HÅNDBOLD2023-03-28T10:23:06+02:00

HÅNDBOLD

Som kunde hos os hjælper vi hele vejen med planlægningen ned til mindste detalje.

Herunder har vi samlet et fantastisk udpluk af unikke muligheder for den perfekte træningslejr eller uforglemmelige håndboldoplevelse. I år kan vi tilbyde endnu flere muligheder i Danmark, derudover har vi udvidet med helt ekstraordinære muligheder i mange europæiske lande med stolte og fantastiske håndboldkulturer. Vi samarbejder med dygtige partnere, som har lang erfaring med at sammensætte de bedste løsninger, som passer til jeres ønsker og behov.
Tag kontakt til os, hvis I ønsker et godt og uforpligtende tilbud.
Vi ser frem til at skabe den perfekte ramme om jeres forberedelser til den kommende sæson.

Sverige

Tæt på grænserne til Danmark og Norge er størstedelen af vores destinationer placeret, hvilket gør det enkelt, at komme dertil med færge eller bus. Kendetegnende for vores muligheder er, at at de ligger tæt på senior- og ungdomseliteklubber. Det betyder at kvaliteten på modstanderne er helt i top. Der kan også arrangeres samtræninger, hvis man gerne vil det. Generelt er overnatningsfaciliteterne i top og hallerne er lyse og moderne. Vores værter er vant til gæster, leverer altid god service og løser store og små udfordringer, som kan opstå undervejs.

Træningslejr i Nordens største multisportscenter

Saneke Arena er Nordens største multisportscenter. Det giver sig selv, at der er masser af faciliteter til mange forskellige idrætsgrene. Arenaen disponerer over to haller til håndbold – en opvisningshal og en træningshal.

Overnatningen foregår på hotellet som er en del af centeret. Her er dejlige værelser og lækker mad.

Der ligger flere store klubber i og omkring Gøteborg, som gerne stiller op til en nordisk dyst på halgulvet.

PRIS

Fra 799 kr pr person pr døgn 

Landskrona – kort køre afstand fra Sjælland

Hvis man ønsker kort afstand til destinationen, men stadig ønsker at tage til udlandet, så er Landskrona i Skåne en rigtig fin løsning. Stedet anbefales til seniorhold, da der er tænkt lidt mere på overnatningsfaciliteter og forplejning end sædvanligt på træningslejrene.

Overnatning foregår i fine hytter med alt tænkeligt udstyr og dejligt opholdsrum til afslapning og hygge.

Hallen ligger i gåafstand fra hytterne.

Landskrona byder på mange meget forskellige muligheder for aktiviteter mellem håndboldtræningerne. Der er mulighed for at leje cykler, curlinghal, fiskeri, golf og spa.

Kontakt os for at høre om mulighederne

Nye muligheder i Sverige – Træningslejr i Höganäs

Et nyt sportscenter toner frem i Höganäs. Det har udviklet sig til at være et af de bedste centre i Sverige.
Her er faciliteter til mange forskellige idrætsgrene. Centeret indeholder sportshal til håndbold, svømmehal og bowlingbaner: Udendørs er der kunst- og naturgræs fodboldbaner, parkour og forhindringsbane.
Overnatningen foregår i det nybyggede sportshotel, som passer perfekt til grupper og unge mennesker. Hotellet rummer også et fitnesscenter med mulighed for bl.a. spinning og andre gruppeaktiviteter.

Kontakt os for at høre om mulighederne

Norge

BETAGENDE OG BJERGTAGENDE

Smukke Norge byder sommer og vinter på storslåede naturoplevelser. Vandreture på fjeldet, langrendsture i udfordrende terræn, alpint skiløb på løjper for alle, uanset niveau, og kælkekørsel på kilometerlange bakker er nogle af de mange muligheder, der skal afprøves, når der er pause fra træningerne i hallen. I Norge har vi aftaler i syd – tæt på grænsen til Sverige. Det giver mulighed for at komme forholdsvis hurtigt til Norge via færgen Frederikshavn-Gøteborg. 

Ophold hos vores hyggeligste vært 

Smukke Norge byder sommer og vinter på storslåede naturoplevelser. 

Vandreture på fjeldet, langrendsture i udfordrende terræn, alpint skiløb på løjper for alle, uanset niveau, og kælkekørsel på kilometerlange bakker er nogle af de mange muligheder, der skal afprøves, når der er pause fra træningerne i hallerne 

I Norge har vi aftaler i syd – tæt på grænsen til Sverige. Vores vel nok hyggeligste vært holder til i Rakkestad – det siger vores kunder i hvert fald. Byen ligger heller ikke langt fra Oslo, som altid er et besøg hver. Enten til sportslig sparring eller som et kulturelt indslag på turen. Rakkestads placering giver mulighed for at komme forholdsvis hurtigt frem via færgen Frederikshavn-Gøteborg. 

Overnatning i store fine lokaler på medbragte luftmadrasser/liggeunderlag 

Fuld forplejning i centerets café. 

Hallen er med to fine håndboldbaner, det er derfor oplagt, hvis I er mange afsted. 

