svømmefaciliteterne findes ofte rigtig gode fitnesscentre, som egner sig godt til at kombinere bassintræningen med styrketræning eller bare som alternativ træning.

Overnatningen foregår på super fine hoteller, ofte er der flere at vælge i mellem, så der er muligheder for alle uanset budget. Hotellerne er udstyret med store lækre buffer, som sikrer sund og næringsrig kost, så der er benzin i tanken til mange timers intensiv træning.

De spanske destinationer er velegnet til alle, men særligt er der også plads til de store grupper, der gerne vil afsted sammen. Husk blot at bestille i god tid, da Spanien er et voldsomt populært rejsemål for svømmere på træningslejr.

SKØNNE FACILITETER UDENFOR TURISTOMRÅDERNE

Colonia Sant de Jordi ligger på den del af øen, der ikke opleves så turistet som resten af øen kan være.  

Overnatning og forplejning foregår det på det hyggelige familiedrevne hotel, der disponerer over 32 værelser. I stueetagen er der bar, restaurant og hyggeligt udeområde, som også kan bruges ved måltiderne. Hotellet har også en lille pool, der kan bruges til afslapning eller afkøling. 

Hotellet er beliggende tæt på centrum, så man kan hurtigt bevæge sig på gåben til supermarkeder, restauranter osv. Til svømmebassinet er der bare 400 meter fra hotellet. Bassinet er med olympiske mål – dvs. der er ti baner og bassinet måler 50 meter. Der er startskamler i begge ender, konkurrenceur og dybden er 2 meter. 

Fitnesscenteret er placeret ved bassinet og råder over udstyr, der egner sig perfekt til ambitiøse svømmers behov. San Jordi er et af vores steder, der benyttes af topsvømmere fra mange forskellige lande. 

Her er også dejlig sandstrand, samt mulighed for at spille tennis. 

Afstanden fra lufthavnen i Palma er ca. 40 minutter i bus. 

PRIS

Kontakt os for et tilbud

SVØMMEBASSIN PÅ STRANDEN

Tæt på Barcelona og tæt på den spanske middelhavskyst ligger denne smukke destination, hvor bassinet nærmest er en del af stranden. Så udsigten er hel i top, når man står på skamlen for at springe i vandet. 

Destination er meget populær til store grupper, da der er masser af plads og bassinet rummer 10-12 baner, bredden på banerne kan justeres efter behov. Selvom man er mange afsted, så er det vigtigt for sammenhængskraften og det sociale udbytte, at man ikke træner for spredt. Derfor er Mataro en af de destinationer I skal vælge, hvis I skal afsted med flere hold fra klubben. 

Booker man i god tid, så er man også sikret gode træningstider. 

Bassinet er opvarmet året rundt, så Mataro er en god destination det meste af året. Hvis vejret for en sjælden gangs skyld ikke er godt, så er der også et 25 meters bassin under tag, som et muligt alternativ. 

Indkvartering på hotel med 41 fine værelser. Alle værelser er med eget bad og toilet, samt aircondition. På hotellet er der et loungeområde, samt bar og restaurant.   

Med kort afstand til Barcelona er det oplagt, at kombinere træningslejren med en tur til storbyen.  

PRIS

Kontakt os for et tilbud 

KYSTBY NÆR BARCELONA  

Den kendte badeby Lloret de Mar er beliggende ca. 100 km nord for Barcelona – i den sydlige del af Costa Brava kysten.  

Her finder man flotte træningsforhold i form af en ny svømmehal, med indendørs 50 m. bassin, der er bygget i 2014. I forbindelse med svømmehallen ligger et stort fitnesscenter med udstyr til al slags træning. Svømmehallen er beliggende i centrum af byen og kun 800 meter fra den populære strand i Lloret

Overnatning og indlogering på et lækkert 3-stjernet hotel i Lloret de Mar (gåafstand til svømmehallen). Hotellet har flere dejlige bassiner til afslapning og hygge, som en fin kontrast til den hårde træning. 

Området er meget populært blandt turister i sommerperioden. Der er derfor masser af aktivitetsmuligheder – særligt på og omkring strandene, når der ikke trænes i bassinet. 

Derudover anbefaler vi én dag i Barcelona. Her er der rig mulighed for kultur, shopping og sport. Storbyen kan besøges i starten eller slutningen af turen eller som et afbræk midt på ugen. 

