Referencer2022-03-08T10:43:44+01:00

Referencer

Hvad siger nogle af vores kunder om os

Rønne Svømmeklub har været i Varde
Vi var begejstrede for opholdet. Det var bare super 🙂
Vi blev godt taget imod og det var god mad og indkvartering.
Det kan vi klart anbefale andre.

Line, RSK

                                       “Tak for samarbejdet igen. Det var en rigtig god tur til Paris. Hvor der var styr på tingene, og alt var som det skulle være. Vi vender klart tilbage igen.”
Henrik Iversen, Vojens gymnastik og idrætsefterskole

“Vi har på Balle Efterskole haft et samarbejde med SportTeamNetwork de seneste år. Vi har de seneste år været i Norge, og efter et par gode turer, har vi i år været en tur på træningslejr til Kiel i Tyskland. Her har vi blandet andet været inde og se Kiel spille bundesligakamp og vores elever har oplevet træning med en gæstetræner fra Kiel´s eget akademi. SportTeamNetwork står for alt koordinering og planlægning i samarbejde med os og vores ønsker. Kommunikationen er i top, og er der udfordringer eller ting der opstår undervejs, er de altid klar ved telefonen, og der bliver fundet en løsning hurtigst muligt.

Vi siger mange tak for nogle gode ture og ser frem til et fremadrettet godt samarbejde.”
Steffen Andresen, Balle Efterskole

“Det var en dejlig tur – dog en smule bøvl med chauffører, men det er ikke i jeres hænder.
I forhold til håndboldkampe, så var niveauet på modstanderne (især ved drengene) langt under vores niveau. Vi ved dog af erfaring, at det kan være svært at finde det præcise niveau, men en sejr på 40-10 taler for sig selv 😉 
I forhold til guides på turen (Natalie), så gjorde hun et fantastisk arbejde. Hun var i den grad på arbejde og bidrog til en fantastisk service – dette må du gerne give videre.I forhold til ophold/hostel, så havde jeg nogle trænere/ledere og chauffører, som var lidt ærgerlige over “værelset”, da vi havde en forventning om, at vi havde enkelt værelser med toilet og bad, men vi havde blot en lille rum med tilhørende seng samt fælles toilet og bad. Dette betød desværre, at chaufførerne måtte indlogeres andre steder, hvilket gav os en ekstra udgift. Den guidede tur samt kampe hos PSG var lige i øjet.Jeg havde fornøjelsen af Pernille, som guide og hun gjorde det utroligt godt. Jeg kan klart anbefale hende samt en guided tur til andre, som vælger at besøge Paris, da det er med til at give en god forståelse for byen.Jeg selv har været meget tilfreds med jer, da det har været en utrolig stor hjælp med jeres netværk, samt jeres velvillighed/service til at lave et samlet tilbud.”
Mathias Bak Andersen, Elitesportskoordinator Randers Elitesports College

HF Mors i Kiel
“En super god tur – drengene fik en god oplevelse og et par gode kampe i Ribe. Det kan bestemt anbefales til andre.”
Martin Kjølhede, Bestyrelsesformand