FODBOLD2024-02-14T09:50:41+01:00

FODBOLD

Som kunde hos os hjælper vi hele vejen med planlægningen ned til mindste detalje.

En tur kan have forskellige formål og behov. Derfor har vi sammensat forskellige muligheder, der passer til jeres forventninger.  

 

Træningslejre 

Hvis I ønsker at optimere holdet – individuelt og kollektivt, så skal I på træningslejr. Træningslejren giver mulighed for at træne og spille kampe mod nøje udvalgte hold, som matcher jeres niveau. 

Træning og kampe foregår på gode baner i nærheden af overnatningsstedet. Vi forsøger altid at samle jeres aktiviteter, så I kun skal fokusere på det sportslige. 

 

Oplevelser med fodbold 

Det bliver stadig mere populært at tage med holdet eller skolen til en pulserende storby, hvor byens mange tilbud kan opleves. Det kan være kultur, historie eller shopping i kombination med en uforglemmelig fodboldoplevelse. I kan enten tage på stadionbesøg, træne og spille kampe mod lokale hold, eller se en topkamp i Champions League eller de nationale ligaer – vi sørger for billetterne til kampen. 

 

Turneringer 

For spillerne er det altid en stor oplevelse, at komme ud i Europa og spille mod hold fra andre lande og andre fodboldkulture. Det er sjovt og anderledes. 

Vi har et bredt udvalgt, der passer til ethvert hold – både bredde og elite. Derudover har vi muligheder på mange forskellige tidspunkter af året og i mange forskellige lande.  

Til nogle af turneringerne arrangerer vi fælles transport fra Danmark. Det er både hyggeligt at køre med spillere og ledere fra andre klubber, men det er også medvirkende til at holde priserne nede. For at få den billigst mulige pris, er det vigtigt at fylde busserne helt op. 

 

Kombiner ovenstående 

Vores muligheder kan sagtens kombineres. Tag på træningslejr forud for en spændende turnering, så I bliver optimalt forberedt.  

Det er også muligt at besøge en storby i kombination med en træningslejr, eller som det perfekte punktum efter en hård turnering med mange kampe og meget fokus på fodbold. 

 

Klubtur 

Spillerne synes det er fantastisk at være afsted med en masse andre fra klubben.  

Gennem fælles oplevelser får man en større samhørighed i klubben og på tværs af holdene, hvilket giver glæde, lyst til at spille fodbold og et kæmpe engagement, som vil komme til udtryk, når der skal løses store og små opgaver i klubben. Hvis man kender hinanden godt, så har man også lyst til at bruge mange timer sammen. 

Skab derfor en god tradition i klubben ved at tage på en årlig klubtur, hvor der er fokus på det sociale fællesskab og store oplevelser sammen. 

 

Kontakt os for at høre om vores muligheder. 

Spanien

Hvis turen skal være smuk og eksotisk, så kan vi tilbyde ophold på flere af de kendte spanske rejsedestinationer; Barcelona, Tenerife, Lloret de Mar, Callella og Mallorca. Udover at være særdeles turistvenlige, så er der også gode faciliteter til alle former for træning og afslapning. Destinationerne er særdeles velegnet, hvis man gerne vil have behagelige temperature, specielt i vinterhalvåret.

Storbyen med storholdet og de mange store seværdigheder 

I Barcelona får man det hele, derfor er byen så nem at forelske sig i. Her er kultur, fascinerende arkitektur, fantastisk mad og masser af spændende butikker.  

Barcelona er selvfølgelig også lig med sport i topklasse. Særligt byens stolte fodboldhold, der har vundet alle verdens titler mange gange er et besøg værd. Enten til kamp eller rundvisning på stadion.  

Vi har aftaler I den anden topklub i byen FC Espanyol, hvor man kan besøge deres akademi eller få en træning med deres mange dygtige ungdomstrænere. 

Overnatningen foregår på et lækkert sports hostel i centrum af byen, som er vant til sportsfolk og unge mennesker. Træningsbanerne ligger lige udenfor centrum. 