PRIS

Priser fra 499,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

SPORT – SPORT – SPORT

Et fremragende alternativ til de kendte sportsresorts  Lanzarote og Fuerteventura – større og bedre. Stedet er ukendt blandt mange danskeremen for eliten i resten af Europa,  er det et særdeles populært sted. 

Dette er et af de bedste sportscentre i hele Europa.
Stedet bruges hvert år af mange klubber i mange forskellige idrætsgrene, da rammerne er helt ekstraordinære 

Til svømmerne er der et udendørs olympisk bassin  50 meter, med 10 baner, og et 25 meters bassin med 6 baner – begge er opvarmet til 27 grader. 

Det dejlige tempererede klima året rundt gør destinationen oplagt til træningslejre
i vinterhalvåret. 

Når der er pause i bassintræningen er der mulighed for at dyrke en masser andre aktiviteter og sportsgrene denne destination er det en kunst at holde sig i ro, da man hele tiden bliver draget af de mange muligheder. 

Det 3-stjernede hotel ligger 1,5 km fra bassinerneog i kort afstand til den nærliggende strand. Restauranten er med stor buffet – perfekt til sportsfolk, der har brug for træningstilpasset kost. 

 

Kontakt os for et tilbud 

DEJLIGT KLIMA ÅRET RUNDT 

Fuerteventura er en del af de Kanariske øer, som ligger ca. 100 km fra det afrikanske fastland. Det tager ca. 5 timer at flyve fra Danmark. Fra lufthavnen sørger vi for transport til resortet. 

Resortet ligger i en tropisk have og byder på flere udendørs bassiner til træning og afslapning. Derudover findes også andre sportsfaciliteter på resortet – bl.a. fitnesscenter og tennisbaner.  

Mod et tillægsgebyr kan man leje en cykel, deltage i pilates eller få massage.  

Oasis Papagayo Sport Resort har 2 restauranter, samt lounge og poolbar. Der er et supermarked på stedet, som er åbent hele året rundt. Samtlige lejligheder på Oasis Papagayo Sport Resort har egen balkon, de fleste med udsigt over haven. Der er opholdsstue med tv med internationale kanaler samt køkken med køleskab, mikrobølgeovn og elkedel. Forholdene er rigtig gode til snacks mellem hovedmåltiderne, som serveres i restauranten. 

Det 50 meter lange svømmebassin er opvarmet om vinteren. Der er seks baner, startblokke, ur og vendemarkeringer til rygsvømning. Derudover er der også et 25 meters bassin, som kan benyttes. Da stedet er meget populært, så må man påberegne, at træningstimerne er placeret i begge bassiner.  

PRIS 

Priser fra 729,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

Portugal

SVØMMEELITENS FORETRUKNE FACILITETER I PORTUGAL 

Sportscenter af meget høj kvalitet med lækre overnatningsmuligheder. Det hele er samlet ét stedHotellet ligger ved bassinet og det veludstyrede fitnesscentersom har alt tænkeligt udstyr til de seriøse sportsfolk.
Træningsfaciliteterne er både inde og udeOlympisk svømmebassin med 10 baner under tag og 25 meters bassin i det fri. Faciliteterne udendørs kan også bruges til udspring.  

Centeret har faciliteter til mange forskellige sportsgrene, det benyttes derfor af mange sportsfolksom arbejder seriøst og systematisk med deres træning. Her behøver man ikke   kompromis, man har de bedste muligheder for at forbedre resultaterne.
Sportscenteret har testfaciliteter og lokale fysioterapeuter tilknyttet. Den olympiske pool har HD-kamera, der kan tage billeder under vandet og er tilgængeligt til analyseformålhvis man ønsker at  I dybden med de tekniske elementer af træningen.   

Til afslapning er der sauna, jacuzzi og tyrkisk bad. Isbade kan bestilles efter træning, hvis man ønsker at forkæle ømme muskler og nedbringe restitutionstiden. 

PRIS

Kontakt os for et tilbud 

DANSKERFAVORIT I DET SYDLIGE HJØRNE AF PORTUGAL 

Algarvekysten frekventeres ofte af danske turister pga den smukke natur og det dejlige klima. Vores destination ligger i byen Vila Real de Santo Antonio, som har kort afstand til lufthavnen i Faro. Hotellet ligger tæt på den hyggelige lille havn i byen.
Værelserne på hotellet er dejligt lyse og udstyret med altaner, fladskærms-tv og badeværelse med badekar. Hotellet har også en pool til afslapning og der er mulighed for at leje cykler, så man kan komme lidt hurtigere rundt eller se mere af byen. 

