GYMNASTIK2022-10-25T14:08:41+02:00

GYMNASTIK

Som kunde hos os hjælper vi hele vejen med planlægningen ned til mindste detalje.

Herunder har vi samlet et fantastisk udpluk af unikke muligheder for den perfekte træningslejr eller uforglemmelige gymnastikoplevelse. I år kan vi tilbyde endnu flere europæiske destinationer i lande med stolte og fantastiske gymnastikkulturer. Vi samarbejder med dygtige partnere, som har lang erfaring med at sammensætte de bedste løsninger, som passer til jeres ønsker og behov.
Tag kontakt til os, hvis I ønsker et godt og uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at skabe den perfekte ramme om jeres næste tur.

Frankrig

TRÆNINGSLEJR TÆT PÅ PARIS

20 km udenfor Paris ligger dette multisportscenter. Her er haller til håndbold, volleyball og basketball. Udendørs baner til fodbold og rug

by. Derudover en kæmpe indendørs atletikhal med løbebane, springgrav osv. Ikke mindst har sportscenteret en 690 m2 stor gymnastikhal med måtter, redskaber osv. Multisportscenteret har også et stort fitnesscenter.

Eaubonne er perfekt, hvis man gerne vil have noget mere med hjem end gymnastikken. I nærheden ligger Disneyland og så ligger den fantastiske franske hovedstad bare 20-30 min. væk. Her er mulighed for shopping, madoplevelser og selvfølgelig kulturelle og arkitektoniske seværdigheder i verdensklasse. Vi sørger for, at I har en guide med hele vejen. Vi kan arrangere en rundtur I byen med en dansktalende guide, hvis I ønsker det. Men der er selvfølgelig også mulighed for at opleve byen på egen hånd.

Multisportscentreret har egne værelser og spisefaciliteter, så alt er samlet et sted. Maden er tilpasset hårdtarbejdende sportsfolk – sund med masser af kulhydrater og proteiner. Overnatningen foregår på værelser med eget bad og toilet.

PRIS 

Fra 595 kr. pr person pr døgn

Incl. Overnatning, forplejning og træning

FRANKRIG MED ET TYSK TVIST

 kanten af Tyskland, I den smukke franske region Alsace ligger Mulhouse. Regionen har gennem historien været skiftevis  tyske og franske hænder. Dette har haft en kolossal påvirkning  hele regionenResultat ses I bland andet arkitekturen, madkulturen og bynavnene Påvirkningen ses også I Mulhouse, som ligger bare 1000 km fra den dansk/tyske grænse.  

byen er det muligt at slentre rundt i de hyggelige gadertage  veteranbilmuseum eller i zoologisk den anden side af grænsen I Tyskland – ca. 90 km fra Mulhouse ligger Tysklands største forlystelsespark Europa-Park, som fint kan være den perfekte afslutning  træningslejrennår I kører hjem. 

gymnastikcenteret i Mulhouse er udstyret hentet hos Gymnova og Dima, hvilket sikrer høj kvalitetsikkerhed og perfekte udfoldelsesmuligheder under træningslejren. I har alle tænkelige faciliteter og redskaber stillet til rådig under opholdetUdover masser af plads til gymnastiktræningen er der også et veludstyret fitnesscentersom kan benyttes under opholdet.  

Overnatningsstedet er hyggeligt og med dejlig gårdhaveVærelserne har eget toilet og bad. Forplejningen foregår I stedets restaurant, hvor maden serveres som buffet. 

PRIS  

Fra 670 kr pr person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

KÆMPE TRÆNINGSCENTER I NORDFRANKRIG 

I Nordfrankrig tilbyder vi et af Europas største gymnastikcentre med masser af træningsmuligheder. 
Centeret er opdelt i forskellige afdelinger. I den største afdeling findes alle tænkelige remedier til redskabsgymnastik – herunder tumblingbaner. Derudover er der en sal med trampoliner, en stor sal til rytmisk gymnastik og endelig en sal til dans/aerobic.  Centeret indeholder også fitnesscenter og restitutionsområde.  