PRIS

Fra 649,00 kr. pr. person pr døgn 

 Lækre faciliteter til træning og afslapning 

Området er beliggende nord for Barcelona og er kendt for de skønneste badestrande 

Her finder man flotte træningsforhold, og hoteller af høj standard. Da området er kendt for sin turisme i højsæsonen efterlader det rigtig gode faciliteter udenfor sæsonen til sportsfolk. Hotellerne er selvfølgelig med udendørs svømme- og badebassiner. Derudover er der kort afstand til lækker strand.  

Fodboldbanerne ligger i gå/løbeafstand fra hotellet, så der er således ikke brug for transport for at komme frem og tilbage. 

Opholdet kan kombineres med en tur til Barcelona, hvor der er masser af seværdigheder og topfodbold. Nou Camp kan også besøges selvom FC Barcelona ikke spiller hjemme. Her er der mulighed for stadionrundvisning eller shopping i klubbens kæmpe fanbutik. 

Vi har også aftaler I FC Espanyol, hvor man kan besøge deres akademi eller få en træning med deres mange dygtige ungdomstrænere. 

Badelandet udenfor byen er også en heldagstur værd.  

Fra Costa Brava er ca. 100 km til lufthavnen i Barcelona. 

PRIS 

Fra 499,00 kr. pr. person pr døgn 

Toptræningsfaciliteter til alle hold 

Træningscenteret på Tenerife er det bedste sportscenter på De Kanariske Øer. Centeret har allerede haft besøg af over 20.000 hold fra hele verden indenfor alle typer af sportsgrene. Hvert år vender mere end 20 professionelle fodboldhold tilbage – år efter år. 

Tenerife har et dejligt klima året rundt. Med en snit på 340 solskinsdage om året, så er der nærmest garanti for godt vejr. 

Der er flere overnatningsmuligheder – alt efter budget. Fuld forplejning er inkluderet og serveres i hotellernes restauranter. 

Her er to fodboldbaner i fuld størrelse og et område designet til målmandstræning. Derudover er der masser af andre sportsfaciliteter og bassiner til afslapning. 

Træningscenteret på Tenerife er det bedste sted for dem, der bare ikke kan få sport nok.  

PRIS 

Fra 899,00 kr. pr. person pr døgn 

Lækker kunststofbane i dejlige omgivelser 

San Jordi ligger på den sydlige del af Mallorca. Her er der altid dejligt. Fantastiske strande og lækkert badevand.

Træning og kampe foregår på en nylagt kunststofbane. Hvor også trænerlegenden Vincente Del Bosque årligt afholder fodboldskole for børn og unge. Indkvartering foregår på lækre hoteller i nærheden. Der er mange at vælge i mellem. Hotellerne har pools og træningscenter.

Destinationen er god det meste af året. I foråret og efteråret er klimaet meget behageligt. Om sommeren er det varmt, så det kan anbefales at slutte træningen med en dukkert i det dejlige badevand.

PRIS 

Kontakt os for at høre om mulighederne 

Corallejo – perfekt i vinterhalvåret
Når det er koldt i Danmark er det helt rimeligt at flygte til varmere himmelstrøg. Den spanske ø Fuerteventura er en del af De Kanariske Øer, som ligger ud for den afrikanske kyst og derfor meget populær som rejsemål og oplagt til træningslejr i de kolde vintermåneder.  Rejsetiden med fly er ca. fem timer fra Danmark – og hele turen værd. Her er virkelig dejligt.
Landskabet er helt unikt. På bare en kort køretur kan man opleve vulkanlandskab og ørkenlandskab, som er skabt af sand, der er blæst ud på øen fra Sahara.
Fuerteventuras strande er fantastiske og badevandet er virkelig lækkert.
Fodboldbanen er med kunststofgræs, der sikrer perfekt underlag, selvom der ikke kommer meget regn på øen.
Indkvartering på hotel i nærheden, hvor spillerne bor på flersengsværelser.
Pris
Kontakt os for at høre om mulighederne

Italien

Hvis turen skal være smuk og eksotisk, så kan vi tilbyde ophold på flere af de kendte spanske rejsedestinationer; Tenerife, Lloret de Mar, Callella og Mallorca. Udover at være særdeles turistvenlige, så er der også gode faciliteter til alle former for træning og afslapning. Destinationerne er særdeles velegnet, hvis man gerne vil have behagelige temperature, specielt i vinterhalvåret.