Svømmebassinerne er en del af et større sportsanlæg. Anlægget disponerer over to store bassiner, det ene er et 8 baners 25 meter bassin og det andet er et 50 meters bassin, hvor det er muligt at leje tre baner ad gangen. Begge bassiner er indendørs. Sportsanlægget er med rigtig gode styrketræningsfaciliteter, fitnesscenteret indeholder frie vægte og maskiner til alt slags træning. Derudover er der bl.a.  atletikbane, der kan bruges til konditionstræning, hvis det er en del af programmet. 

Hotellet ligger central i landsbyen, så der er kort til det hele, både sportsanlægget og havnen ligger i kort afstand fra sportsanlægget. 

PRIS

Kontakt os for et tilbud 

Frankrig

OPLEV DEN SMUKKE FRANSKE RIVIERA

Vores destination i Cannes er særligt kendt for de mange muligheder, som området tilbyder udenfor træningsfaciliteterne. Byen er særligt kendt for det fantastiske maritime miljø og filmfestivalen. Men mindre eksotiske fornøjelser er også populære, såsom bowling og lasergames. 

Indkvarteringen forgår på et Sportscampus med mange andre unge sportsudøvere. Her bor op til 80 sportsudøvere ad gangen inden for traditionelle franske sportsgrene, som svømning, tennis, rugby og fodbold. Campus har aktivitetsrum med bordtennis, billardbord og bordfodbold, så man altid har noget at give sig til. Værelserne er til 2 eller 3 personer, derudover er der enkeltværelser til lederne. Maden indtages i en buffetrestaurant, så udøverne selv kan tilpasse kosten til træningen. 

Der er muligheder for at træne udendørs i et 50 meter bassin og indendørs i et 25 meter bassin.  

Lufthavnen i Nice ligger ca. 30 km fra campus. Men det absolut også en mulighed at rejse med bus, så man kan opleve andre regionale seværdigheder, som ligger i nærheden. 

PRIS

Priser fra 599,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

FRANSK OPLYMPISK CENTER

Olympisk center for den franske elite og træningssted for landshold fra mange andre europæiske nationer. Det er her de sliber knivene forud for store mesterskaber.
Det er derfor ikke umuligt at møde nogle af de største internationale svømmere under opholdet. Det er naturligt også et center, der bruges til store internationale konkurrencer  grund af den høje standard. 

Træningen foregår indendørs i et 50 meters bassin eller udendørs i et 25 meters bassinhvis vejret tillader det. Derudover er der et veludstyret fitnesscentersom lever op til alle tænkelige forventninger uanset træningsformål.
Alle faciliteter er samlet  et stedOvernatning foregår I små huse med seks værelser og fire sengeVærelserne er med eget toilet og bad. Lederne sover I dobbelt– eller enkeltværelser. 

Forplejningen er ernæringsrigtig buffet til svømmere, der skal yde det maksimale til træning og hurtigt restituere sig efterfølgende. 

Vittel ligger først i Frankrig og dermed I fin afstand I forhold til bustransport fra Danmark. Undervejs på køreturen er der mulighed for at opleve seværdigheder eller spændende storbyerhvis man har lyst til at gøre et stop. 

PRIS 

Kontakt os for et tilbud 

Italien

BILLEDESKØNNE OMGIVELSER I TOSCANA   

Smukt ved Toscanas vestkyst ligger Piombino – tæt på Pisa. Området er kendt for det krystalklare havvand, naturparker og smukke landskab, der ofte prydes af kilometervis af vinranker, som regionen er særlig kendt for.  

Svømmeanlægget er med udendørs 50 meter pool, som disponerer over 6 baner.  Bassinet er altid træningsvenlige 27-28 grader varmt, uanset temperaturen på den omgivende luft. Udover træning i det lækre bassin, så er der også mulighed for at slappe af i mindre bassiner, eller spille tennis og volleyball på de tilknyttede baner. Anlægget har også tilknyttet et lille fitnessrum, som kan benyttes uden beregning under opholdet. 

Destinationen i hjertet af Italien er velegnet om sommeren, men særligt på træningslejre i foråret og efteråret er det et godt sted, for klimaet er stadig dejligt og velegnet til udendørs træning. 

Overnatning foregår i lejligheder med lille køkken og eget bad. Alle måltider er med stor buffet i restauranten, så I selv kan tilpasse maden til jeres træningsaktiviteter. Når man tager på træningslejr i Italien, så er maden altid i top. Så hvis det er en prioritet, så er det afsted til Piombino. 