Hotellet er placeret 5-10 minutters kørsel fra træningsfaciliteterne. Her er 2-3 personers værelser til udøverne og mulighed for enkeltværelser til lederne. Alle værelser er med eget badeværelse, TV og fri wifi. 

På ud- eller hjemrejsen kan vejen ligges forbi Belgiens hovedstad Bruxelles. Bruxelles er hovedsæde for NATO og mange af EU-institutionerne, inklusive EU-Kommissionen og er det ene af Europa-Parlamentets to mødesteder. Fra Arques er der ca. 50 km til Dunkerque. Byen er kendt for D-dag, de allieredes landgang under 2. verdenskrig. Der findes museer og historiske monumenter  stranden og i byensom markerer landgangenByen er derfor et oplagt besøghvis man ønsker lidt kulturel adspredelse.

PRIS 

Fra 719,00 kr pr person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

 

TOPCENTER I BUNDEN AF FRANKRIG

Helt nyt og et af de største træningscentre for gymnaster i FrankrigDerfor er det helt naturligt også et af samlingspunkterne for eliten – både til træningopvisning og konkurrence. 

Her er plads til den store skole eller forening med mange gymnastersom ønsker at  de dygtigste i bedene. 

Centeret har forskellige sale til forskellige former for træningUdstyret er de nyeste redskaber og måtter fra Gymnova 

Der er flere forskellige muligheder for overnatning alt efter jeres forventninger. Der er mulighed for at bo  lækkert nærliggende hotel I dobbeltværelser eller  hostel, her er værelserne med køjesengehvor det sociale fællesskab virkelig kan sættes i spil. 

Centeret er beliggende I udkanten af Toulouse og tæt  lufthavnen. Men er I mange afsted anbefaler vi altid at køre I bus. Det er praktisk I forhold til at komme rundt under opholdet og  er det som regel også del billigere end at flyve sig frem. 

Toulouse ligger I det sydlige FrankrigByen er kendt for de smukke rødstensbyggede huse og har fået tilnavnet “Den lyserøde rose”. Men byen er mest kendt for flyfabrikken Airbus, som har sit hovedsæde I byen. 

PRIS

Fra 825 kr pr person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

  

GYMNASTIK PÅ FODEN AF PYRENÆERNE

Stort sportskompleks, der har specialiseret sig i mange idrætsgrene. Der er derfor rig mulighed for alternative aktiviteternår der er pause fra gymnastikken. Der er bl.asvømmehal med vandrutsjebane, spa og sauna. Derudover er der fitnesscenter med meget forskelligt udstyr. Udenfor disponeres der over fodboldbaner, atletikstadion, golfbane og mange tennisbaner.
Den 600 m2 store gymnastik hal er udstyret med redskaber og måtter fra Gymnova 

Overnatning foregår  4-mands værelser med køjesenge. Dobbelt- og enkeltmands værelser kan tilkøbes. I alt er der ca. 100 sengepladser til overnattende atleter. Til alle måltider er der en stor varierende buffet tilpasset sportsfolk, der serveres I et af kompleksets to restauranter.  

Udenfor døren er Pyrenæerne kun et øjeblik vækhvis man har lyst til at udforske dem. Her er masser af aktivitetsmuligheder og flotte udkigsposter. De smukke franske atlanterhavskyster kan nås   20-25 minutter. De Sydfranske kyster er helt fantastiskesærligt om sommeren er der masser af liv og gode oplevelser I vente. Hagetmau skal prøveshvis man ønsker at give gymnasterne en oplevelser udover det sædvanligesom de garanteret ikke har prøvet før. 

PRIS 

Kontakt os for et tilbud 

 

 

SPEKTAKULÆRE OMGIVELSER  

Måske vores smukkeste destination. det sydøstlige hjørne af Frankrig – lige ved en af Centraleuropas største ferskvandssøer, Genevesøen ligger denne spektakulære perle. Her er den skønneste natur – en oplevelse for øje og sjæl. Det er meget oplagt at pakke vandreskoene med i rejsetasken for at   opdagelse og nyde den fantastiske bjergrige natur, når der er pause fra gymnastiktræningen.  