Udover de kendte feriesteder, så er Barcelona også en mulighed. Her er fodbold og håndbold på aller øverste niveau. Byen er i sig selv et besøg værd. Flotte seværdigheder, strand og meget hyggelig atmosfære. Vi tilbyder hoteller der kan rumme hele skolen eller mange hold, hvis I gerne vil samlet afsted.

Fransiscos Tottis fodboldakademi
Rom er den perfekte destination, hvis I skal opleve fodbold i topklasse
Her samarbejder vi med selveste Fransisco Totti. Han ejer et fodboldakademi i udkanten af byen.
På akademiet kan man blive trænet af nogle af Italiens bedste trænere. Træningen vil bestå af individuel teknisk træning.
Derudover er der mulighed for at leje baner til træning/kamp og spille mod Akademiets hold
På banerne er der installeret videokamera, så kampene kan optages og tages med hjem.
Indkvartering på nærliggende campingplads med lejligheder/mobilhomes eller på hotel tættere på centrum.

Tag gerne forældrene med, der er masser af muligheder for dem også.

Pris

Kontakt os for at høre om mulighederne

LÆKKERT SPORTSCENTER PÅ ØSTKYSTEN

Mellem Venedig og Trieste i det nordlige Italien ligger denne fantastiske destination. Det er super oplagt at benytte stedet, hvis træningslejren skal være i Italien i de kolde mørke danske måneder, da det varme og milde vejr strækker sig over en længere periode sydpå. Placeringen i det nordlige Italien er også med til at gøre transporten overkommelig. 

De gode sportsfaciliteter bruges af mange nationale og internationale hold. Banerne er velplejede og klar til gode træninger og spændende kampe.

Der er fitnesscenter, sauna, tyrkisk bad og massagerum på stedet, som kan bruges på fysisk træning og restitution.  

Overnatningsmulighederne er mange, da byen om sommeren huser masser af tilrejsende turister. Uanset om I er mange eller få, så finder vi de rette overnatningsfaciliteter til jer, hvor der er sørget for fuld forplejning. 

Som kontrast til træningen anbefaler vi, at I besøger Venedig, som regnes for en af de smukkeste byer i verden, særligt hvis I vælger at rejse udenfor de traditionelle feriemåneder, da Venedig er særdeles velbesøgt af turister fra hele verden. 

Sportsresort i Norditalien 

Lækkert sportsresort i regionen Piemonte, som henvender sig til en lang række idrætsgrene, men primært er der rigtig gode træningsforhold for fodboldspillere. 

Stedet har fem baner tilknyttet, hvoraf to er kunstgræs. 

Serie B klubben Novara Calcio benytter sig af faciliteterne, derfor er træningsforholdene også professionelle. Alle faciliteter er opdaterede og vedligeholdes regelmæssigt.   

Restauranten serverer fremragende mad og er kendt for sine lokale specialiteter. Et moderne udstyret fitnesscenter er placeret direkte på hotellet. Wellnessområdet inkluderer bl.a. en swimmingpool, jacuzzi, tyrkisk bad, sauna og et afslapningsområde.  

Afstanden til storbyerne Torino og Milano er forholdsvis kort og kan nemt besøges under opholdet. 

I fritiden er der mulighed for at prøve kræfter med Go-cart i Mirabella Indoor Karting eller en hyggelig aften i det lokale bowlingcenter. 

PRIS 

Fra 699,00 kr. pr. person pr døgn 

Frankrig

Træn og spil imod de bedste

Paris, Nice, Nantes, Besancon og Mulhouse er nogle af de mange destinationer vi kan tilbyde i fantastiske Frankrig. Vi tilbyder oplevelser fra øverste hylde, både på og udenfor banerne. På banen foregår træning og kampene i flottefranske omgivelser – vi hjælper selvfølgelig med at arrangere træningskampe mod lokale klubber.

Overnatning foregår på fine hoteller eller hostels, som er specialister i overnattende sportsfolk. Her er ro og forplejning, der giver energi til mange timers træning.

Træn og spil mod de bedste 

Vi tilbyder oplevelser fra øverste hylde, både på og udenfor banerne. På banen foregår træningerne og kampene i flotte franske omgivelser – vi hjælper selvfølgelig med at arrangere træningskampe mod lokale klubber. 