PRIS

Fra 749,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

LÆKKERT SVØMMECENTER PÅ ØSTKYSTEN

Mellem Venedig og Trieste i det nordlige Italien ligger denne fantastiske destination. Det er super oplagt at benytte stedet, hvis træningslejren skal være i Italien i de kolde mørke danske måneder, da det varme og milde vejr strækker sig over en længere periode sydpå. Placeringen i det nordlige Italien er også med til at gøre transporten overkommelig. 

De gode svømmefaciliteter bruges ofte til nationale og internationale konkurrencer. 50 meter bassinet har otte baner, mens 25 meters bassinet stiller seks baner til disposition. Derudover er der fitnesscenter, sauna, tyrkisk bad og massagerum på stedet, som kan bruges på fysisk træning og restitution.  

Overnatningsmulighederne er mange, da byen om sommeren huser masser af tilrejsende turister. Uanset om I er mange eller få, så finder vi de rette overnatningsfaciliteter til jer, hvor der er sørget for fuld forplejning. 

Som kontrast til træningen anbefaler vi, at I besøger Venedig, som regnes for en af de smukkeste byer i verden, særligt hvis I vælger at rejse udenfor de traditionelle feriemåneder, da Venedig er særdeles velbesøgt af turister fra hele verden. 

PRIS 

Kontakt os for et tilbud 

Cypern

BENYTTES AF MANGE LANDSHOLD 

På smukke Cypern ligger Aliathon Resort, som tilbyder masser af aktiviteter. Men den korte afstand til havet og de afslappende forhold for turen til af føles som en ferietur, selvom der trænes igennem. Afstanden til centrum af byen er også kort og kan nås på en lille gåtur.
Resortet benyttes ofte til træningslejre indenfor fodbold, golf, cykling og svømning. Så der er garanti for at møde mange andre sportsfolk under opholdet. 

Det udendørs svømmebassin er 50 meter langt og indeholder 10 baner. Bassindybden er 2 meter og vandtemperaturen er 27 grader. Bassinet ligger i gåafstand (10 min) fra resortet og kun 2 minutters gang fra stranden. 

I februar er det vejrmæssigt ikke usædvanligt med behagelige 20 grader. Paphos er derfor en oplagt destination i de kolde måneder. Dog er udendørsbassinet ikke opvarmet i perioden november til og med januar. Resortet har lækre værelser og lejligheder til alle. Derudover er der bassiner til afslapning, fitnesscenter og spaområde, hvis man har lyst til det. 

PRIS 

Priser fra 749,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

OPVARMET BASSIN ÅRET RUNDT 

Limassol ligger i det sydlige Cypern ca. 45 minutters kørsel fra Larnaca Lufthavn. Alternativt kan flyrejsen også være til Paphos – afstanden er stort set den samme. 

Cypern er det bedste sted, hvis man gerne vil væk fra det ofte triste danske vejr i de mørke måneder. De dejlige temperaturer på øen året rundt betyder at vi anbefaler, at afholde træningslejre her allerede fra april. 

Det lækre 4-stjernede hotel ligger direkte ved havet omgivet af en skov – omkring 2,5 km fra byens centrum. Hotellet har egen sauna og lille fitnesscenter, samt pool med mulighed for solbadning udenfor døren. Der er derfor umuligt ikke at komme i feriestemning, når man opholder sig på området. Derudover er der mødelokaler, som kan bruges til møder, sociale arrangementer og bearbejdning af træningstimerne. 

Bassinet på 50 meter er behageligt opvarmet til 27-28 grader året rundt. Ved siden af det store bassin findes et mindre bassin med længde på 23,5 meter. 

I fritiden kan stranden og havets mange muligheder udforskes. Her kan man dykke, stå på vandski eller bare tage en svømmetur. 

PRIS 

Kontakt os for et tilbud 

Grækenland

STORT SPORTSRESORT NÆR ATHEN 

Destinationen ligger ca. 75 km vest for Athen og 5 km fra den kosmopolitiske kurby Loutraki. Her er en smuk udsigt over Gerania-bjergene og Corinth-golfen. Det er virkelig unikke rammer, der omkranser sportsresortet. 

Destinationen benyttes af forskellige landshold, hvilket fortæller om stedets mange kvaliteter. Resortet råder over mange faciliteter til forskellige sportsgrene. Nogle ligger på destinationen, mens andre hurtigt kan nås gående eller med kort transport. 