PRIS

Fra 649 kr pr person pr døgn 

Verdens bedste sportsby 

I sportsbyen Lillehammer, som er tidligere vært for OL kan I komme helt tæt på et unikt træningsmiljø. OL-værtskabet har sat sit tydelige præg på byens mange sportsfaciliteter, som er helt fantastiske. I byen bor og træner en stor del af Norges – dvs. verdens allerbedste skisportsudøvere. De skal naturligvis have de bedste rammer og faciliteter – og det har de. 

Vi tilbyder haltræning i Håkons Hallen, hvor Danmark vandt EM i 2008. Her er tre håndboldbaner og masser af muligheder for fysisk træning: Indendørs løbebane, kæmpe fitnesscenter delt i tre (maskiner, kredsløb og frie vægte) og basisrum med alt udstyr til den skadesforebyggende træning. 

Ankommer I sommer eller vinter, så har Lillehammer fantastiske muligheder for alternativ fysisk træning eller bare gode oplevelser, som binder spillerne sammen. 

I området findes træningsmodstandere på alle niveauer – gode klubber og ambitiøse idrætsskoler. 

Når det kommer til faciliteter og muligheder, så er Lillehammer vores mest attraktive destination.  

PRIS 

Fra 649 kr pr person pr døgn 

Danmark

JYLLAND, LOLLAND/FALSTER, KØBENHAVN, SJÆLLAND OG BORNHOLM.

I Danmark har vi stor erfaring med at tage i mod klubber og skoler, som ønsker nogle af de mange muligheder, som findes rundt om i landet. 

Perle på sydhavsøerne 

Træningsfaciliteterne er professionelle og lever op til enhver form for standarder hos professio-nelle håndboldklubber.  

Til dagligt danner hallerne ramme om Nykøbing F. Håndboldklub (NFH), som spiller i kvindernes håndboldliga. 

I Guldborgsund Hallerne er der også mulighed for at slappe af mellem træningspassene, her tilbydes hele to 2 svømmecentre der begge tilbyder wellness, spa og sauna. 

Udover gode træningsfaciliteter gør stedet ekstra meget ud af forplejningen, der skal være sund, rigelig og nærende og som kan fuldende en aktiv dag. Forplejningen og overnatningen foregår på nærliggende hotel. 

Stedet tilbyder yderligere fitnesscenter, møderum og mulighed for tøjvask. 

PRIS 

Priser fra 549,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

Serviceniveauet er højt – “Her kan alt lade sig gøre”

Stedet er Lollands største idrætsanlæg med bl.a. to håndboldhaller, svømmehal, motionscenteret Fysiosport, keglebaner og mødelokaler.

Gennem årene er der blevet afholdt mange landskampe – såvel herre-, dame- som ungdomslandskampe i Hal 2. Lyset i Hal 2 er beregnet til TV-transmissioner og der findes en TV-platfom til at optage kampe eller træning fra.

Svømmehallen indeholder infrarød sauna, som adskiller sig fra almindelig sauna ved at kroppen bliver opvarmet af infrarøde stråler.

Det giver en helt speciel velvære og er gavnligt for en masse kropsfunktioner, bl.a. kan det have en positiv effekt på muskelinfiltrationer og gigt. Der ud over sætter den også forbrændingen i vejret.

Der er flere forskellige muligheder for overnatning. Ønsker man en billig løsning, så kan der overnattes i klublokalerne, hvor man selv medbringer udstyr. En løsning med bedre komfort findes i Maribo, hvor man indkvarteres på et dejligt hotel.

PRIS

Kontakt os for et tilbud

Gode færgeforbindelser fra Norge 

I det nordlige Jylland ligger Hirtshals Idrætscenter. Centeret indeholder svømmehal med et 25 meters bassin. Derudover en rigtig fin håndboldhal med kom-bi-elastisk Taraflex gulv. Stedet har også et ambitiøst motionscenter.  

Overnatning foregår i centerets tilknyttede værelser. Der er muligheder for 70-75 overnattende gæster.  

Her er der også et fællesrum, hvor der bl.a. er mulighed for at se TV og lave sociale aktiviteter. 

Lokalet er ligeledes udstyret med white-board og den ideelle ramme om kurser, møder, gruppediskussioner, middage eller bare ren afslapning.  

Udenfor er der anlagt en lille hyggelig og lukket terrasse med havemøbler og grill. 

Hirtshals Idrætscenter har mange års erfaring i at afholde træningsophold for klubber i mange sportsgrene. I kan derfor være sikre på professionel service og forplejning. 

Centeret er placeret i kort afstand til motorvej og færgeleje  

PRIS

Priser fra 479,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

Sportscenter nær Aalborg 

I Nørresundby – lige udenfor Aalborg ligger dette attraktive sportscenter med masser af faciliteter.  

Her er to idrætshaller, stor svømmehal med 50 m. bassin, to indendørs tennisbaner, fire squashbaner, boksetræningslokale, mindre fitnesscenter, udendørs boldbaner med 11 og 7 mands fodbold, beachvolley, minigolf, svævebane og mulighed for at leje MTB-cykler. 