Overnatning foregår på fine hoteller eller hostels, som er specialister i overnattende sportsfolk. Her er ro og forplejning, der giver energi til mange timers træning. 

Vi leverer mange muligheder for minderige oplevelser. I Paris anbefaler vi, at opholdet kombineres med kulturelle oplevelser, såsom guided tours med dansktalende guide, museumsbesøg eller smagsprøver på de mange franske fristelser. 

Derudover er det oplagt at opleve superstjernerne hos Paris SG, hvis det passer med en hjemmekamp, når I er på besøg i byen. 

PRIS 

Fra 649,00 kr. pr. person pr døgn 

Danmark

Skærbæ– stedet med masser af faciliteter  

Bare 30 km fra den tyske grænse ligger dette fantastiske sportscenter. Centeret er udstyret med alt hvad man behøver, for at afvikle den perfekte træningslejr.  

Sportscenteret består af 2 sportshaller, fitnesscenter og svømmehal med spabad. Derudover findes mødelokaler med AV-udstyr. Som adspredelse fra træningen kan centeret også tilbyde flotte bowlingbaner og Gokart i nærheden.  

Lige udenfor døren ligger de syv fodboldbaner, hvoraf den ene er en kunststofbane. Her er det også muligt at træne i vinterperioden, da lysforholdene er gode. 

Overnatningen foregår i lækre ferielejligheder med plads til 7 personer.  Derudover kan der tilbydes overnatning i sovesale, hvis I er mange eller hvis budgettet skal helt i bund. 

PRIS

Fra 499,00 kr. pr. person pr døgn 

Et væld af fritidsaktiviteter 

Mellem Ribe og Kolding findes dette unikke center.  

Her kan man både få opfyldt ønskerne om gode træningsfaciliteter og fine muligheder for at lave aktiviteter mellem træningerne.  

Der er både natur- og kunstgræsbaner tilknyttet centeret. I centeret findes to håndboldhaller, svømmehal, fitnesscenter, bowlingbaner, billard, bordtennisborde, tennisbaner, minigolf, padletbane og biograf.  

Når der er brug for restitution kan svømmehallens mange muligheder benyttes. Her findes sauna, tyrkisk bad, tylarium, koldvandskar og spa.  

Overnatningen foregår i nybyggede sovesale, hytter og værelser. Der er i alt 95 sengepladser på stedet. 

PRIS 

Fra 449,00 kr. pr. person pr døgn 

Et moderne og spændende idrætscenter i det sydvestlige Sønderjylland 

Her er der plads til hele klubben.  

Til træningslejren er der tre udendørsbaner, to kunstgræsbaner, hvoraf den ene måler 20 x 40 meter. Banen er god til teknisk træning og småspil. Alle banerne har gode lysforhold til vinter- eller aftentræning. 

Klosterhallerne består af 2 haller og en arena med plads til yderligere to håndboldbaner. 

Derudover fitnesscenter, keglebaner og udendørs tennisbaner, samt inden- og udendørs svømmebassiner.  

Overnatningen foregår i 6 personers luksushytter eller sovesale. Hytterne har udsigt til dejlige naturområder. Alle hytter har eget bad og toilet, samt køkkenafdeling. Der er mulighed for at bestille fuld forplejning eller selv lave maden i hytterne. 

Turen til Løgumkloster kan fint kombineres med en tur til Tyskland. Grænsen ligger kun ca. 20 km væk. 

PRIS 

Fra 475,00 kr. pr. person pr døgn 

Aktivt sportscenter og mødested, der bevæger og forbinder mennesker – helt naturligt. 

Her er høj kvalitet øverst på dagsordenen. Personalet er professionelt og nærværende, så man kan koncentrere sig om træningen og dyrke de sociale fællesskaber.  

Centeret har masser af fodboldbaner – kunstgræsbane og naturgræsbaner. Stort stadion med plads til 4000 tilskuere. Alle baner bliver dagligt plejet og passet. Stregerne er kridtet op med snorlige, hvide streger og græsset er dejligt grønt.  

I foråret 2021 bliver det nye sportshotel færdigt, hvilket betyder at centeret får 22 lækre værelser og 116 sengepladser.  

Mellem træningerne er der flere forskellige muligheder for afslapning og hyggeligt samvær., bl.a. bowling og wellness. Wellness afdelingen har udendørs spa og pool. Indenfor i svømmehallen er der to bio- og infrarøde saunaer. 