Hotellet har 55 værelser med plads til mellem 2 og 16 personer på hver. Hotellets store restaurant tilbyder måltiderne som spændende buffeter, så maden let kan tilpasses aktivitetsniveauet. 

Det udendørs 50 meter bassin ligger 3,5 km fra de øvrige sportsfaciliteter og hotellet. Transporten til bassinet arrangeres i små busser. På destinationen er der også et 25 meters bassin, der kan benyttes til træning. På området er et kæmpe fitnesscenter tilgængelig for vores gæster. 

På forespørgsel kan andre aktiviteter såsom klatring, bueskydning, vandring eller mountainbiketure arrangeres og endda en tur på stedets paintballbane er en mulighed. Men Grækenland er også fyldt med historiske monumenter, naturskønne perler og kulturskatte, så vi anbefaler et indslag på turen i det perspektiv, som et kulturelt alternativ til de mange fysiske træningsoplevelser på resortet. 

PRIS 

Kontakt os for et tilbud 

Tyrkiet

ET AF DE BEDSTE STEDER I VERDEN TIL SVØMMETRÆNING

Bare 30 km fra lufthavnen i Antalya ligger den lille by Belek med de store sportslige muligheder. 

Til svømning er der udendørs bassiner på 50 meter og 25 meter. Indendørs er der også et 50 meter bassin tilgængeligt. Svømmefaciliteterne benyttes af mange europæiske landshold, så det er ikke utænkeligt, at møde nogle af de store svømmestjerner ved bassinkanten. Udover bassinerne er masser af andre faciliteter til fritidsaktiviteter og sportsgrene tilgængelige under opholdet, hvis man ønsker lidt adspredelse fra svømmetræningen. 

Belek er oplagt i de kolde danske vintermåneder, da temperaturerne i Tyrkiet er meget mere behagelige på denne tid af året. Vi anbefaler at booke i rigtig god tid, da mange klubber har luret, at dette er stedet i vinterperioden.  

Indkvartering på lækre hoteller med værelser, der har udsigt over faciliteterne. Maden serveres på fine buffetrestauranter, så svømmerne kan tilpasse kosten efter træningen. 

PRIS 

Priser fra 899,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

Slovakiet

 SLOVAKIETS TOPIDRÆTSCENTER 

Masser af muligheder for alle tænkelige sportsgrene. Her kan alle komme på træningslejr. Der er super gode faciliteter til 17 forskellige idrætsgrene. Centeret er et af Europas største og bruges af hele den slovakiske elite. 

Centeret er placeret ca. 30 km fra hovedstaden Bratislava og 1 time og 30 minutter fra lufthavnen i Wien, Østrig. Begge byer er oplagte udflugtsmål mellem træningerne eller som flyforbindelse fra Danmark. 

Samorin har et indendørs bassin på 25 meter og udendørs olympisk bassin på 50 meter. Derudover er der mulighed for open water svømning i floden Donau, hvis man hellere vil træne i den verdenskendte flod. Derudover er der på stedet flere andre mindre bassiner, som kan bruges til sjov og afslapning. Sportscenteret i Samorin kan bruges af elite og bredde svømmere, samt den sportsglade efterskole. 

Hotellerne har tilsammen fire gode restauranter, hvor grupper på træningslejr tilknyttes. Måltiderne på restauranten serveres som buffet, så man selv kan sammensætte kosten. Stedet råder over 282 værelser, så der er plads til alle.  

PRIS 

Kontakt os for et tilbud 

Kroatien

LÆKKERT SVØMMEKOMPLEKS NÆR ZAGREB 

Byen ligger 40 km syd for lufthavnen i Zagreb. Hele tre floder slynger sig gennem centrum af byen – Kupa, Sava og Odra. Flodbredderne ligger op til behagelige gåture og afslapning.
Svømningskomplekset ligger i centrum af byen.
Komplekset omfatter indendørs 50 m. swimmingpool, sauna og fitnesscenter.
Overnatning foregår på 3 *** – bare 500 m fra svømmekomplekset.