Stedet har rigtig gode faciliteter til gymnastik. Her er blandt andet 3 tumbling banertrampoliner og masser af andet udstyr. I alt disponeres der under tag over 1750 m2,  der er rigeligt plads – også til den store forening eller efterskole. Der er også tilknyttet et fitnesscentersom kan bruges til styrketræning eller genoptræning af skadede gymnaster. 

Fritiden kan  med afslapning i spa og poolområdethvis man foretrækker at blive indendørs fremfor at tage  tur I bjergene eller nyde en gåtur langs Genevesøens promenade. 

Overnatning og indlogering foregår i små hyggelige lejligheder med egen altan eller terrasse. Her er to soverum, fint badeværelse og mindre køkken. 

Book altid i god tid er I sikre , at der er plads. 

Pris 

Fra 699,00 kr pr person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

 

DEN FRANSKE RIVIERA

Kystbyen Antibes ligger i det sydøstlige Frankrig ved Middelhavet – mellem de mere kendte byer Cannes og Nice.

Byen har et rigt og levende maritimt miljø, der er altid meget aktivitet ved havnen. Langs kysten er der lange, flotte badestrande, som er særdeles velbesøgt af turister i de mange dejlige sommermåneder. Her er også masser af restauranter, barer og caféer.

Bykernen er præget af de tidligere besættere fra det græske og romerske rige, hvilke har efterladt flotte arkitektoniske bygninger. Derudover har byen også flere interessante museer.

Byen har gode og moderne sportsfaciliteter til mange forskellige idrætsgrene, hvilket betyder at byen er brugt af mange til træningslejre og forberedelse.

Til gymnastik er der to store centre, som rummer mange forskellige redskaber og faciliteter, hvilket giver mulighed for at udøve de fleste discipliner.

Overnatningen foregår på lækkert hotel med udendørs pool. Værelserne har eget bad og toilet. På værelserne er der også Tv og fri internet.

Kontakt os for at høre om mulighederne

 

PERFEKT TIL TEAMGYM
Fameck ligger tæt på byen Metz i nordøstlige Frankrig, hvilket betyder at køreturen er forholdsvis kort.
Gymnastikcenteret er veludstyret og med alt nødvendigt udstyr til bl.a. TeamGymnaster. Her er bl.a. airtrack, store trampoliner og meget andet.
Indkvartering foregår på fint hotel (10 km fra gymnastikcenteret = nødvendigt med transport i egen bus).
I området er der mange muligheder for alternative aktiviter:
» Spa center (sauna, hammam og afslapning)
» Zoologisk have
» Forhindringsbane i træerne
» Trampolin Park

Kontakt os for at høre om mulighederne

 

Spanien

Vores gymnastikcenter i Manresa ligger ca. 70 km fra lufthavnen i Barcelona, det er hurtigt og nemt at komme tilFaciliteternecenteret er godkendt af FIG og bruges ofte til stævner og konkurrencer. I centeret er der udstyr i form af springgravmåtterredskaber osvsamt forskellige sale til mange former for træning. 

Overnatning og forplejning foregårdejlige hotellejligheder af høj standard. Her er køkkenområdeeget bad og toilet.   

pauserne mellem træningerne tilbyder Manresa flotte udkigspostersom er ethvert postkort værdigtDerudover er der i området smukke grotter og huler der bare kalder  at blive udforsket

GYMNASTIK, NATUR OG KULTUR

Hvis turen skal være smuk og eksotisk, så kan vi anbefale et ophold i Catalonien – nær smukke Barcelona. Destinationen er særdeles velegnet, hvis man gerne vil have behagelige temperaturer, specielt i vinterhalvåret. 

Med en befolkning på mere 1,5 millioner er Barcelona en storby med mange impulser, men bevarer samtidig sin egen identitet og den særlige olympiske ånd, som man mærker manges steder i byen. Barcelona er nem at forelske sig i. Flotte seværdigheder, strand og meget hyggelig atmosfære og så ligger den fantastisk ud til Middelhavet.   

Vores gymnastikcenter ligger I Manresa – ca. 70 km fra lufthavnen I Barcelona,  det er hurtigt og nemt at komme tilFaciliteterne I centeret er godkendt af FIG og bruges ofte til stævner og konkurrencer. I centeret er der udstyr I form af springgravmåtterredskaber osvsamt forskellige sale til mange former for træning. 

