SKI2019-02-24T13:08:16+01:00

SKI

Som kunde hos os hjælper vi hele vejen med planlægningen ned til mindste detalje.

Herunder har vi samlet et fantastisk udpluk af unikke muligheder for den perfekte træningslejr eller uforglemmelige håndboldoplevelse. I år kan vi tilbyde endnu flere muligheder i Danmark, derudover har vi udvidet med helt ekstraordinære muligheder i mange europæiske lande med stolte og fantastiske håndboldkulturer. Vi samarbejder med dygtige partnere, som har lang erfaring med at sammensætte de bedste løsninger, som passer til jeres ønsker og behov.
Tag kontakt til os, hvis I ønsker et godt og uforpligtende tilbud.
Vi ser frem til at skabe den perfekte ramme om jeres forberedelser til den kommende sæson.

Norge

Lillehammer har tidligere været vært for OL og det har i den grad sat sit præg på byen. Faciliteterne er bevaret og flere er kommet til siden, hvilket gør Lillehammer til den perfekte vinterdestination, hvis man vil andet end at køre alpint.
I og omkring Lillehammer kan I prøve kræfter med langrend i fantastisk flotte omgivelser, skiskydning med afslutning på det olympiske stadion, vanvittig kælkerace på en 1000 meter lang bane og bobslæde med 100 km/t ned gennem 15 skarpe kurver.
Liftkortet kan bruges til flere forskellige områder, bl.a. Hafjell og Kvitfjell.
Overnatning foregår i hytter med plads til 8 personer. I kan vælge selv at lave mad eller få den serveret på hotellet. Begge dele kan anbefales. Supermarked findes under 500 meter fra hytterne.

Hafjell er et af de mest populære områder hos danskerne og er et af Norges største skidestinationer.
Her er noget for alle uanset niveau. 29 pister i 200-1000 meters højde. Længste nedfart er ca. 7 km. 4 parker til vovehalsene.
Lysløjper, så de mest ivrige også kan få sne under brædderne om aftenen.
Et særdeles effektivt liftsystemet, en hurtig gondollift og to ekspresstolelifte, der eliminerer køerne og sikre hurtig transport.
Hafjell er ikke kun alpint – 300 km preparerede langrendsløjper giver rigeligt med udfordriner og muligheder for ski på en anderledes måde – høj puls og fantastiske naturoplevelser.
Overnatning foregår i store hytter tæt på pisterne. Supermarked findes i gåafstand fra hytterne.

Spanien

Bare 160 km fra lufthavnen i Barcelona.
La Molina er en perle i Pyrenæerne. Det er kendt for de høje bjerge, masser af sne og enormt lækkert lokal mad.
Kvaliteten er ikke til at tage fejl af – tidligere at der blevet afholdt World Cup og verdensmeterskaber i alpint og snowboard.
Det ekstraordinære skiterræn ligger i 1700-2500 meters højde.
63 pister i alle farver, så destinationen favner alle niveauer.
La Molina gør man meget ud af, at tilbyde træning på alle niveauer, stedet er derfor specielt velegnet til dem, der gerne vil have træning med i oplevelsen.
Særligt for skoler kan der også arrangeres andre aktiviter om eftermiddagen/aftenen, såsom orienteringsløb, udfordinger i snesko, skøjteløb osv.

SPORT

SPORTSLINJER

STORBY

KONTAKT OS

KONTAKT OS

ALLEREDE IDAG

ALLEREDE IDAG

KONTAKT NU