PRIS 

Fra 525,00 kr. pr. person pr døgn 

TRÆNINGSLEJR I NORDJYLLAND – Ideelle forhold til jeres næste træningslejr

Alt er samlet indenfor kort afstand, hvilket giver optimale betingelser. Indkvartering og træningsfaciliteter ligger indenfor indenfor 200 meters afstand.

FACILITETER
Svømmehal, flere store idrætshaller, motionscenter, crossfit center, gymnastiksal og mødelokaler.
Fodboldbaner lige udenfor døren.
PLADS TIL MANGE
Overnatningsstedet har plads til 70 gæster fordelt på 4- eller 6-mands værelser. Hvert værelse har eget bad.
Der er fællesrum til møder, afslapning og socialt samvær.


PRIS 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Sportscenter nær Aalborg 

I Nørresundby – lige udenfor Aalborg ligger dette attraktive sportscenter med masser af faciliteter.  

Her er to idrætshaller, stor Svømmehal med 50 m. bassin, to indendørs tennisbaner, fire squashbaner, boksetræningslokale, mindre fitnesscenter, udendørs boldbaner med 11 og 7 mands fodbold, beachvolley, minigolf, svævebane og mulighed for at leje MTB. 

Hver år frekventerer mere end 150 sportshold – elite og bredde dette dejlige sted. Sammenlagt med 30 års erfaring, så ved personalet altid, hvilke forventninger de skal imødekommende, når de får gæster på besøg. 

Overnatning foregår i 2-4 sengs værelser til udøverne og enkeltværelser til lederne. 

Centeret ligger tæt på Aalborg Lufthavn og færgebyerne Hirtshals og Frederikshavn. 

PRIS 

Kontakt os for en pris 

Tæt på centrum af København 

Hvis fodboldturen skal kombineres med andre aktiviteter, så er vores multihal i København det perfekte sted. I København er der mulighed for at tage i Tivoli eller på Bakken. Der er lækre, sommeråbne havnebade, hvor spillerne kan hygge sig og slappe. Derudover København alt, hvad en storby skal have af kultur, restauranter og shopping. 

Overnatningen foregår på medbragte underlag og soveposer i multihallen. Der er mulighed for fuld forplejning, som hallens sportscafé leverer. 

I multihallen er der en indendørs 8-mands kunstgræsbane, minibaner, sportshal, stort fitnesscenter og beachbaner. Lige udenfor døren ligger fodboldbanerne, hvor underlaget er naturgræs og kunstgræs. 

Tæt på hallen ligger et lækkert vandkulturhus med masser af faciliteter.     

PRIS 

Priser fra 499,00 kr. pr. person pr døgn 

Tyskland

Træningslejr på budget

I Tyskland er organiseringen altid i top, der er styr på det hele. I er derfor i sikre hænder, hvis I vælger at tilbringe turen på en af vores tyske destinationer. Tyskland er et godt valg, hvis I ønsker at benytte bus som transportmiddel og dermed holde budgettet på et minimum . Vores destinationer ligger i fin køreafstand fra den dansk/tyske grænse.

Stuttgart er hovedstaden i Baden-Wuerttemberg. Indkvartering og træningsbaner ligger i bydelen Bad Cannstatt, som er den ældste og mest befolkede bydel. Sportscentret ligger lige ved siden af ​​Mercedes-Benz Arena – hjemsted for bundesligaklubben VFB Stuttgart

 Overnatning

Pensionatet tilbyder i alt overnatning for op til 155 personer, hovedsagelig i tre- og fire personers værelser. Der er også et par dobbeltværelser til rådighed. Syv værelser er tilgængelige for kørestolsbrugere. Derudover har huset en stor spisestue, fire fællesarealer, en restaurant og to fuldt udstyrede mødelokaler.

Alternative aktivitetsmuligheder

Ved sportscenteret er der mulighed for beachvolley og skøjteløb i vintermånederne.

Overværelse af en hjemmekamp med VFB Stuttgart, hvis de spiller hjemme under jeres træningslejr. Men også en stadion rundtur, et besøg på Mercedes-Benz eller Porsche Museum er turen værd.