Hver år frekventerer mere end 150 sportshold – elite og bredde dette dejlige sted. Sammenlagt med 30 års erfaring, så ved personalet altid, hvilke forventninger de skal imødekomme, når de får gæster på besøg. 

Overnatning foregår i 2-4 sengs værelser til udøverne og enkeltværelser til lederne. 

Centeret ligger tæt på Aalborg Lufthavn og færgebyerne Hirtshals og Frederikshavn. 

PRIS 

Kontakt os for en pris 

TRÆNINGSLEJR I NORDJYLLAND – Ideelle forhold til jeres næste træningslejr

Alt er samlet indenfor kort afstand, hvilket giver optimale betingelser. Indkvartering og træningsfaciliteter ligger indenfor indenfor 200 meters afstand.

FACILITETER
Svømmehal, flere store idrætshaller, motionscenter, crossfit center, gymnastiksal og mødelokaler.
Fodboldbaner lige udenfor døren.
PLADS TIL MANGE
Overnatningsstedet har plads til 70 gæster fordelt på 4- eller 6-mands værelser. Hvert værelse har eget bad.
Der er fællesrum til møder, afslapning og socialt samvær.


PRIS 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Et moderne og spændende idrætscenter i det sydvestlige Sønderjylland

Her er der plads til hele klubben.  Udendørs er der tre fodboldbaner og to kunstgræsbaner..  

Klosterhallerne består af 2 haller og en arena med plads til yderligere to håndboldbaner. Så der er mange muligheder for at sammensætte træningen. Eks. kan man lave specialtræning på en bane lige ved siden af, mens resten af holdet træner sammen ved siden af. 

Derudover forefindes på stedet fitnesscenter, keglebaner og udendørs tennisbaner, samt inden- og udendørs svømmebassiner.  

Overnatningen foregår i 6 personers luksushytter eller sovesale. Hytterne har udsigt til dejlige naturområder. Alle hytter har eget bad og toilet, samt køkkenafdeling. 

Der er mulighed for at bestille fuld forplejning eller selv lave maden i hytterne. 

Turen til Løgumkloster kan fint kombineres med en tur til Tyskland. Grænsen ligger kun ca. 20 km væk.

PRIS 

Priser fra 475,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

Et væld af fritidsaktiviteter 

Mellem Ribe og Kolding findes dette unikke center.  

Her kan man både få opfyldt ønskerne om gode træningsfaciliteter og fine muligheder for at lave aktiviteter mellem træningerne.  

Der er både natur- og kunstgræsbaner tilknyttet centeret. 

I centeret findes to håndboldhaller, svømmehal, fitnesscenter, bowlingbaner, billard, bordtennisborde, tennisbaner, minigolf, padletbane og biograf.  

Når der er brug for restitution kan svømmehallens mange muligheder benyttes. Her findes sauna, tyrkisk bad, tylarium, koldvandskar og spa.  

Overnatningen foregår i nybyggede sovesale, hytter og værelser. Der er i alt 95 sengepladser på stedet. 

PRIS 

Fra 449,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

Stedet med masser af faciliteter 

Bare 30 km fra den tyske grænse ligger dette fantastiske sportscenter. Centeret er udstyret med alt hvad man behøver, for at afvikle den perfekte træningslejr.  

Sportscenteret består af to haller, fitnesscenter og svømmehal med spabad. Derudover findes mødelokaler med AV-udstyr.  

Som adspredelse fra træningen kan centeret også tilbyde flotte bowlingbaner og Gokart i nærheden.  

Overnatningen foregår i lækre ferielejligheder med plads til 7 personer.  Derudover kan der tilbydes overnatning i sovesale, hvis I er mange eller hvis budgettet skal helt i bund. 

PRIS 

Priser fra 499,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

TØNDER SPORT OG FRITIDSCENTER

Helt i syd, på grænsen til Tyskland er dette kæmpe center placeret. Centeret indeholder fire håndboldhaller, motionscenter og pulszone.

Når der er pause i håndboldtræningen, så er der mulighed for en masse andre aktiviteter, herunder svømmehal, klatrevæg, mødelokaler, squash- og tennisbaner, samt pool- og bordtennisborde.

Centret er med dets mange muligheder velegnet til den store klub, der skal på fællestur, men også det enkelte hold, der ønsker et godt træningsophold med mange muligheder.

Placeringen tæt på grænsen til Tyskland giver mulighed for både danske og tyske træningsmodstandere – vi finder modstanderen, der passer til jeres ønsker og behov.

Overnatningen foregår på hyggelige 4-6 personers værelser på Danhostel.

PRIS

Kontakt os for et tilbud

Aktivt sportscenter og mødested, der bevæger og forbinder mennesker – helt naturligt. 

Her er høj kvalitet øverst på dagsordenen. Personalet er professionelt og nærværende, så man kan koncentrere sig om træningen og dyrke de sociale fællesskaber.  

I Varde er alt samlet på et sted, hvilket giver en rigtig god oplevelser. Det er nemt at komme til fra alle steder af landet. 

Centeret har masser af faciliteter – inde og ude. Indendørs er der bl.a. to håndboldbaner.  