PRIS 

Kontakt os for et tilbud 

RIJEKA – 170 km fra Zagreb

Rijeka er den vigtigste havneby I Kroatien og den tredjestørste by. Byen er placeret ved Kvarner Bay – et indløb ved Adriaterhavet.
Svømmefaciliteterne er i en klasse for sig. Der er hele to olympiske bassiner. Det ene er udendørs og det andet er under tag, som kan rulles fra. Derudover er der 25 meters bassin, udspringsmuligheder, wellness-afdeling og fitnesscenter.
Indkvartering
Hotel og hostel indkvartering i gåafstand – kun 5 min fra sportshallen. Måltiderne er tilpasset sportshold og der er mulighed for at tilkøbe halv- og helpension.
Rijeka er den perfekte destination i sommerperioden.

PRIS 

Kontakt os for et tilbud 

Slovenien

DEN PERFEKTE DESTINATION I SOMMERMÅNEDERNE 

Slovenien er den eksotiske indgang til Balkan – det første land, man møder, når man ankommer nordfra. Slovenien grænser op til Italien, hvilket betyder at afstanden fra Danmark til Koper, er den samme som til vores destinationer i Italien. Derudover betyder det også at klimaet og temperaturen følger den italienske. 

Koper, som en rigtig svømmeby, er der flere muligheder for at træne. På det smukke kystnære område udenfor hotellet er det muligt at træne i 50 meter bassinet i sommerperioden. Indendørs er der et 25 meters bassin tilgængeligt, som kan bruges uden merberegning, når man bor på hotellet. Siden 2019 har det også været muligt at træne i lækkert indendørs 50 meter bassin ca. 1500 meter fra hotellet. Her er i alt 10 baner. 

Hotellet er med stort vandland, suanaer og lille fitnesscenter. De udendørs faciliteter er åbent fra maj til september. 

Hotellet disponerer over 130 værelser med alle nødvendige faciliteter. Nogle af værelserne har havudsigt og balkon. Hotellet ligger direkte ved havet – kun adskilt af promenaden. 

I nærheden er der mulighed for at benytte atletikstadion, sportshal til håndbold, volleyball og basketball, hvis man ønsker at supplere turen med andre aktiviteter. 

PRIS 

Kontakt os for et tilbud 

Tjekkiet

SPORTSBY TÆT PÅ TYSKLAND 

Byen er Tjekkiets fjerde største. Her bor ca. 160.000 mennesker. Pilsen ligger bare 70 km fra den tyske grænse, så afstanden er kortere end man regner med. Byen er en rigtig sportsby, så indbyggere og gæster forkæles med masser af gode sportsfaciliteter. Byens store svømmecenter indeholder muligheder for træning i 50 meters bassiner – indenfor og udenfor. Det udendørs bassin kan benyttes mellem maj og september. Centeret indeholder også mindre bassiner og faciliteter til sociale aktiviteter og hyggelig adspredelse fra svømmetræningen. 

I svømmecenteret er der også mulighed for dry-land træning uden yderligere beregning. 

I Pilsen har vi flere overnatningsmuligheder. I næsten ekstravagante omgivelser på 4-stjernet hotel bare 1400 meter fra overnatningsstedet, hvilket betyder en rask gåtur på ca. 15 min, så er man fremme. Det er dog også muligt at bruge den lokale sporvogn et par stop. Det er nemt og skånsomt, hvis svømmerne er trætte efter træningen.  

Men også et knapt så fint hotel små 5 km fra svømmecenteret er en mulighed. Hvis man vælger dette hotel, så benyttes den medbragte bus, som transportmiddel frem og tilbage mellem svømmecenter og hotel. Dette hotel har et lille wellness område, samt fitnesscenter. 

PRIS 

Kontakt os for et tilbud 

TJEKKIET NÅR DET ER BEDST 

Byen Pardubice ligger ca. 110 km øst for storbyen Prag. Det er derfor oplagt at besøge hovedstaden på ud- eller hjemturen. Pardubice er en mellemstor by med 90.000 indbyggere. 

Hotellet ligger kun 500 meter fra centrum af byen. Der er 46 værelser med i alt ca. 100 sengepladser. Derudover finder man på hotellet en pub, vinkælder og lokaler til møder/analysearbejde. Alle værelser er med eget bad og toilet. 

Den moderne svømmehal er tidligere blevet brugt til de tjekkiske mesterskaber. Træningsbassinet er 50 meter langt og 1,9 meter dybt. Der er otte baner med startskamler. Svømmehallen har også mange andre faciliteter og bassiner til afslapning og hygge. Det bruges derfor løbende af mange gæster. Afstanden til svømmehallen er ca. 1 km fra hotellet. 

I Tjekkiet er prisenerne lave, uden at standarden på faciliteterne følger med ned. Så hvis man er til høj komfort på lav budget, så er det ret nemt at vælge vores fine sted i Tjekkiet. 