Overnatning og forplejning foregår I dejlige hotellejligheder af høj standard. Her er køkkenområdeeget bad og toilet.   

pauserne mellem træningerne tilbyder Manresa flotte udkigspostersom er ethvert postkort værdigtDerudover er der i området smukke grotter og huler der bare kalder  at blive udforsket.   

PRIS 

Fra 580 kr pr person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

 

  

Grækenland

Loutraki er en dejlig badeby, der ligger ud til den smukke Korintiske Bugt. Her er lækkert året rundt.

Sportsresortet favner rigtig mange sportsgrene. Faciliteterne er i top og bruges derfor af hele den græske elite. Mange udenlandske sportsudøvere har også fundet denne perle, så man kan næsten altid være sikker på, at træne side om side med nogle af verdens bedste sportsfolk.

Den indendørs hal har masser af forskelligt udstyr til de forskellige grene af gymnastikken. Kort sagt – her er alle muligheder.

STORT SPORTSRESORT TÆT PÅ ATHEN 

Loutraki er en dejlig badeby, der ligger ud til den smukke Korintiske Bugt. Her er lækkert året rundt. Sportsresortet favner rigtig mange sportsgrene. Faciliteterne er i top og bruges derfor af hele den græske elite. Mange udenlandske sportsudøvere har også fundet denne perle, så man kan næsten altid være sikker på, at træne side om side med nogle af verdens bedste sportsfolk. Den indendørs hal har masser af forskelligt udstyr til de forskellige grene af gymnastikken. Kort sagt – her er alle muligheder. I pauserne for træningen kan man benytte stedets andre muligheder, opleve den smukke græske natur eller besøge Athen. Loutraki ligger en times kørsel fra Athen 

Hotellet har 55 værelser med plads til mellem 2 og 16 personer på hver. Hotellets store restaurant tilbyder måltiderne som spændende buffetter, så maden let kan tilpasses aktivitetsniveauet. 

På området er et kæmpe fitnesscenter tilgængelig for vores gæster. 

På forespørgsel kan andre aktiviteter såsom klatring, bueskydning, vandring eller mountainbiketure arrangeres og endda en tur på stedets paintballbane er en mulighed. 

Men Grækenland er også fyldt med historiske monumenter, naturskønne perler og kulturskatte, så vi anbefaler et indslag på turen i det perspektiv, som et kulturelt alternativ til de mange fysiske træningsoplevelser på resortet. 

PRIS 

Kontakt os for et tilbud 

         

 

Slovenien

Det moderne olympiske og nationale gymnastikcenter i Ljubljana blev primært bygget for at udvikle slovensk elitegymnastik.

Centeret sikrer fremragende træningsforhold og mulighed for at organisere konkurrencer på højeste internationale og nationale plan.

Komplekset har fire etager. I stueetagen er der reception med bar, kontorer, omklædningsrum og en stor gymnastiksal. På første sal er der et opvarmningsområde, omklædningsrum og et fitnesscenter.

Gymnastikfaciliteterne er opdelt i en gymnastiksal med fast træningsudstyr og en hal til rytmisk gymnastiktræning, som også kan bruges til konkurrencer.

FLOTTE RAMMER I LJUBLJANNA, SLOVENIEN

Det moderne olympiske og nationale gymnastikcenter i Ljubljana blev primært bygget for at udvikle slovensk elitegymnastik. Centeret sikrer fremragende træningsforhold og mulighed for at organisere konkurrencer på højeste internationale og nationale plan.
Komplekset har fire etager. I stueetagen er der reception med bar, kontorer, omklædningsrum og en stor gymnastiksal. På første sal er der et opvarmningsområde, omklædningsrum og et fitnesscenter.
Anden sal består af to sportshaller. Tredje sal er designet til indkvartering. Det tilbydes tretten dobbelt- og to enkeltværelser, et stort konferencerum og en sauna.
Gymnastik faciliteterne er opdelt i en gymnastiksal med fast træningsudstyr og en hal til rytmisk gymnastiktræning, som også kan bruges til konkurrencer.
Indkvarteringen på tredje sal tilbyder smukke dobbelt- og enkeltværelser, der er velegnede til at rumme atleter under deres forberedelse til konkurrencer.
I tilknytning til komplekset ligger flere tennisbaner, fodboldbaner, udendørs fitnessudstyr og en klatrevæg.
Gymnastikcenteret ligger kun 2,4 km fra centrum af Ljubljana, 30 km fra lufthavnen Ljubljana.