Mellem træningerne er der flere forskellige muligheder for afslapning og hyggeligt samvær., bl.a. bowling og wellness. Wellness afdelingen har udendørs spa og pool. Indenfor i svømmehallen er der to bio- og infrarøde saunaer. 

I foråret 2021 bliver det nye sportshotel færdigt, hvilket betyder at centeret får 22 lækre værelser og 116 sengepladser.  

PRIS

Fra 525,00 kr. pr. person pr døgn 

Tæt på byens centrum 

Hvis håndboldturen skal kombineres med andre aktiviteter, så er vores multihal i København det perfekte sted. I København er der mulighed for at tage i Tivoli eller på Bakken. Der er lækre, sommeråbne havnebade, hvor spillerne kan hygge sig og slappe. Derudover København alt, hvad en storby skal have af kultur, restauranter og shopping. 

Overnatningen foregår på medbragte underlag og soveposer i multihallen. Der er mulighed for fuld forplejning, som hallens sportscafé leverer. 

I multihallen er der en indendørs 8-mands kunstgræsbane, minibaner, sportshal, stort fitnesscenter og beachbaner. Lige udenfor døren ligger mange fodboldbane og sandbaner til beachhåndbold. 

Hallen bruges til dagligt af fire lokale elitehåndboldklubber.  

Tæt på hallen ligger et lækkert vandkulturhus med masser af faciliteter.     

PRIS

Priser fra 499,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

Tyskland

Kom tæt på de store stjerner i Bundesligaen – vi kan arrangere, at I overværer træninger på absolut topniveau, mødes med spillere/trænere til en snak om livet i en professionel klub eller måske ønsker I at se en medrivende Bundesligakamp med god stemning og action på banen. På vores mange spændende lokationer vil I opleve den dejlige tyske gæstfrihed. Nord, syd, øst og vest – i hele landet kan vi tilbyde faciliteter, der passer til jeres ønsker og pengepung. Overnatning på flotte hoteller eller billigere hostels – I bestemmer.

Tophåndbold i fantastiske rammer 

I Tyskland får man altid en veltilrettelagt håndboldoplevelse. Der er altid styr på tingene – lige fra man ankommer til man rejser igen. Derudover er vores værter altid veloplagte og gæstfrie. 

Tyskland er det rigtige valg, hvis man gerne vil afsted i bus og ikke ønsker den lange rejsetid. 

Altenholz – lige udenfor Kiel er udgangspunktet for opholdet de samme rammer, som benyttes af deres bundesligahold. Hallen, med to baner, er bygget sammen med hotellet. Hotellet er nybygget og med fantastiske faciliteter til den fysiske træning.  

Da bundesligaholdet også benytter hallen til træning, vil der være fine muligheder for at komme helt tæt på stjernerne og blive inspireret. 

Opholdet skal selvfølgelig kombineres med en kamp i Bundesligaen eller Champions League, hvis terminerne passer med jeres ophold. 

PRIS 

Fra 799 kr pr person pr døgn 

Lige over grænsen

Man skal ikke længere end lige over grænsen for at finde vores nærmeste destination i Tyskland.  

Byen ligger smukt ud til Flensburg fjord. Det maritime miljø omkring havnen er fantastisk og altid et besøg værd..Byen er kendt for sin lange hyggelige gågade og masser af grænsehandel.  

Vi samarbejder med SG Flensburg Handewitts akademi. På akademiet er der rigtig fine værelser, kantine og styrketræningsfaciliteter.  

Fra akademiet er der 2 min gang til træningshallen, hvor også bundesligamandskabet har deres daglige træninger 

En hal der bare emmer af traditioner og tophåndbold. Når I træner er det ofte før eller efter bundesligamandskabet, så der er altid mulighed for at blive inspireret eller får en selfie med nogle af verdens bedste håndboldspillere. 

Storklubben er traditionelt et af de bedste hold i den tyske Bundesliga og kæmper stort set med om mesterskabet hvert år. Holdet har i mange år rådet over mange danske landsholdsspillere, som gør det ekstra interessant at besøge Flens-Arena under jeres ophold. 

PRIS 

Fra 649 kr pr person pr døgn 

Rigtig flot og nybygget arena. Der er to håndboldbaner, når tilskuerpladserne ikke er rullet ud til de store kampe.

Dresden har en stærk håndboldkultur, der er derfor mulighed for en række gode træningskampe mod de lokale hold.

I arenaen er der forskellige andre faciliteter, som kan benyttes mod betaling. Der er bl.a. baner til squash og beachvolley.
Overnatning og bespisning afholdes på nærliggende ungdomshotel. Her er der kort gåafstand til byens historiske centrum.
Dresden kan anbefales, hvis I er mange der skal afsted på træningslejr.

Frankrig

TRÆN OG SPIL IMOD DE BEDSTE

Vi tilbyder oplevelser fra øverste hylde, både på og udenfor håndboldbanen. På banen foregår træning og kampene i flotte franske haller – vi hjælper selvfølgelig med at arrangere træningskampe mod lokale klubber. Overnatning foregår på fine hoteller eller hostels, som er specialister i overnattende sportsfolk. 