FODBOLDTUR I SMUKKE OMGIVELSER 

Destinationen ligger ca. 520 km. fra den dansk/tyske grænse – tæt på mange af de store Bundesligaklubber i Ruhr-området bl.a. BVB Dortmund og Schalke 04. 

Baner og overnatningsstedet ligger i skønne naturomgivelser, som sagtens kan udforskes, når der er pause i træningen og brug for andre gode oplevelser. Overnatning og spisning foregår på lækkert hotel. 

Hotellet indeholder også motionsrum og bowlingbane. 

Træningen foregår på de nærliggende baner. Her er både naturgræs og kunststofbaner. 

Det er oplagt, at kombinere turen med en topkamp i Bundesligaen hos en af de nærliggende klubber eller en rundvisning på deres imponerende stadions. 

PRIS

Fra 699,00 kr. pr. person pr døgn 

Herlige Hamborg 

Med sine næsten 2 millioner indbyggere er Hamborg en af Europas største byer. Byen er særlig kendt for den store vigtige industrihavn, som er central for Tyskland og mange andre lande i Europa. Derudover er byen kendt for sine mange farverige kvarterer, hvor der er masser af mulighed for at shoppe og have en sjov aften.

Byen har to store fodboldklubber Hamburger SV og St. Pauli. Begge klubber har været en del af den bedste række, men pt er de begge placeret i 2. bundesliga. Der er altid smæk på, når de spiller på hjemmebane og særligt, når de mødes i de indbyrdes kampe, så koger stadionerne.

På træningslejren bliver I indkvarteret i Tornesch, som ligger ca. 15 km udenfor centrum af Hamborg. På overnatningsstedet er der værelser med to og tre senge.

Træningsbanerne ligger i kort afstand fra overnatningsstedet, det er dog nødvendigt at have bus til rådig under opholdet til transporten.

Under opholdet er det muligt at træne og spille kampe mod lokale hold.

Vi anbefaler en stadionrundtur på Hamburger SVs imponerende hjemmebane Volksparkstadion, samt en hjemmekamp med St. Pauli eller Hamburger SV, hvis holdene spiller hjemme, når I er på besøg.

Holland

Holland er traditionelt en stærk fodboldnation med en god kultur og et godt talentudviklingssystem, der har udviklet mange internationale topspillere. Holland er derfor et godt sted at tage hen, hvis man vil være sikker på at opleve et stærkt træningsmiljø og møde spændende modstandere.

Træningslejr på budget 

Knap 100 kilometer fra den tyske grænse ligger den lille by Soest – 20 km fra Utrecht. 

Træningsbanerne ligger 500 meter fra vandrehjemmet. En god lille opvarmningstur, der også kan forlænges gennem det hyggelige skovområde, som ligger ved vandrehjemmet. Der er fem baner med naturgræs og en enkelt kunstgræsbane tilknyttet anlægget. 

Vandrerhjemmet har i alt 150 senge fordelt på to, fire og sekssengs værelser. Her er gratis WiFi, konferencelokaler, lille fodboldbane, volleyballbane og skovgolf. Det er også muligt at leje cykler og/eller scootere 

Cirka fem kilometer væk er der en tredobbelt sportshal, der også kan lejes. 

PRIS

Priser fra 499,00 kr. pr. person pr døgn

 

Tjekkiet

Landet er gode oplevelser, attraktive priser og meget venlig lokalbefolkning, som altid er klar til at hjælpe og give gode råd.

Vi anbefaler ture til Prag og Pilsen, som begge leverer gode faciliteter og fede kulturelle muligheder.

Sportsområdet ligger omkring 15-20 minutters kørsel nord øst fra centrum og den gamle bydel.

Hotellets faciliteter
Hotellet har ti værelser (maksimal kapacitet 50 personer), restaurant, bar, terrasse, et afslapningsområde med sauna og spabad, flere mødelokaler og gratis trådløs internetadgang. Wellness Hotellet byder på sauna og boblebad.

Værelser
De ti komfortable værelser har alle et badeværelse med bruser og toilet, gratis trådløst internetadgang og er udstyret med fire senge hver. Indkvartering er normalt for trænere i dobbeltværelser og spillere i flersengsværelser. Et værelse er tilgængeligt for kørestolsbrugere. Tv kan leveres på stedet.