PRIS 

Kontakt os for et tilbud 

 

Kroatien

Gymnastiksportshallen i Zadar er 30 x 18 meter lang og 9 meter høj. Sportshallen åbnede i 2017.

Hallen er udstyret med alt det, der er nødvendigt for at gennemføre en god træningslejr.
I samme sportskompleks ligger også 6-baners atletikbane, 1300 meter løbebane og en træningspark. Der er også 25 meter indendørs pool, sportshal, fodboldbaner, atletikbane med alle discipliner og fitnesscenter.
Indkvarteringen ligger kun 500 m fra sportshallen.
STORT SPORTSKOMPLEKS MED NY GYMNASTIKHAL
Gymnastiksportshallen i Zadar er 30 x 18 meter lang og 9 meter høj. Sportshallen åbnede i 2017.
Hallen er udstyret med alt det, der er nødvendigt for at gennemføre en god træningslejr. Udstyr: Mest Spieth (90%), Elan og Gymnova.
Bl.a. er følgende gymnastiktræningsfaciliteter tilgængelige:
– Gulv 12 x 12 m, bane (fjeder) lang 14 m
– Trampolin
– Airtrack
I samme sportskompleks ligger også 6-baners atletikbane, 1300 meter løbebane og en træningspark. Der er også 25 meter indendørs pool, sportshal, fodboldbaner, atletikbane med alle discipliner og fitnesscenter.
Indkvarteringen ligger kun 500 m fra sportshallen.

PRIS 

Kontakt os for et tilbud 

 

Slovakiet

Masser af muligheder for alle tænkelige sportsgrene. Her kan alle komme på træningslejr. Der er super gode faciliteter til 17 forskellige idrætsgrene. Derudover er der et vandland, som kan bruges til sjov og afslapning. 

Centeret er et af Europas største og bruges af hele den slovakiske elite. Det er placeret ca. 30 km fra hovedstaden Bratislava og 1 time og 30 minutter fra lufthavnen i Wien, Østrig. Begge byer er oplagte udflugtsmål mellem træningerne eller som flyforbindelse fra Danmark. 

Samorin har et stort og moderne gymnastikcenter. Her er alt tænkeligt udstyr og faciliteter til ambitiøse gymnaster, der stiller store krav.  Sportscenteret i Samorin kan bruges af elite og bredde gymnastikforeninger, samt den sportsglade efterskole. 

SLOVAKIETS TOPIDRÆTSCENTER 

Masser af muligheder for alle tænkelige sportsgrene. Her kan alle komme på træningslejr. Der er super gode faciliteter til 17 forskellige idrætsgrene. Derudover er der et vandland, som kan bruges til sjov og afslapning. 

Centeret er et af Europas største og bruges af hele den slovakiske elite. Det er placeret ca. 30 km fra hovedstaden Bratislava og 1 time og 30 minutter fra lufthavnen i Wien, Østrig. Begge byer er oplagte udflugtsmål mellem træningerne eller som flyforbindelse fra Danmark. 

Samorin har et stort og moderne gymnastikcenter. Her er alt tænkeligt udstyr og faciliteter til ambitiøse gymnaster, der stiller store krav.  Sportscenteret i Samorin kan bruges af elite og bredde gymnastikforeninger, samt den sportsglade efterskole. 

Hotellerne har tilsammen fire gode restauranter, hvor grupper på træningslejr tilknyttes. Måltiderne på restauranten serveres som buffet, så man selv kan sammensætte kosten. Stedet råder over 282 værelser, så der er plads til alle.  

PRIS 

Kontakt os for et tilbud 

Tjekkiet

Vores destination er et rigtigt sportshotel. Her er træningsfaciliteter i form af sportshal og fitnesscenter. Lige i nærheden ligger også en fin svømmehal og bowlingcenter, som kan benyttes under opholdet mod betaling. 
Sportshotellet er derfor oplagt til den gode træningslejr indenfor flere sportsgrene, afhængig af forventninger til gymnastikfaciliteter, så kan disse eventuelt forefindes på en nærliggende lokation. 