Specielt for skoler 

De store franske klubber har alle tilknyttet akademier, hvor dygtige unge franske spillere udvikler deres talent. Vi kan selvfølgelig arrangere træninger med dem, samt invitere jer til at få et indblik i den franske talenttræningskultur. 

Byen over alle byer

Forestil jer at gå rundt en forårsdag, hvor de mange tusind blomster er sprunget ud og parkerne dufter dejligt, så er titlen som verdens smukkeste by måske ikke helt skudt forbi, men det er naturligvis individuelt, hvad man synes. 

Er man endnu ikke overbevist så kan et besøg på Louvre eller udsigten ud over Paris fra trappen foran den store, hvide Sacre-Coeur kirke i Montmartre måske overbevise den sidste skeptiker.  

Paris er også ikoniske Notre Dame, Eiffeltårnet og Triumfbuen.  

Udenfor Paris er Versailles-slottet og Disneyland overvejelserne værd. Lidt længere væk ligger Normandiets slagmarker fra D-dag og den amerikanske kirkegård, som et historisk indspark til fantastiske Paris. 

Tæt på centrum findes masser af gode hostels og billige hoteller, som sørger for den autentiske stemning allerede fra morgenstunden, når der serveres croissanter og dejlige franske oste til dagens første måltid. 

Paris er bare den perfekte by til kombinationen af sport og kulturelle oplevelser. Træning i fine omgivelser, gode kampe, besøge en storklub eller se en topkamp. Samtidig med at man oplever byens mange muligheder.

PRIS 

Fra 699 kr pr person pr døgn 

Chartres – ligabold og fantastiske faciliteter
Den smukke by Chartres ligger ca. 80 km fra Paris. Byen er kendt for sine fantastiske bygninger – særligt domkirken stikker ud og er bestemt et besøg værd. Domkirken er et mesterværk i arkitektur og farvet glas og derfor en naturlig del af UNESCOs verdensarvsliste. Gaderne i den middelalderlige bykerne er hyggelige og indbyder til en rolig gåtur.
Byens sportsfaciliteter er helt i top. Det lokale sportscenter indeholder bl.a. store haller, svømmehal og fitnesscenter. Håndboldholdet hører til i den bedste franske række og har fine traditioner med danske spillere. I øjeblikket spiller den danske højre fløj Morten Vium

Kontakt os for at høre om mulighederne

Spanien

Hvis turen skal være smuk og eksotisk, så kan vi tilbyde ophold i Barcelona og Costa Brava . Udover at være særdeles turistvenlige, så er der også gode faciliteter til håndboldtræning, alternativ træning og afslapning. Destinationerne er særdeles velegnet, hvis man gerne vil have behagelige temperature, specielt i vinterhalvåret. I Barcelona er der fodbold og håndbold på øverste niveau. Byen er i sig selv et besøg værd. Flotte seværdigheder, strand og meget hyggelig atmosfære. 

Hvis turen skal være smuk og eksotisk, så kan vi tilbyde ophold Katalonien – i smukke Barcelona og dejlige Costa Brava, Costa Brava ligger bare en time fra lufthavnen i Barcelona. Udover at være særdeles turistvenlige destinationer, så er der også gode faciliteter til alle former for træning, teambuilding og afslapning. 

Destinationerne er særdeles velegnet, hvis man gerne vil have behagelige temperature, specielt i vinterhalvåret. 

Med en befolkning på mere 1,5 millioner er Barcelona en storby med mange impulser, men bevarer samtidig sin egen identitet og den særlige olympiske ånd, som man mærker manges steder i byen. Barcelona er nem at forelske sig i. Flotte seværdigheder, strand og meget hyggelig atmosfære og så ligger den fantastisk ud til Middelhavet.  

Barcelona er lig med masser af kulturelle oplevelser, samt sport i verdensklasse. 

I samarbejde med jer, sørger vi for at flot sportsligt og kulturelt program, der kan indeholde besøg hos FC Barcelona (håndboldafdelingen), stadionrundtur på Nou Camp, træning/træningskampe mod lokale hold og rundture i byen. 

Vi tilbyder hoteller og hostels, der kan rumme hele skolen eller mange hold, hvis I gerne vil samlet afsted. 

PRIS 

Fra 649 kr pr person pr døgn 

Hvis turen skal være smuk og eksotisk, så kan vi tilbyde ophold Katalonien – i smukke Barcelona og dejlige Costa Brava, Costa Brava ligger bare en time fra lufthavnen i Barcelona. Udover at være særdeles turistvenlige destinationer, så er der også gode faciliteter til alle former for træning, teambuilding og afslapning. 

Destinationerne er særdeles velegnet, hvis man gerne vil have behagelige temperature, specielt i vinterhalvåret. 

Med en befolkning på mere 1,5 millioner er Barcelona en storby med mange impulser, men bevarer samtidig sin egen identitet og den særlige olympiske ånd, som man mærker manges steder i byen. Barcelona er nem at forelske sig i. Flotte seværdigheder, strand og meget hyggelig atmosfære og så ligger den fantastisk ud til Middelhavet.  

Barcelona er lig med masser af kulturelle oplevelser, samt sport i verdensklasse. 