PRIS 

Priser fra 639,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning

Ungarn

UNGARSK TOPCENTER 

Lækkert svømmecenter bygget i 2014 med 50 meters bassin. Bassinet har 10 baner og udstyret med startskamler i begge ender. 

Hotellet ligger i de smukkeste omgivelser – direkte ved bredden af Donau og kun få minutter fra byens historiske centrum.  

Køkkenet får mange flotte tilbagemeldinger på den tilberedte mad. Derudover er de 22 værelser totalrenoveret i 2013. 

Fra svømmecenteret til hotellet er der bare 1200 meter. Fitnesscenter forefindes 5 minutters gang fra hotellet. 

Cirka 500 meter fra hotellet ligger Rábaquelle, et typisk ungarks kursted. Her er flere termiske bassiner, spa, udendørs bassin med vandrutsjebane, stort saunaområde med fem finske saunaer, to dampbade, aromaterapi-sauna, to infrarøde hytter og Saltgrotte. Vi anbefaler, at man under træningslejren får et besøg lagt ind her.  

Hotellet har egen tennisbane. Derudover kan fritiden også bruges på kano og kajakroning i det nærliggende vandsportscenter.  

PRIS 

Kontakt os for et tilbud 

200 KM SYD FOR HOVEDSTADEN BUDAPEST 

Træningslejr med mulighed for at træne inde og ude. Det fantastiske svømmeområde indeholder to 50 meters bassiner. Indendørs bassin med ti baner og startblokke i begge ender. Udendørs er bassinet med otte baner, samt startblokke i begge ender.
I nærheden findes et stort fitnesscenter.  

Stedet benyttes af mange landshold, hvilket bare understreger at dette er et fantastisk sted, hvor faciliteterne er i europæisk topklasse. 

Hotellet ligger 700 meter fra bassinerne og i centrum af byen. I nærheden finder man supermarkeder og restauranter. Hotellet er moderne og udstyret med et lille wellness- og fitnesscenter.  

Efter opholdet vil man huske hotellets smukke terrasse, som inviterer til afslapning og hyggelige stunder – gode snakke eller brætspil.  

Personalet snakker engelsk. 

Som et godt socialt indspark til træningslejren anbefaler vi en tur på den nærliggende Go-cart bane. Høj fart og spænding efterlader altid et godt minde og masser at snakke om. 

PRIS 

Kontakt os for et tilbud 

Polen

FANTASTISKE FACILITETER   

Der er mange måder at rejse på, hvis man vælger vores nye destination i Polen. Fra Sjælland kan man benyttes sig af den nye flyrute København-Stettin, hvis man ønsker at komme hurtigt frem. Ligeledes er der gode rutebusser, som kører jævnligt fra København og nedover Sjælland. Denne mulighed er god, hvis man er få og gerne vil holde budgettet nede.  

Fra Jylland er det bedst at rejse med egen bus gennem Tyskland, Stettin ligger tæt på grænsen til Tyskland, så man er forholdsvis hurtigt fremme. 

Det moderne svømmeanlæg indeholder 25 og 50 meter bassiner, der lever op til de olympiske krav. 50 meter bassinet er 2,24 meter dybt. Her er 10 baner, der hver er 2,5 meter brede. Hallen har plads til mere end 1700 tilskuere og bruges derfor ofte til store stævner. 

Der er flere forskellige overnatningsmuligheder. Alle er placeret i nærheden af svømmeanlægget. 

PRIS 

Priser fra 819,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

Tyskland

LIGE OVER GRÆNSEN

Byen er belliggende i det nordlige Tyskland i delstaten Slesvig-Holsten – bare 100 km fra den dansk/tyske grænseNeumünster er derfor særlig oplagthvis man ikke ønsker den lange transporttid.
Byen er særligt, blandt danskere, kendt for det store Outlet-shopping center, som sælger alle de kendte mærkevarer til gode priser.  

Svømmehallen er perfekt med et 50 meter bassin. Hallen blev åbnet i december 2017 og fremstår derfor flot og lækkert. Bassinet er med 8 baner. Svømmehallen har et tag, der kan rulles fra, hvis vejret er til det. Vi kan derfor særligt anbefale byen som destination i de måneder, hvor der er størst sandsynlighed for godt vejr.   