Da hotellet ikke er  stort er det muligt at booke alle værelser, så man kan opholde sig uforstyrret og hygge sig sammen uden at være til gene for andre gæster.  Der er flersengsværelser til gymnasterne og enkeltværelser til ledernehvis det ønskes. 

SPORT OG SEVÆRDIGHEDER I PERFEKT KOMBINATION

Prag har det hele. Flot historisk bykerne med masser af spændende bygninger. Derudover er byen beriget med masser af kunst og kultur. Prag er også synonym med øl og gode madoplevelser. 

Vores destination er et rigtigt sportshotel. Her er træningsfaciliteter i form af sportshal og fitnesscenter. Lige i nærheden ligger også en fin svømmehal og bowlingcenter, som kan benyttes under opholdet mod betaling.  Sportshotellet er derfor oplagt til den gode træningslejr indenfor flere sportsgrene, afhængig af forventninger til gymnastikfaciliteter, så kan disse eventuelt forefindes på en nærliggende lokation. 

Da hotellet ikke er  stort er det muligt at booke alle værelser, så man kan opholde sig uforstyrret og hygge sig sammen uden at være til gene for andre gæster.  Der er flersengsværelser til gymnasterne og enkeltværelser til ledernehvis det ønskes. 

Hotellet ligger et stykke fra centrum, men transporten er nem og hurtig med egen bus eller offentlig bus/metro. I centrum af byen kan vi bland andet arrangere byvandring med dansktalende guide eller en spændende tur  Skodas fabrik eller museum. 

PRIS 

Fra 550 kr pr person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

 

Tyskland

Man skal ikke længere end lige over grænsen for at finde vores nærmeste destination i Tyskland. Flensborg ligger smukt ud til Flensburg fjord. Det maritime miljø omkring havnen er fantastisk og altid et besøg værd. Byen er kendt for sin lange hyggelige gågade og masser af grænsehandel.  

Wanderup udenfor Flensborg ligger vores charmerende træningscenter med masser af udstyr til alle former for gymnastik. 

Udenfor centeret er der en stor græsplænesom kan benyttes til hygge og leg. Her er også bålpladsudendørs sauna og dejlig badesø 

GYMNASTIKCENTER TÆT PÅ FLENSBORG 

Man skal ikke længere end lige over grænsen for at finde vores nærmeste destination i Tyskland. Flensborg ligger smukt ud til Flensburg fjord. Det maritime miljø omkring havnen er fantastisk og altid et besøg værd. Byen er kendt for sin lange hyggelige gågade og masser af grænsehandel.  

Wanderup udenfor Flensborg ligger vores charmerende træningscenter med masser af udstyr til alle former for gymnastik. 

Udenfor centeret er der en stor græsplænesom kan benyttes til hygge og leg. Her er også bålpladsudendørs sauna og dejlig badesø 

Der er forskellige muligheder for overnatning og indlogering. I gymnastikcenteret er der senge til 12 udøvere og et værelse til lederneDerudover kan man medbringe underlag til overnatning I centerethvis I er flere. Maden tilbereder I selv i køkkenet 

Hvis man ønsker mere komfort er der også muligt at bo  hostel I Flensborg, hvor måltiderne også serveres I stedets restaurant. Denne mulighed kræver at I har transport til rådig under opholdet, da der er et stykke til træningscenteret.  

Under opholdet anbefaler vi, at I bruger en halv dag I Flensborg. Byen har mange forskellige kulturelle oplevelser og er rigtig hyggelig at bevæge sig rundt i. 

PRIS 

Fra 495 kr pr dag  pr person  

Danmark

I Jylland har vi flere muligheder for at afholde den perfekte træningslejr. Vores centre indeholder gode faciliteter til træning og hyggeligt samvær. Centrene er moderne og personalet er vant til at betjene sportsfolk i alle aldre. Forplejningen er i top og der er altid et stort udvalg.