I samarbejde med jer, sørger vi for at flot sportsligt og kulturelt program, der kan indeholde besøg hos FC Barcelona (håndboldafdelingen), stadionrundtur på Nou Camp, træning/træningskampe mod lokale hold og rundture i byen. 

Vi tilbyder hoteller og hostels, der kan rumme hele skolen eller mange hold, hvis I gerne vil samlet afsted. 

PRIS 

Fra 649 kr pr person pr døgn 

Hvis turen skal være smuk og eksotisk, så kan vi tilbyde ophold Katalonien – i smukke Barcelona og dejlige Costa Brava, Costa Brava ligger bare en time fra lufthavnen i Barcelona. Udover at være særdeles turistvenlige destinationer, så er der også gode faciliteter til alle former for træning, teambuilding og afslapning. 

Destinationerne er særdeles velegnet, hvis man gerne vil have behagelige temperature, specielt i vinterhalvåret. 

Med en befolkning på mere 1,5 millioner er Barcelona en storby med mange impulser, men bevarer samtidig sin egen identitet og den særlige olympiske ånd, som man mærker manges steder i byen. Barcelona er nem at forelske sig i. Flotte seværdigheder, strand og meget hyggelig atmosfære og så ligger den fantastisk ud til Middelhavet.  

Barcelona er lig med masser af kulturelle oplevelser, samt sport i verdensklasse. 

I samarbejde med jer, sørger vi for at flot sportsligt og kulturelt program, der kan indeholde besøg hos FC Barcelona (håndboldafdelingen), stadionrundtur på Nou Camp, træning/træningskampe mod lokale hold og rundture i byen. 

Vi tilbyder hoteller og hostels, der kan rumme hele skolen eller mange hold, hvis I gerne vil samlet afsted. 

PRIS 

Fra 649 kr pr person pr døgn 

Hvis turen skal være smuk og eksotisk, så kan vi tilbyde ophold Katalonien – i smukke Barcelona og dejlige Costa Brava, Costa Brava ligger bare en time fra lufthavnen i Barcelona. Udover at være særdeles turistvenlige destinationer, så er der også gode faciliteter til alle former for træning, teambuilding og afslapning. 

Destinationerne er særdeles velegnet, hvis man gerne vil have behagelige temperature, specielt i vinterhalvåret. 

Med en befolkning på mere 1,5 millioner er Barcelona en storby med mange impulser, men bevarer samtidig sin egen identitet og den særlige olympiske ånd, som man mærker manges steder i byen. Barcelona er nem at forelske sig i. Flotte seværdigheder, strand og meget hyggelig atmosfære og så ligger den fantastisk ud til Middelhavet.  

Barcelona er lig med masser af kulturelle oplevelser, samt sport i verdensklasse. 

I samarbejde med jer, sørger vi for at flot sportsligt og kulturelt program, der kan indeholde besøg hos FC Barcelona (håndboldafdelingen), stadionrundtur på Nou Camp, træning/træningskampe mod lokale hold og rundture i byen. 

Vi tilbyder hoteller og hostels, der kan rumme hele skolen eller mange hold, hvis I gerne vil samlet afsted. 

PRIS 

Fra 649 kr pr person pr døgn 

Ungarn

 Tag til Ungarn, hvis I ønsker en spændende og uforglemmelig oplevelse. Vi tilbyder muligheder for elite, bredde og ungdom – klubber og skoler. Vi tilbyder de bedste haller og lækreste hoteller, fordi I skal forkæles på turen. Hvis der er andre ønsker til overnatning/forplejning, så finder vi også ud af det. Vi anbefaler, at opleve et af storholdenes hjemmekampe, hvor I vil møde 5-6000 medrivende og dedikerede fans, som laver en stemning, man ikke kan forestille sig. Det er enestående og hårrejsende.

DEDIKATION OG PASSION  

I Ungarn har vi enestående muligheder for at tilbyde træningslejre og håndboldoplevelser i det håndboldpassionerede land – tilholdssted for storklubberne SC Pick Szeged, Györ og Veszprem. 

Kendetegnene for Ungarn er høj kvalitet til rigtig gode priser. Tag til Ungarn, hvis I ønsker en spændende og uforglemmelig oplevelse. I hovedstaden Budapest er der mulighed for at nyde den fantastiske atmosfære omkring floden Donau, som deler byen i to – Buda og Pest. Buda er historie og flotte udkigsposter, mens Pest er den moderne del af byen med shopping og caféer. Bydelene forbindes af syv smukke broer over floden.  

Derudover er byen kendt for de mange kurbade med spa og wellnessmuligheder.  

Som kontrast til hovedstaden byder Balatonsøen på bemærkelsesværdige og skønne omgivelser. Søen er Centraleuropas største og varmeste sø. Her er helt vidunderligt og mulighed for mange forskellige aktiviteter, fx Balaton Uplands National Park, som er kendetegnet ved det smukke vulkanske landskab. 

I dette områder holder flere af Ungarns store klubber og akademier til, hvilket giver de rette sportslige udfordringer for ethvert hold. Gæstfriheden i klubberne er stor, så det er næsten altid muligt, at komme helt tæt på de gode træningsmiljøer, hvor man kan blive udfordret og inspireret. 

