SPORTSLINJER2019-02-24T13:29:59+01:00

SPORTSLINJER

Når linjen skal på tur, så skal indholdet være noget helt specielt.

Gennem vores store netværk kan vi særligt for sportslinjer kan vi arrangere specialdesignet indhold, som giver uforglemmelige og inspirerende oplevelser, som huskes i lang tid efter.
Linjeturen skal indeholde oplevelser og træning udover det sædvanlige.
Vi arrangerer inspirerende træninger med andre skoler/akademier, som er særligt motiverende, lærerige og giver et lille indblik i arbejdet med talenter i andre kulturer end den man kender. Træningen kan endda varetages af de dygtige trænere, som er tilknyttet skolerne/akademierne.
For fodbold- og håndboldlinjerne sætter vi også matchende træningskampe op, både for drenge og piger. Kampene er altid højt værdsatte og med god stemning, når resten af eleverne på linjen bakker op på sidelinjen.
Linjeturen skal udover god træning også indeholde spændende oplevelser, som rækker langt udover, hvad eleverne møder i dagligdagen.
Vi kan mange steder ordne besøg hos de største klubber. Her kan I opleve de bedste spillere træne og møde dem til interviews.
Ønsker I at se en spændende turneringskamp eller Champions League, så hjælper vi med billetter til meget gode priser.
Overnatning og forplejning foregår på hostels, hvor der er gode muligheder for at styrke fællesskaberne eller på lækre hoteller med pools og rigtig god forplejning, som passer til aktive idrætsudøvere.

Anbefalede destinationer til linjeturen
Informationer om destinationerne kan findes under “Træningslejre” andensteds på hjemmesiden.

For håndboldlinjer anbefaler vi særligt destinationerne Paris, Nantes, Barcelona, Lillehammer og Prag.

For fodboldlinjerne har vi rigtig gode muligheder flere steder i Tyskland, Prag, Barcelona og Paris.

For svømmelinjer er mulighederne mange – både i og udenfor Europa. Mange af vores destinationer har gode muligheder for at træne udendørs i 50 meter bassiner. Læs om de mange muligheder under Træningslejre”.

For gymnastiklinjerne har vi flotte faciliteter og skønne omgivelser i hele Frankrig i nogle af Europas største træningscentre. Derudover har vi et lækkert sted Manresa udenfor Barcelona og i bus kan Breitenbrunn i Tyskland anbefales.

SKI

SPORT

STORBY

KONTAKT OS

KONTAKT OS

ALLEREDE IDAG

ALLEREDE IDAG

KONTAKT NU