GYMNASTIK2019-03-04T14:55:30+00:00

GYMNASTIK

Som kunde hos os hjælper vi hele vejen med planlægningen ned til mindste detalje.

Herunder har vi samlet et fantastisk udpluk af unikke muligheder for den perfekte træningslejr eller uforglemmelige håndboldoplevelse. I år kan vi tilbyde endnu flere muligheder i Danmark, derudover har vi udvidet med helt ekstraordinære muligheder i mange europæiske lande med stolte og fantastiske håndboldkulturer. Vi samarbejder med dygtige partnere, som har lang erfaring med at sammensætte de bedste løsninger, som passer til jeres ønsker og behov.
Tag kontakt til os, hvis I ønsker et godt og uforpligtende tilbud.
Vi ser frem til at skabe den perfekte ramme om jeres forberedelser til den kommende sæson.

Frankrig

20 km udenfor Paris ligger dette multisportscenter. Her er haller til håndbold, volleyball og basketball. Udendørs baner til fodbold og rugby. Derudover en kæmpe indendørs atletikhal med løbebane, springgrav osv. Og ikke mindst har destinationen en 690 m2 stor gymnastik hal med alt tænkeligt udstyr.

Denne destination er perfekt, hvis man gerne vil noget mere end gymnastikken. I nærheden ligger Disneyland og så ligger den fantastiske franske hovedstad bare 20-30 min. væk. Her er mulighed for shopping, madoplevelser og selvfølgelig kulturelle og arkitektoniske seværdigheder i verdensklasse.

Priser

fra 595 kr. pr person pr døgn v. min. 25 personer. Prisen inkluderer adgang til 4 timers træning dagligt, forplejning og overnatning.

Gymnova og Dima redskaber i hallen sikrer perfekte udfoldelsesmuligheder under træningslejren i disse lækre rammer. Ca. 1000 km fra den dansk/tyske grænse i den smukke region ligger denne perle – Mulhouse. En vidunderlig by med typisk arkitektur, der kender hele Alsace.

Priser

Ved min. 25 personer kan vi levere en skarp pris på bare 670 kr pr. døgn pr. person. Prisen inkluderer overnatning, mad og træning.

I Nordfrankrig tilbyder vi et af Europas største gymnastik centre. Her er selvsagt masser af træningsmuligheder. Centeret er opdelt i forskellige afdelinger. I den største afdeling findes alle tænkelige remedier til redskabsgymnastik – herunder tumbling. Derudover er der en sal med trampoliner, en stor sal til rytmisk gymnastik og endelig en sal til dans/aerobic. Derudover er der fitnesscenter og restitutionsområde. Der findes forskellige overnatningsmuligheder i nærheden – alt efter budget. Transportmuligheder Fly: Bruxelles (170 km) Paris (260) Bus: Ca. 900 km fra den dansk/tyske grænse Priser fra 780 kr pr person pr dag*. Prisen inkluderer forplejning, overnatning og op til 4 timers daglig træning. *Min 25 personer.

Helt nyt og et af de største træningscentre for gymnaster i Frankrig. Derfor er det helt naturligt også et af samlingspunkterne for eliten. Her er plads til den store skole eller klub med mange gymnaster. Centeret er udstyret med de nyeste redskaber og måtter fra Gymnova.

Overnatningen foregår på lækker nærliggende hotel eller hostel – i dobbeltværelser eller værelser med køjeseng, hvor det sociale fællesskab virkelig kan sættes i spil.

Priser

Fra 825 kr pr døgn pr person*. Prisen er incl. fuld forplejning, overnatning og op til 4 timers træning dagligt.

*min 25 personer.

Storts sportskompleks, der har specialiseret sig i mange idrætsgrene. Der er derfor rig mulighed for alternative aktiviteter, når der er pause fra gymnastikken. Der er bl.a. svømmehal med vandrutsjebane, spa og sauna. Derudover er der fitnesscenter med meget forskelligt udstyr. Den 600 m2 store gymnastik hal er udstyret med redskaber og måtter fra Gymnova.