Vores samarbejdspartner har et kæmpe netværk i Ungarn, som giver os muligheden for at tilbyde de bedste træningsfaciliteter, lækre overnatningsmuligheder og dygtige træningsmodstandere. Vi tilbyder muligheder for elite, bredde og ungdom – klubber og skoler.  

Vi anbefaler, at opleve et af storholdenes hjemmekampe, hvor I vil møde 5-6000 medrivende og dedikerede fans, som laver en stemning, man ikke kan forestille sig. Det er magisk og hårrejsende. 

Alle håndboldfolk skal opleve Ungarn mindst én gang! 

PRIS 

Fra 599 kr pr person pr døgn 

DEDIKATION OG PASSION  

I Ungarn har vi enestående muligheder for at tilbyde træningslejre og håndboldoplevelser i det håndboldpassionerede land – tilholdssted for storklubberne SC Pick Szeged, Györ og Veszprem. 

Kendetegnene for Ungarn er høj kvalitet til rigtig gode priser. Tag til Ungarn, hvis I ønsker en spændende og uforglemmelig oplevelse. I hovedstaden Budapest er der mulighed for at nyde den fantastiske atmosfære omkring floden Donau, som deler byen i to – Buda og Pest. Buda er historie og flotte udkigsposter, mens Pest er den moderne del af byen med shopping og caféer. Bydelene forbindes af syv smukke broer over floden.  

Derudover er byen kendt for de mange kurbade med spa og wellnessmuligheder.  

Som kontrast til hovedstaden byder Balatonsøen på bemærkelsesværdige og skønne omgivelser. Søen er Centraleuropas største og varmeste sø. Her er helt vidunderligt og mulighed for mange forskellige aktiviteter, fx Balaton Uplands National Park, som er kendetegnet ved det smukke vulkanske landskab. 

I dette områder holder flere af Ungarns store klubber og akademier til, hvilket giver de rette sportslige udfordringer for ethvert hold. Gæstfriheden i klubberne er stor, så det er næsten altid muligt, at komme helt tæt på de gode træningsmiljøer, hvor man kan blive udfordret og inspireret. 

Vores samarbejdspartner har et kæmpe netværk i Ungarn, som giver os muligheden for at tilbyde de bedste træningsfaciliteter, lækre overnatningsmuligheder og dygtige træningsmodstandere. Vi tilbyder muligheder for elite, bredde og ungdom – klubber og skoler.  

Vi anbefaler, at opleve et af storholdenes hjemmekampe, hvor I vil møde 5-6000 medrivende og dedikerede fans, som laver en stemning, man ikke kan forestille sig. Det er magisk og hårrejsende. 

Alle håndboldfolk skal opleve Ungarn mindst én gang! 

PRIS 

Fra 599 kr pr person pr døgn 

Polen

Ved den polske Østersøkyst ligger dette smukke resort. Her er små og store haller, svømmehal med badeland, kæmpe træningscenter og wellnessmuligheder. Den dejlige strand kan bruges til fysisk træning eller en dukkert i det lækre havvand. Destinationen kan hurtigt nåes med færge fra Sverige eller Danmark. Det er også muligt at flyve til en en lufthavn, som ligger i nærheden. Selvom Polen er et moderne europæisk land i fremdrift, så er priserne stadig overraskende billige. Pengene rækker langt og komforten er helt i top.

Your Content Goes Here

Tjekkiet

Indkvartering på Sportshotel – 15 min i tog fra centrum af Prag. Sportshotellet er af meget høj standard og flot placeret ved en dejlig sø. Lækre værelser, spa, pool, sauna og mulighed for at bestille massage. Hotellet kan også benyttes i forbindelse med påskestævnet i byen. Det er dog en god idé, at bestille i meget god tid, da stedet er meget populært. Et ophold i Prag giver mulighed for at møde en ny spændende håndboldkultur med masser af passion og hjerte. Udover de gode træningsforudsætninger byder Prag på masser af kulturelle muligheder, shopping osv. Lufthavnen er kun 10 minutters kørsel fra hotellet.

Sport og seværdigheder i perfekt kombination 

Prag har det hele. Flot historisk bykerne med masser af spændende bygninger. Derudover er byen beriget med masser af kunst og kultur. Prag er også synonym med øl og gode madoplevelser. 

Vores destination er et rigtigt sportshotel. 

Overnatning og træningsfaciliteter – til håndbold og styrketræning, ligger samlet. Lige i nærheden ligger også en fin svømmehal og bowlingcenter, som kan benyttes under opholdet.  

Sportshotellet er derfor oplagt til en god træningslejr, men kan også bruges til det traditionsrige påskestævne i byen, som hvert år frekventeres af mange danske og europæiske hold. 

Da hotellet ikke er  stort er det muligt at booke alle værelser, så man kan opholde sig uforstyrret og hygge sig sammen.  

Hotellet ligger et stykke fra centrum, men transporten er nem og hurtig med egen bus eller offentlig bus/metro.