Overnatningen foregår på flersengsværelser for gymnasterne og enkelt/dobbeltværelser til lederne på turen.

NÆSTEN ALT UNDER ÉT TAG 

Mellem Ribe og Kolding findes dette unikke center. Her kan man både få opfyldt ønskerne om gode træningsfaciliteter og masser af fine muligheder for at lave aktiviteter mellem træningerne.  

Indendørs i centeret findes to håndboldhaller, skydebane, svømmehal, fitnesscenter, bowlingbaner, billard, bordtennisborde og biograf.  Udenfor er der padelbaner, tennisbaner, legeplads, minigolf og fodboldbaner. Nogle af aktiviteterne er en del af opholdet, mens andre kan benyttes mod en mindre betaling, hvis de er ledige. 

Svømmehallen råder over et bassin på 25 meter, samt masser af afslapningsmuligheder i form af sauna, tyrkisk bad, tylarium, koldvandskar og spa til de trætte og restitutionstrængende kroppe. 

Til gymnastik disponerer centeret over en ny springgrav med 2 madrasser & 2 store trampoliner. 

Overnatningen foregår i lækre nybyggede sovesale, værelser og hytter. Udøverne indlogeres i rum med plads til mange, mens de lederne sover i enkelt eller dobbeltværelser. I alt råder stedet over 95 sengepladser, samt muligheder for overnatning på den nærliggende skole, hvis I tager hele klubben med. 

 PRIS

Priser fra 399,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

 

POPULÆR DESTINATION NÆR GRÆNSEN TIL TYSKLAND 

  • Flying Superkids, de flyvende gymnaster fra Århus er faste gæster i Skærbæk.

Bare 30 km fra den tyske grænse ligger dette fantastiske sportscenter. Centeret er udstyret med alt hvad man behøver, for at afvikle den perfekte træningslejr.  Sportscenteret består af 2 sportshaller, fitnesscenter og svømmehal Svømmehallen disponerer over et 25 meters bassin med 6 baner og vippe. 

Som adspredelse fra træningen kan centeret også tilbyde flotte bowlingbaner og Gokart i nærheden. Aktiviteter der altid er populære og er med til at skabe gode oplevelser og binde holdet sammen. 

Derudover er der ikke langt til Danmarks ældste by Ribe, ferieparadiset Rømø, samt Nationalpark Vadehavet. I Vadehavet kan man se på sæler, opleve fænomenet “Sort sol”, tage på østerssafari eller bare nyde den billedskønne natur, der er særdeles velegnet til fotominder.  

Overnatningen foregår i lækre ferielejligheder med plads til 7 personer. Her er eget bad og toilet, samt veludstyret køkken. Køkkenet kan bruges til det lille mellemmåltid, mens dagens tre store måltider serveres i centeret. 

Centeret har stor erfaring med mad til mange og ernæringsbevidste sportsfolk. Derfor er maden altid en god oplevelse.  

PRIS

Priser fra 429,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

AKTIVT SPORTSCENTER OG MØDESTED, DER BEVÆGER OG FORBINDER MENNESKER – HELT NATURLIGT

Her er høj kvalitet øverst på dagsordenen. Personalet er professionelt og nærværende, så man kan koncentrere sig om træningen og dyrke de sociale fællesskaber. I Varde er alt samlet på et sted, hvilket giver en rigtig god oplevelser. Det er nemt at komme til fra alle steder af landet.
Centeret har masser af faciliteter – inde og ude. Indendørs er der bl.a. to håndboldbaner. Mellem træningerne er der flere forskellige muligheder for afslapning og hyggeligt samvær., bl.a. bowling og wellness. Wellness afdelingen har udendørs spa og pool. Indenfor i svømmehallen er der to bio- og infrarøde saunaer. 

I foråret 2021 bliver det nye sportshotel færdigt, hvilket betyder at centeret får 22 lækre værelser og 116 sengepladser.  

PRIS

Fra 525,00 kr. pr. person pr døgn 

Incl. Overnatning, forplejning og træning 

FODBOLD

HÅNDBOLD

SVØMNING

KONTAKT OS

KONTAKT OS

ALLEREDE IDAG

ALLEREDE IDAG

KONTAKT NU