Overnatning foregår på 4-mands værelser. Dobbelt- og enkeltmands værelser kan tilkøbes.

Til alle måltider er der en stor varierende buffet tilpasset sportsfolk

Spanien

Manresa ligger tæt på Barcelona – ca. 70 km fra lufthavnen, så det er hurtigt og nemt at komme til. Faciliteterne er godkendt af FIG og bruges ofte til stævner og konkurrencer. Kombiner turen med oplevelser i Barcelona eller andre dejlige steder i Catalonien.

Priser

Fra 580 kr pr. dag incl. overnatning, forplejning og træning.

Grækenland

På dette sports resort blæser det næsten aldrig. Loutraki er en dejlig badeby, der ligger ud til den smukke Korintiske Bugt. Her er lækkert året rundt. Sports resorted favner rigtig mange sportsgrene. Faciliteterne er i top og bruges derfor af hele den græske elite. Mange udenlandske sportsudøvere har også fundet denne perle, så man kan næsten altid være sikker på, at træne side om side med nogle af verdens bedste sportsfolk. Den indendørs hal har masser af forskelligt udstyr til de forskellige grene af gymnastikken. Kort sagt – her er alle muligheder. I pauserne for træningen kan man benytte stedets andre muligheder, opleve den smukke græske natur eller besøge Athen. Loutraki ligger en times kørsel fra Athen

Ungarn

Besøg Østeuropas perle – magiske Budapest. Kombiner gymnastikturen til Budapest med lækker mad, storslået arkitektur og gode billige shoppingmuligheder. I Budapest for man virkelig meget for pengene. Ungarn har en stærk gymnastiktraditon med dybe rødder. I får gode træningsfaciliteter, dejlige overnatningsforhold og stor gæstfrihed.

Priser

730 kr pr. døgn. Prisen inkluderer overnatning på 3-stjernet hotel, fuld forplejning, 2×2 timers træning dagligt.

Tyskland

Så har vi også fået en fantastisk mulighed i Tyskland – 750 km fra den dansk/tyske grænse. Stedet er derfor velegnet til foreningen/klubben, der gerne vil afsted i bus.

Sportsparken
Stedet indeholder to swimmingpools – 25 og 50 meter med hver 4 baner. Udendørs er der beachvolleybane, en street bold-anlæg, atletikbane og kasteanlæg, græs og kunst græsbaner, en in-line løbebane på tværs igennem sportsanlægget, ca. 1,5 km og en strandfodboldbane. Indendørs er der 2 sportshaller (45x24m og 60×37 m), squashbaner, et bordtennisrum, en klatrevæg, bowlingbaner og fitnesscenter.

Træningsfaciliteter til gymnastik
Springgrav, forskellige barrer, balancebomme, springbane, konkurrencegulv/rytmegulv 14 x 14 m, måtter, springbord/heste, store og små trampoliner, ringe osv.

Overnatning
Der er forskellige overnatningsmuligheder af varierende standard. Men typisk er det flersengs værelser, hvor gymnasterne har rig mulighed for, at styrke det sociale fællesskab. Til lederne vil der typisk være enkelt eller dobbeltværelser med eget toilet/bad. På hver etage er der fællesrum, hvor hele gruppen kan være samlet til oplæg, informationer og fælles sociale aktiviter.

Tilbuddet indeholder:
Overnatning på flersengsværelser – ledere i en enkelt eller dobbeltværelse (afhængigt af tilgængelighed) med eget bad / toilet og TV., Fuld forplejning, 2 x træning dagligt (tider skal aftales på forhånd), Mod betaling kan stedets øvrige faciliteter benyttes (nogle kan være uden beregning).

Pris
655 kr. pr pers pr. døgn for børn op til 13 år
695 kr. pr person pr. døgn over 14 år

FODBOLD

HÅNDBOLD

SVØMNING

KONTAKT OS

KONTAKT OS

ALLEREDE IDAG

ALLEREDE IDAG

KONTAKT NU