PRIS 

Fra 550 kr pr person pr døgn 

Kroatien

Kroatien er håndbold, passion og skønne omgivelser. Minder meget om Italien men er oftest billigere, selvom hotellerne er flotte med store swimmingpools. Det er også muligt at bo i lejligheder og bungalows, hvis I er mange afsted. Kroatien er en af vores flotteste destinationer. Her er alt, hvad I behøver. Masser af aktivitetsmuligheder i fritiden eller bare afslapning ved pool eller strand. Styrketræningsfaciliteter med moderne maskiner og frie vægte. Kroatien er på alle niveauer en stor håndboldnation, så kvaliteten på træningsmodstanderne er selvfølgelig i top – vi finder nogen der matcher jeres niveau.

Perle ved Adriaterhavskysten 

Kroatien er håndbold, passion og skønne omgivelser.  Landet minder meget om Italien, men er oftest billigere. 

Hotellerne er flotte med store swimmingpools til hygge og afslapning. 

Der er også mulighed for, at bo i lejligheder og bungalows, hvis I er mange afsted. 

Kroatien er en af vores flotteste destinationer.Rabac ligger smukt ud til kystenHer er alt, hvad I behøver. Bl.a. byder stranden på masser af aktivitetsmuligheder i fritiden. 

Sportsfaciliteterne er moderne. Fitnesscenteret er både med maskiner og frie vægte.  

Træning og kampe spilles i flotte haller med alle faciliteter. 

Kroatien er på alle niveauer en stor håndboldnation, så kvaliteten på træningsmodstanderne er selvfølgelig i top – vi finder nogen der matcher jeres niveau. 

PRIS 

Fra 650 kr pr person pr døgn

RIJEKA – 170 km fra Zagreb
Rijeka er den vigtigste havneby I Kroatien og den tredjestørste by. Byen er placeret ved Kvarner Bay – et indløb ved Adriaterhavet.
Sportshallen Kostrena er for nylig bygget (2004), har plads til 2.000 tilskuere og moderne udstyret. Sportshallen ligger 7 km fra bymidten og 200 m fra stranden.
Indkvartering
Hotel og hostel indkvartering i gåafstand – kun 5 min fra sportshallen. Måltiderne er tilpasset sportshold og der er mulighed for at tilkøbe halv- og helpension.
Venskabskampe mod lokale hold. Vi arrangerer venskabskampe mod matchende hold i Rijeka og regionen – både for ungdoms- og seniorhold

PRIS 

Kontakt os for et tilbud

ITALIEN

Italien er ikke det oplagte valg, når man skal ud at møde andre håndboldkulturer.

Men italiensk håndbold er virkelig på frem i øjeblikket. De har bl.a. fået bygget et nyt håndboldcenter, som også I kan komme helt tæt på under jeres ophold. Derudover byder Italien på store kolonariske, kulturelle og historiske oplevelser.

Tophåndbold i fantastiske rammer 

I Tyskland får man altid en veltilrettelagt håndboldoplevelse. Der er altid styr på tingene – lige fra man ankommer til man rejser igen. Derudover er vores værter altid veloplagte og gæstfrie. 

Tyskland er det rigtige valg, hvis man gerne vil afsted i bus og ikke ønsker den lange rejsetid. 

Altenholz – lige udenfor Kiel er udgangspunktet for opholdet de samme rammer, som benyttes af deres bundesligahold. Hallen, med to baner, er bygget sammen med hotellet. Hotellet er nybygget og med fantastiske faciliteter til den fysiske træning.  

Da bundesligaholdet også benytter hallen til træning, vil der være fine muligheder for at komme helt tæt på stjernerne og blive inspireret. 

Opholdet skal selvfølgelig kombineres med en kamp i Bundesligaen eller Champions League, hvis terminerne passer med jeres ophold. 

PRIS 

Fra 699 kr pr person pr døgn 

Lige over grænsen

Man skal ikke længere end lige over grænsen for at finde vores nærmeste destination i Tyskland.  

Byen ligger smukt ud til Flensburg fjord. Det maritime miljø omkring havnen er fantastisk og altid et besøg værd..Byen er kendt for sin lange hyggelige gågade og masser af grænsehandel.  

Vi samarbejder med SG Flensburg Handewitts akademi. På akademiet er der rigtig fine værelser, kantine og styrketræningsfaciliteter.  

Fra akademiet er der 2 min gang til træningshallen, hvor også bundesligamandskabet har deres daglige træninger 

En hal der bare emmer af traditioner og tophåndbold. Når I træner er det ofte før eller efter bundesligamandskabet, så der er altid mulighed for at blive inspireret eller får en selfie med nogle af verdens bedste håndboldspillere. 

Storklubben er traditionelt et af de bedste hold i den tyske Bundesliga og kæmper stort set med om mesterskabet hvert år. Holdet har i mange år rådet over mange danske landsholdsspillere, som gør det ekstra interessant at besøge Flens-Arena under jeres ophold. 

PRIS 

Fra 649 kr pr person pr døgn 

FODBOLD

GYMNASTIK

SVØMNING

KONTAKT OS

KONTAKT OS

ALLEREDE IDAG

ALLEREDE IDAG

KONTAKT NU