Overnatningen foregår på et fint hostel, som er placeret 2,5 km fra svømmehallen og med gåafstand til centrum af byen. Afstanden mellem hostel og svømmehal kræver, at man har transport tilgængelig under opholdet. Det kan være biler, minibusser, stor bus eller cykler. 

På hostellet er flersengsværelser til udøverne og enkelt/dobbeltværelser til lederne. Alle værelser er udstyret med eget toilet og bad.  

PRIS

Fra 639,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

BRANDGODE FACILITETER 

Vores destination ligger syd for Leipzig – tæt på grænsen til Tjekkiet. 

Vandrehjemmet ligger i centrum af byen i en smuk gammel bygning, der tidligere har huset en brandstation. Vandrehjemmet er meget autentisk med tydelige referencer til husets tidligere anvendelse. Hvis man ønsker at overnatte i omgivelser, der ikke minder om sædvanlige overnatningsfaciliteter, så er denne tidligere brandstation er rigtig godt valg.
Der er bad/toilet på værelserne. Sengelinned er inclusiv i prisen og håndklæder medbringes hjemmefra. 

Svømmehallen ligger 900 meter fra vandrehjemmet. Her er et 50 meter bassin, som også deles i 2 x 25 meter. Hvis man vælger dette sted, så træner man i det store bassin halvdelen af ugen. Da stedet har mange brugere, så er det opdelt i 2 x 25 meter bassin den anden halvdel af ugen. 

Plauen geografiske placering inviterer til at man besøger Berlin på ud- eller hjemrejsen, hvis man ønsker et kulturelt indslag på turen. Det er ikke den store omvej at besøge storbyen.  

Ellers har Plauen en klatrepark i nærheden, som også er et besøg værd mellem træningerne. 

PRIS

Fra 799,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

HELT UDE I SKOVEN 

Den smukke by Radevormwald ligger i den tyske delstat Nordrhein-Westfalen – ca. 550 km fra den dansk/tyske grænse. 

Destinationen benyttes af mange sportsgrene og anvendes også som kursussted. Svømmebassinet er 25 meter langt med seks baner og en varierende dybde på 140-225 centimeter. Der er startskamler i den ene ende af bassinet og konkurrenceur i svømmehallen. 
I hallen findes også et fitnesscenter og wellnessområde, som kan benyttes mod betaling. Svømmehallen ligger 700 meter fra overnatningsstedet. 

Der er indkvartering på fine og nyrenoverede dobbeltværelser for udøverne og enkeltværelser til lederne, hvis det ønskes. Stedet råder over i alt 53 værelser. Alle med eget bad/toilet. Derudover er der en bar, restaurant og lokaler til møder og analysearbejde. 

I direkte forbindelse med overnatningen ligger flere aktivitetsmuligheder, hvis jeres svømmere ikke kan holde sig i ro. Indendørs er der flere sportshaller, bowlingbaner og skydebane. Hallerne er velegnet til dryland-træning, hvis man har ønsker om det under opholdet.
Lige udenfor er der basketballbane, tennisbane og et atletikstadion.  
 

PRIS 

Fra 719,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

POPULÆRT UDENDØRS SVØMMEBASSIN 

I Tyskland er det også muligt at træne udendørs. I byen Rosenheim, som ligger i det nordlige Tyrol, lige syd for München, findes dette utrolig smukke sted. Da mulighederne for udendørssvømning i Tyskland ikke er mange, så er dette sted meget populært. Dette skyldes dog ikke kun bassinet, men også den flotte placering i Tyrol. Man skal derfor bestille træningslejren i god tid.  

Der åbnes først op for træning efter påske, så destinationen er særligt oplagt i sommerferien. 

Bassinet er opvarmet, 50 meter langt og med startskamler i begge ender. Bassinet ligger ca. 1200 meter fra overnatningsstedet. 

Rosenheim ligger flot i Tyrol med masser af muligheder for at opleve den smukke natur – betagende bjerge, store skove og smukke søer. Nogle søer også velegnet til badning og afslapning.  

Overnatning på Gasthof, som disponerer over 14 værelser med i alt 44 senge.  Værelserne er med eget bad og toilet. Derudover beriges man med egen terrasse eller altan, som er tilgængelig på alle værelser. Overnatningsstedet ligger ca. 3 km fra byens centrum. 

PRIS

Kontakt os for et tilbud 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

FODBOLD

HÅNDBOLD

GYMNASTIK

KONTAKT OS

KONTAKT OS

ALLEREDE IDAG

ALLEREDE IDAG

KONTAKT NU