Sport
Der er otte tennisbaner, to beachvolleyballbaner, to fodboldbaner og en multifunktionsbane (badminton, fodboldtennis mv.) ved hotellet.

Attraktioner i nærheden
Der er en indendørs paintballbane i nærheden af hotellet.

Vi anbefaler en tur til Prags gamle bydel, hotellet ligger tæt ved offentlig transport. Spørg venligst efter tips til udflugtsmuligheder (kampe i Gambrinus liga med Sparta Prag og, Slavia Prag, besøg på et bryggeri, byrundtur osv). Et ophold i Prag giver mulighed for at møde en ny spændende kultur med masser af passion og hjerte.

Udover de gode træningsforudsætninger byder Prag på masser af kulturelle muligheder, shopping osv.

Lufthavnen er kun 10 minutters kørsel fra hotellet

Pris

Fra 550 kr pr person pr døgn

Overnatning på 4-stjernet hotel m. fuld forplejning

Kort om destinationen

Pilsen er den største by i det vestlige Tjekkiet (180.000 indbyggere). Byens centrum ligger ca. 10 minutters kørsel fra hotellet. Hotellet består af 150 værelser. Værelserne er rummelige, indeholder alt det nødvendige og eget bad. På holdet findes et mindre fitnessrum, som kan benyttes efter aftale. Derudover råder hotellet over et mindre wellnessområde med spa, sauna og massagestole. Måltiderne serveres i hotellets restaurant.

Attraktioner i nærheden
Paintballbane
Besøg på et bryggeri
Go-cart

Pris

Kontakt os for at høre om mulighederne

Slovakiet

Landet er gode oplevelser, attraktive priser og meget venlig lokalbefolkning, som altid er klar til at hjælpe og give gode råd.

Vi anbefaler ture til Prag og Pilsen, som begge leverer gode faciliteter og fede kulturelle muligheder.

Fantastisk sportsanlæg
Slovakiets største sportsanlæg er samtidigt et af Europas største. Anlægget bruges af den slovakiske elite på klub- og landsholdsplan.
Der er suveræne faciliteter til hele 17 forskellige sportsgrene.
Flere fodboldbaner, hvoraf den ene med plads til 5000 tilskuere.
I fritiden er der mulighed for hygge og afslapning i det flotte vandland og anlæggets wellnessområde.
Overnatning foregår på et af de fine hoteller og spisning i en af de tilknyttede restauranter, som har buffet af høj standard.
Hvis I er mange, så er bus det oplagte valg som transportform. Ellers er lufthavnene i Bratislava og Wien (Østrig) kun en time væk. Vi sørger selvfølgelig for transfer mellem lufthavn og sportsanlæg.
PRIS
Fra 849,00 kr. pr. person pr døgn

Kroatien

Landet er gode oplevelser, attraktive priser og meget venlig lokalbefolkning, som altid er klar til at hjælpe og give gode råd.

Vi anbefaler ture til Prag og Pilsen, som begge leverer gode faciliteter og fede kulturelle muligheder.

Sportsanlæg ved kysten
Træningslejr i Kroatien – Kantrida, Rijeka
Kantrida stadion ligger 5 km fra Rijekas centrum og 8 km fra det populære turiststed Opatija.
Stadionet ligger smukt, direkte ved havet.
Ved komplekset findes også sportshal, fitnesscenter, konferencerum, omklædningsrum og restaurant.
Svømningskomplekset Kantrida ligger kun 500 m fra fodboldbanen.
Overnatning foregår på hotel eller vandrerhjem – alt efter budget. Vandrerhjemmet ligger kun 1,5 km fra stadion.
Hotellet er placeret i Rijeka eller Opatija og let tilgængelige med lokal offentlig transport.
PRIS
Kontakt os for at høre om mulighederne
Fantastisk sportsanlæg
RIJEKA – 170 km fra Zagreb
Rijeka er den vigtigste havneby i Kroatien og den tredjestørste by. Byen er placeret ved Kvarner Bay – et indløb ved Adriaterhavet.
Fodboldstadionet Zuknica har græsbane med belysning og omklædningsrum til spillere. Stadionet ligger i gåafstand til overnatningsstedet.
Indkvartering
Hotel og hostel indkvartering i gåafstand – kun 5 min fra sportshallen. Måltiderne er tilpasset sportshold og der er mulighed for at tilkøbe halv- og helpension.
Venskabskampe mod lokale hold
Vi arrangerer venskabskampe mod matchende hold i Rijeka og regionen – både for ungdoms- og seniorhold
PRIS
Kontakt os for at høre om mulighederne

Sverige

Landet er gode oplevelser, attraktive priser og meget venlig lokalbefolkning, som altid er klar til at hjælpe og give gode råd.

