STORBY2019-02-24T13:40:08+00:00

STORBY

Barcelona

Cataloniens perle behøver næsten ikke nogen nærmere præsentation. En vidunderlig by med smukke arkitektoniske bygninger og seværdigheder ofte af den lokale verdenskunstner Gaudi. Barcelona er en by, hvor man bare kan gå og falde hen i de mange oplevelser, mens man glemmer tid og sted.

Barcelona er også lækker strand og havnemiljø, hvor det er muligt at bade og se de mange referencer til byens status som tidligere OL-by.

Derudover byder byen på sportsoplevelser i verdensklasse – endda med nogle af de største kanoner indenfor fodbold og håndbold. Turen til byen kan derfor kombineres med rundvisning på Nou Camp/Palau Blaugrana, og mulighed for at se top håndbold/fodbold/basketball live på stadion eller i Palau Blaugrana.

Overnatning og forplejning foregår på centrumnære hostels eller hoteller – alt efter jeres ønsker og budget.

Vælger I Barcelona, så garanterer vi oplevelser for livet.

Berlin

Tysklands hovedstad er den perfekte destination for skoler, der gerne vil præsentere eleverne for nogle af de største historiske begivenheder – 2. verdenskrig og Den Kolde Krig. Med monumenter som Berlinmuren, Checkpoint Charlie, Mindesmærket for Europas myrdede jøder er man sikker på at få verdenshistorien helt ind under huden.

Brandenburger Tor, Rigsdagsbygningen, Fjersynstårnet på Alexanderplatz, Kurfürstendamm og Unter den Linden er andre bemærkelsesværdige seværdigheder, som man også er nødt til at runde under besøget i byen.

Berlin er også kultur i alle former, hyggelige og meget forskellige bydele, som alle har deres egne kendetegn og “personligheder”.

En helt anderledes oplevelse er et besøg i det tropiske badeland ”Tropical Islands”, som er Europas største indendørs badeland. Et sikkert hit blandt eleverne, når de skal koble af efter Berlins mange indtryk. Badelandet er placeret ca. 70 km syd for Berlin.

Overnatning og forplejning foregår på skolevenlige hostels til gode tyske priser.

Paris

En forårsdag, hvor de mange tusind blomster er sprunget ud og parkerne dufter dejligt er titlen som verdens smukkeste by måske ikke helt skudt forbi, men det er naturligvis individuelt, hvad man synes.

Er man endnu ikke overbevist så kan et besøg på Louvre eller udsigten ud over Paris fra trappen foran den store, hvide Sacre-Coeur kirke i Montmartre måske overbevise den sidste skeptiker.

Paris er også ikoniske Notre Dame, Eiffeltårnet og Triumfbuen.

Udenfor Paris er Versailles-slottet og Disneyland overvejelserne værd. Lidt længere væk ligger Normandiets slagmarker fra D-dag og den amerikanske kirkegård, som et historisk indspark til fantastiske Paris.

Tæt på centrum findes masser af gode hostels og billige hoteller, som sørger for den autentiske stemning allerede fra morgenstunden, når der serveres croissanter og dejlige franske oste til dagens første måltid.

Budapest

Kendetegnene for Ungarn er høj kvalitet til rigtig gode priser. Tag til Ungarn, hvis I ønsker en spændende og uforglemmelig oplevelse.

Budapest er Buda og Pest adskilt af den smukke blå flod Donau, som løber gennem byen – oplev hvordan floden smelter by og natur fantastisk flot sammen fra bredden, på kædebroen Széchenyi lánchíd eller på en af de mange sejlture som tilbydes på floden.

Budapest er også kendt for sine mange kurbade. Det største og bedste er Széchenyi, som er et besøg værd, når musklerne er ømme og hovedet træt efter mange timer i byen.

Til de historieinteresserede er Szabadság Szobor på toppen af Gellertbakken et must, det er fortællingen om den russiske “befrielse” af Ungarn under afslutningen på 2.verdenskrig. Stedet er også en glimrende udkigspost udover byen.

I Budapest vil man ikke bo på hostel – her skal man altid vælge at bo på hotel pga. standard og de gode priser.

København

Når Danmarkshistorien ikke bare skal fortælles gennem en bog.

Oplev Folketinget, Nationalmuseet, Glyptoteket, Kastellet, Amalienborg, Christiania og Arbejdermuseet, samt en masse andre kulturhistoriske institutioner, når hovedstaden benyttes som rejsemål.

Byens mange muligheder give et perfekt afsæt for undervisningen i en lang række fag, som dansk, samfundsfag, drama, innovation og selvfølgelig historie.

Besøg streetfoodmarkederne, Tivoli, havnebadene og Strøget – en tur i Parken eller Det Kongelige Teater, hvis I skal have gode, afvekslende oplevelser.

Overnatning og bespisning foregår på egne madrasser, hostel eller hotel – alt efter jeres forventninger og budget.

SKI

SPORTSLINJER

SPORT

KONTAKT OS

KONTAKT OS

ALLEREDE IDAG

ALLEREDE IDAG

KONTAKT NU