Vi anbefaler ture til Prag og Pilsen, som begge leverer gode faciliteter og fede kulturelle muligheder.

Göteborg – byen med mange muligheder 

Gøteborg er en rigtig god destination i forhold til transport fra Danmark. Det er nemt at rejse med færgen fra Frederikshavn eller via Øresundsbroen, hvor den svenske by kan nås på ganske kort tid.

Hvis man vælger at rejse med færge, så kan vi sørge for transport fra færgelejet til overnatningsstedet, så man ikke behøver at medbringe egen bus på færgen, som oftest er en stor ekstraudgift.

Under opholdet skal I holde til på Kviberg. Her er et dejligt vandrehjem til overnatning og bespisning. Værelserne har plads til 4-6 personer. Bad og toilet separat på gangen.

Fodboldbaner ligger ved vandrehjemmet – her er to gode kunstgræsbaner, som benyttes til både træning og kamp.

Udover fodboldtræning og kampe, så er der rigtig mange andre muligheder for at være aktiv under opholdet. Bl.a. kan nævnes en udendørs forhindringsbane, et af Sveriges største indendørs beachvolleyhaller (16 baner), Jumpyard og padelbaner. Bare for at nævne nogle af de sjove aktiviteter.

Fantastisk sportsanlæg – tæt på København

Et nyt ambitiøst sportscenter toner frem i Höganäs. Det har udviklet sig til at være et af de bedste centre i Sverige.

Her er faciliteter til mange forskellige idrætsgrene. Centeret indeholder sportshal til håndbold, bowlingbaner og svømmehal. Svømmebassinet er 25 meter langt.

Udendørs er der kunst- og naturgræs fodboldbaner, parkour og forhindringsbane.

Overnatningen foregår i det nybyggede sportshotel, som passer perfekt til grupper og unge mennesker. Hotellet rummer også et fitnesscenter med mulighed for bl.a. spinning og andre gruppeaktiviteter.

Stedet ligger ikke langt fra Sjælland og København. Så det er et godt sted at vælge, hvis man gerne vil på træningslejr i udlandet, men samtidigt ikke vil være langt væk hjemmefra. Den korte afstand betyder også at transportudgifterne kan holdes på et minimum.

Båstad – smuk placering ud til Kattegat

Båstad, en malerisk kystby med smuk beliggenhed i Sverige. Byen har længe været kendt for sin charme, skønhed og idylliske omgivelser. På trods af sin relativt beskedne størrelse har Båstad udviklet sig til en populær destination for sportsbegivenheder, herunder fodboldtræningslejre. Hvert år tiltrækker byen mange fodboldhold, der søger en kombination af intens træning og en forfriskende atmosfære.

Træningslejre i Båstad tilbyder mere end bare en sportsfacilitet. Den unikke kombination af naturskønne omgivelser og moderne faciliteter gør Båstad til det ideelle sted for fodboldhold, der ønsker at forberede sig optimalt. Træningslejre i denne charmerende by giver spillerne mulighed for at fokusere på deres præstationer uden at gå på kompromis med det sociale aspekt af holdånd og samarbejde.

Fodboldhold, der vælger Båstad som deres træningsbase, nyder godt af førsteklasses træningsanlæg og er omgivet af inspirerende naturlandskaber. De lokale træningsbaner er velplejede og opfylder internationale standarder, hvilket gør dem ideelle til både fysisk træning og taktisk forberedelse. Trænerne og spillerne kan fokusere på at finpudse tekniske færdigheder og taktiske strategier i et roligt miljø uden forstyrrelser.

HÅNDBOLD

GYMNASTIK

SVØMNING

KONTAKT OS

KONTAKT OS

ALLEREDE IDAG

ALLEREDE IDAG

KONTAKT NU